TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Onderbreking
«
»
11:25 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:15 Onderbreking
«
»
14:45 Snow White
Nadat een boosaardige koningin de troon van Sneeuwwitje gestolen heeft en ze verbannen werd naar het bos, vecht ze samen met haar zeven dwergen voor het koninkrijk.
«
»
16:40 Superstore
Glenn introduceert een nieuw Cloud 9-beleid waarbij het personeel gevraagd wordt om praatjes te maken met de klanten. De ouders van Jonah duiken onverwacht op in de winkel.
«
»
17:05 Bless This Mess
Op haar trouwdag doet Sierra een bekentenis. Mike en Rudy willen munt slaan uit de New Yorkers die naar de bruiloft komen.
«
»
17:30 Bless This Mess
Jacob denkt na over zijn toekomst en wat hij wil aanvangen met zijn leven. Kay geeft rijles aan Rio, maar is teleurgesteld wanneer ze verneemt dat ze niet de enige is die haar hiermee helpt.
«
»
18:00 9-1-1
De 118 rukt uit voor een skydivetrip die een ongelukkige afloop kent, een bankier die gewond raakt bij de inbeslagname van een huis, en een verliefde assistente wier middagloop haar bijna fataal wordt
«
»
18:50 Finding Dory
De hyperactieve Dory ontdekt dat ze geboren is in het Marine Biology Institute of California, waar veel zeedieren worden voorbereid op hun terugkeer naar de zee.
«
»
20:35 Grimsby
Nobby is een domme Engelse voetbalhooligan die al jaren op zoek is naar zijn broer. Wanneer hij hem eindelijk terugvindt, blijkt die een geheim agent te zijn.
«
»
22:15 Knowing
Professor John Koestler krijgt een oude tijdcapsule in handen die vijftig jaar eerder werd begraven. Hij ontdekt dat er in de cryptische reeks cijfers schokkende voorspellingen verborgen zitten.
«
»
00:30 Bless the Harts
Jenny gedraagt zich nogal competitief wanneer er bordspelletjes gespeeld worden. Betty mag meerijden met een politiewagen.
«
»
00:55 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers