TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:56 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
07:36 Vroege Vogels
Het is een groene ader die door Zuid-Limburg loopt: het Miljoenenlijntje. De spoorweg van bijna honderd jaar oud vormt een lange strook die natuurgebieden aan elkaar verbindt.
«
»
08:24 Krabbé zoekt Kahlo
Als Frida in 1939 uit Parijs terugkomt in Mexico staat de Tweede Wereldoorlog op uitbreken en is het ook onrustig in Mexico. De liefde tussen Diego en Frida lijkt compleet verdwenen.
«
»
09:07 Krabbé zoekt Kahlo
Jeroen Krabbé gaat direct na iedere aflevering van Krabbé zoekt Kahlo, samen met regisseur Richard den Dulk, dieper in op opvallende momenten tijdens de opnames.
«
»
09:40 Brommer op zee
Valentijn Hoogenkamp vertelt over het persoonlijke essay 'Antiboy', Ruth gaat op pad met Herman Brusselmans naar de omgeving waar ze beiden opgroeiden. En een portret van Auke Hulst.
«
»
10:29 Podium Klassiek
'Podium klassiek' overschrijdt de grenzen van de klassieke muziek naar pop-, jazz- en wereldmuziek. Met veel ruimte voor jong talent en live optredens van topmusici.
«
»
11:39 Iedereen verlicht
Narsingh gaat op pad met universitair docent László Sándor Chardonnens om een magisch ritueel uit te voeren. László wil zijn studenten meenemen in de wereld van de magie.
«
»
12:12 De sociëteit
Boek: Arbeidsmigranten in Nederland. In dit boek beschrijft Hassnae Bouazza aan de hand van zes persoonlijke getuigenissen tegen welke problemen arbeidsmigranten aanlopen. Te gast: Hassnae Bouazza en arbeidssocioloog Jan Cremers.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:13 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
13:57 Meldpunt
Veel gemeentes zijn niet op de hoogte van de veiligheidseisen waar een trap aan moet voldoen, na plaatsing van een traplift.
«
»
14:24 Max Maakt Mogelijk - Special
Het Nederlandse echtpaar Ton en Alice van Nimwegen maakt het verschil voor de lokale bevolking in het dorp Telechiu. Zelf wonen ze er een deel van het jaar en doen er alles aan om de arme bewoners te helpen.
«
»
14:40 De neven van Eus
Er wonen ruim twintig miljoen mensen in Istanbul. Voorheen werd de groei aangewakkerd door binnenlandse migranten, in de jaren 70, nu zijn het vooral mensen van buitenaf die naar de stad verhuizen.
«
»
15:31 Fryslân DOK
Vier internationale studenten in Leeuwarden delen een huis en hun inzet voor een betere, eerlijkere en duurzame wereld. Een serie vol aanstekelijke, jonge ambitie, vriendschap en persoonlijke groei.
«
»
16:05 Kloostergasten
De Vlaamse actrice en presentatrice Evi Hanssen gaat in retraite bij de trappisten van Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot. De broeders bidden zeven keer per dag.
«
»
16:30 Roderick Zoekt Licht
Rond Allerheiligen en Allerzielen reist Roderick door Frankrijk naar plekken waar hemel en aarde elkaar raken.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:05 Politieke Partijen: JA21
Politieke magazine.
«
»
17:11 Petrus in het land
We zijn in het pittoreske Sleen. In de historische Dorpskerk, die ook nog eens de hoogste kerktoren van Drenthe heeft, zijn we te gast bij dominee Jitse Scheffer.
«
»
17:32 BinnensteBuiten
Stef en Marlieke wonen in een voormalige drukkerij en lijmfabriek in Hillegom. Na een grote verbouwing is het huis net op tijd af om er hun trouwfeest te geven.
«
»
17:56 Nederland Zingt special: EO Metterdaad 50 jaar
EO Metterdaad helpt al 50 jaar wereldwijd mensen in nood. Het gelijknamige programma vertelt over de projecten van deze stichting. Daarom zingen we liederen over dat God overal en altijd met ons is.
«
»
18:52 Ik mis je
Gezelligheid en gelach klinken over de begraafplaats op de geboortedag van Ulrich Amstelveen. Ulrich wist zeker dat hij 88 jaar zou worden, en dat werd hij ook.
«
»
19:15 Crux
Tony Rinaudo (1957) geniet wereldwijd respect als 'de bosmaker'. Deze Australische landbouwkundige en zendeling ontwikkelde een simpele methode om miljoenen bomen te laten groeien.
«
»
19:48 Vroege Vogels
De Mieden is een eeuwenoud Fries landschap van elzensingels en houtwallen, dat ervoor zorgt dat zeldzame planten, zoals de berijpte viltroos en kleinste egelskop, hier kunnen groeien.
«
»
20:37 Dwars door België
Op hun voettocht door België logeren Arnout en zijn vrienden bij de paters van Maredsous. Diep in de bossen van Houyet gaat Arnout op zoek naar het Hotel Royal d'Ardenne.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:09 Mediastorm
De AIVD werft structureel journalisten als bron, informant of zelfs spion en dat is gevaarlijk. Joep Dohmen, Sander van Hoorn en Rena Netjes over deze praktijken en gevaren.
«
»
22:44 Silent Witness
Nikki, Jack en Adam moeten de moord op een chirurg in een ziekenhuis onderzoeken. Tot hun grote verbazing wijst het DNA-onderzoek naar een patiënt die ten tijde van de moord onder verdoving was.
«
»
23:35 Silent Witness
Terwijl de verdachte in een coma ligt, lijkt de dader in het ziekenhuis vrijuit te gaan. Nikki doet beroep op Adams expertise om de zaak te helpen oplossen.
«
»
00:28 De Nachtzoen
Klimaatbewustzijn kan een mens zomaar in de donkerte storten, weet cabaretier en filosoof Tim Fransen. Hoe kunnen we dat donker binnenlaten, zonder eraan ten onder te gaan?
«
»
00:43 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:21 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naďeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers