TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
«
»
08:05 Why Women Kill
In 1963 ontdekt huisvrouw Beth Ann dat haar echtgenoot Rob ontrouw is geweest. Socialite Simone wordt in 1984 totaal verrast door het schokkende geheim van haar man.
«
»
08:50 Why Women Kill
De normaal zo gereserveerde Beth Ann probeert haar huwelijk wat spannender te maken. Eli kruist een item af van zijn seksbucketlist.
«
»
09:40 A Place in the Sun: Summer Sun
Dit keer is Menorca het actieterrein voor de vastgoedmakelaars.
«
»
10:35 A Place in the Sun: Summer Sun
De vastgoedmakelaars kijken wat La Marina Alta in Spanje te bieden heeft qua vastgoed.
«
»
11:25 Travel Guides
De groep gaat op een luxe riviercruise op de Mekong rivier, van Cambodja tot Vietnam
«
»
12:15 Travel Guides
De groep is opnieuw 'thuis' in Australië. Dit keer verkennen ze het zuiden van het land, van Kangaroo Island tot Coober Pedy.
«
»
13:05 Leap Year
Wanneer Anna lucht krijgt van een Ierse traditie waarbij vrouwen op 29 februari een huwelijksaanzoek kunnen doen, vliegt ze naar Dublin om daar haar vriendje Jeremy ten huwelijk te vragen.
«
»
14:45 Harry & Meghan: A Royal Romance
Het liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn Amerikaanse partner Meghan Markle, een gescheiden actrice.
«
»
16:30 Recipe for Love
Lauren studeert aan een koksschool en neemt haar studies heel ernstig. Ze krijgt onenigheid met de beroemde chef-kok Dexter Durant wanneer ze wordt toegewezen als ghostwriter van diens kookboek.
«
»
18:05 Sun, Sand & Romance
Accountant Kate trekt met haar razend ambitieuze vriend Eric op vakantie naar Cancun, waar ze hopen tot rust te komen en wat tijd voor elkaar te hebben.
«
»
19:45 Why Women Kill
Het plan van Beth Ann om Rob weg te jagen van April brengt haar dichter bij de minnares. Simone en Karl proberen de schijn op te houden.
«
»
20:35 Why Women Kill
Simone krijgt onverwacht bezoek van haar dochter Amy en dat stuurt de plannen van Tommy in de war. Taylor, Jade en Eli komen oog in oog te staan met Duke, de gekke ex van Jade.
«
»
21:30 Au pairs
Lily, Leah, Gohar en Sharel vertrekken naar Los Angeles voor het avontuur van hun leven: ze gaan drie maanden aan het werk als au pair bij Amerikaanse gezinnen. Hun verwachtingen zijn hooggespannen.
«
»
22:25 Spoorloos Nederland
Reportage.
«
»
23:30 Meevliegen Met De Piloten Van Easyjet
Piloot Emma Henderson krijgt aan boord te maken met technische problemen, zware turbulentie én een medisch noodgeval.
«
»
00:35 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers