TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
«
»
08:05 Why Women Kill
Het plan van Beth Ann om Rob weg te jagen van April brengt haar dichter bij de minnares. Simone en Karl proberen de schijn op te houden.
«
»
08:50 Why Women Kill
Simone krijgt onverwacht bezoek van haar dochter Amy en dat stuurt de plannen van Tommy in de war. Taylor, Jade en Eli komen oog in oog te staan met Duke, de gekke ex van Jade.
«
»
09:40 A Place in the Sun: Summer Sun
Mallorca
«
»
10:30 A Place in the Sun: Summer Sun
Torrevieja
«
»
11:25 Travel Guides
De groep trekt voor een week naar Turkije voor een exotische reis vol cultuur, geschiedenis en verrassingen.
«
»
12:20 Travel Guides
Dit keer is het een echte Mexicaanse fiesta. De groep trekt erop uit in Mexico City.
«
»
13:15 Then Came You
Een eenzame weduwe plant een reis rond de wereld met de as van haar man, om zo alsnog de plaatsen te bezoeken uit hun lievelingsfilms. De eerste stop op haar reis verandert haar leven voorgoed.
«
»
14:50 A Vineyard Romance
Journaliste Samantha Hart schrijft voor een magazine in Seattle. Op een dag wordt ze naar haar geboortestad gestuurd om een artikel te schrijven over de populaire trouwlocatie Hawthorne Vineyards.
«
»
16:25 A Summer Romance
Sam Walker woont op een ranch in Montana, waar ze werkt als cowgirl. Haar familie heeft geldproblemen en een projectontwikkelaar uit de grote stad toont interesse in de ranch.
«
»
18:00 The Charm of Love
Op verzoek van een weldoener van het museum waarvoor ze werkt, reist Maddie Turner naar de Caraïben op zoek naar een edelsteen die alleen zou gloeien in aanwezigheid van de ware liefde.
«
»
19:45 Why Women Kill
Haar ontluikende vriendschap met April zorgt ervoor dat Beth Ann met zichzelf in conflict ligt. Simone en Tommy bevinden zich in een hachelijke situatie. Jade helpt Eli met zijn script.
«
»
20:40 Why Women Kill
Beth Ann en Rob geven een housewarmingfeestje. Geheimen komen aan het licht wanneer Simone en Karl dineren met Amy's conservatieve toekomstige schoonfamilie.
«
»
21:45 Au pairs
Lily krijgt de huisregels te horen van haar hostouders en die zijn best opmerkelijk. Ze krijgt meteen de kans van haar leven en grijpt die ook.
«
»
22:45 Spoorloos Nederland
Reportage.
«
»
23:55 Meevliegen Met De Piloten Van Easyjet
Realityreeks.
«
»
00:10 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers