TVgids - Play7

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
08:30 Meisje van plezier
Remco wil zijn relatie met Nadine openbaar maken, maar zij twijfelt vanwege de complexe situatie. Patricia spoort Sander op in het buitenland. Xanna maakt zich zorgen om haar relatie met Remco.
«
»
09:15 Meisje van plezier
De familie is in rouw en allerlei spanningen komen naar boven. Nadine zoekt steun bij Daan en ontdekt dat een journalist haar op het spoor is gekomen. Remco heeft nog steeds gevoelens voor Nadine.
«
»
10:05 Paramedics
De ambulanceploegen van AustraliŽ vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
10:55 Paramedics
De ambulanceploegen van AustraliŽ vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
11:45 The Biggest Loser USA
De deelnemers nemen een duik in het fitnessleven. De vriendschappen worden ondertussen sterker.
«
»
12:35 The Biggest Loser USA
Een deelnemer komt voor een onverwacht obstakel te staan, waardoor het team op nieuwe manieren moet samenwerken.
«
»
13:25 Love at Sea
Evenementenplanner Olivia krijgt de bijzondere kans een groot evenement op een luxueus cruiseschip te organiseren. Het evenement wordt gegeven door haar bekende vriendin Alexandra.
«
»
15:00 The Baby Proposal
Layla Bennett heeft haar leven helemaal op orde: ze heeft een eigen huis en een succesvolle carriŤre. Samen met haar collega Derek Dray presenteert ze de ochtendshow Wake Up Chicago!.
«
»
16:30 A Picture Perfect Wedding
Huwelijksfotograaf Lindsey wordt door Josh, de zoon van een New Yorkse magnaat, gevraagd de bruiloft van zijn zus te fotograferen. Tijdens de voorbereidingen bloeit er iets op tussen Lindsey en Josh.
«
»
18:05 The perfect bride
Fitness-trainster Molly White is een vroegere huwelijksconsulente. Ze geeft tijdens yogalessen huwelijksadvies aan toekomstige bruiden en bruidegommen.
«
»
19:45 Meisje van plezier
Xanna is jarig en nodigt iedereen uit, ook Nadine en Daan. Daan begint moeite te krijgen met de leugens van Nadine. Terwijl Patricia's relatie met Nadine steeds slechter wordt, zint Xanna op wraak.
«
»
20:30 Meisje van plezier
Nadine zit in de put en heeft nood aan vakantie. Remco en Xanna worden elk afzonderlijk geconfronteerd met hun acties en de status van hun relatie.
«
»
21:25 Junior Bake Off Vlaanderen
Roger van Damme schotelt onze juniors een chocolade cakerol met een patroon van hartjes voor in de 'Love Is in the Air'-week. Het is kwartfinale en de juniors bakken een letterkoek als spektakelstuk.
«
»
22:20 Spoorloos Nederland
Spoorloos richt zich op bloedverwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet.
«
»
23:20 The Royals Revealed
Meer dan een vluchtige glimp van de koninklijke familie tijdens officiŽle bezoeken zit er voor de meesten niet in. Slechts een handvol paleismedewerkers mag zich tot de inner circle rekenen.
«
»
00:20 Shake My Beauty
Alopecia areata is een haaraandoening waarbij een persoon vrij plotseling gedeeltelijk kaal wordt. Welke implicaties heeft dat voor de mensen die eraan lijden?
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers