TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:30 Geen uitzending
«
»
16:30 Copy copy
Bobs excentrieke moeder komt op bezoek en begint zich met alles en iedereen te bemoeien, zeer tot ongenoegen van Bob, Janis en Dusty.
«
»
17:00 Bompa
Bompa ontdekt dat de familie Vleugels afstamt van rijke adel. Philippe, de zoon van tante Josée, komt uit Frankrijk en brengt een bezoekje aan de familie waar hij voor veel opschudding zorgt.
«
»
17:35 Bompa
Om de eenzame avonden wat op te vrolijken, stelt Ward aan Roger voor om een kaartersclub op te richten. Alle mannen van de familie zijn voor het idee te vinden. Maar hoe reageren de vrouwen daarop?
«
»
18:10 Bompa
Bompa wil dat de hele familie bloed geeft omdat verschillende ziekenhuizen tekort aan bloed hebben. Tante Josée krijgt een brief vanuit Australië van haar ex-man.
«
»
18:45 Bompa
Bompa is ziek en kan dus niet meegaan met de familie wanneer zij paaseieren gaan rapen aan zee. Albert en Francine vinden het een stom idee en verstoppen hun eieren thuis voor Joske.
«
»
19:15 Bompa
Julia speelt toneel bij een amateursvereniging en krijgt er haar eerste grote rol. Maar wanneer een van haar medespelers plots ziek wordt, moet de voorstelling afgelast worden.
«
»
19:50 The Golden Girls
Sophia krijgt problemen met de politie wanneer een oude bekende onthult dat zij verantwoordelijk was voor de branden van Shady Pines in 1985.
«
»
20:20 The Golden Girls
Sophie wil graag verhuizen, omdat ze zich niets meer kan herinneren van die bewuste nacht in 1985. De dames laten het hier echter niet bij.
«
»
20:45 The Golden Girls
Dorothy is de regisseur van het schooltoneelstuk. Omdat bijna de gehele cast in quarantaine geplaatst wordt, roept ze de hulp in van Rose, Blanche en Sophia.
«
»
21:15 The Golden Girls
Wanneer er tot ieders verrassing een oude foto opduikt van Blanche met de overleden man van Rose, komt hun vriendschap onder druk te staan.
«
»
21:40 The Golden Girls
Een moordmysterieweekend loopt uit de hand wanneer het romantisch afspraakje van Blanche uitmondt in een echt moordonderzoek.
«
»
22:10 De Pfaffs
Debby moet terug aan het werk, want er moet geld verdiend worden. De volgende dag is het feest voor de kinderen want dan komt Sinterklaas op bezoek.
«
»
22:50 Magnum
In opdracht van marinebiologe Marion Hammond gaat Magnum op zoek naar haar vermiste vader, een ethnoloog wiens boot op het mysterieuze Nihoa-kanaal werd gevonden.
«
»
23:45 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:10 SOS Piet
De bloedworsten van de jonge Jana barsten steeds open. - Stijn probeert voor zijn vegetarische vriendin een groentequiche te maken, zonder resultaat. - Het melkbrood van Justine smaakt nergens naar.
«
»
00:40 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers