TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
08:10 Meisje van plezier
Nadines affaire met Remco wordt serieuzer en begint hun echte leven te beïnvloeden. Nadine ontwikkelt een band met een bijzondere klant. Willem krijgt slecht nieuws.
«
»
08:50 Meisje van plezier
Nadine is bang voor haar gevoelens voor Remco. Ze zoekt afleiding en brengt een weekend met Daan door. Het nieuws van Mike domineert de roddelpagina's.
«
»
09:40 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
10:35 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
11:30 The Biggest Loser USA
Twee deelnemers overwinnen hun onzekerheden en ontpoppen zich als leiders tijdens de uitdaging van deze week.
«
»
12:20 The Biggest Loser USA
De overgebleven deelnemers kunnen eindelijk weer contact opnemen met hun vrienden en familie.
«
»
13:15 Love and Sunshine
Ally vangt hond Sunshine op, die door het leger werd ingezet. Maar dan komt Sunshines vroegere baasje, een militair genaamd Jake, plotseling opdagen. Hij wil de hond terug.
«
»
14:50 All For Love
Jo Payden, een auteur van romans, wordt door haar uitgever in contact gebracht met een militair zodat hij haar kan helpen bij het onderzoek dat ze voert voor haar nieuwe boek.
«
»
16:25 Love on Harbor Island
Lily Summers keert terug naar haar geboorteplaats om haar tante te helpen bij het runnen van haar bed and breakfast. Daar ontmoet ze Marcus, die Lily doet beseffen dat thuis is waar je hart ligt.
«
»
17:55 A Love To Remember
Tenley heeft online contact met Jared. Als ze elkaar éindelijk gaan ontmoeten komt hij niet opdagen vanwege een fietsongeluk. En in het ziekenhuis denkt iedereen dat ze zijn vrouw is...
«
»
19:45 Meisje van plezier
Remco wil zijn relatie met Nadine openbaar maken, maar zij twijfelt vanwege de complexe situatie. Patricia spoort Sander op in het buitenland. Xanna maakt zich zorgen om haar relatie met Remco.
«
»
20:40 Meisje van plezier
De familie is in rouw en allerlei spanningen komen naar boven. Nadine zoekt steun bij Daan en ontdekt dat een journalist haar op het spoor is gekomen. Remco heeft nog steeds gevoelens voor Nadine.
«
»
21:40 Junior Bake Off Vlaanderen
'School is cool' is het thema van de week en tijdens de technische opdracht worden de brooddozen gevuld met heerlijke worstenbroodjes.
«
»
22:35 Spoorloos Nederland
Spoorloos richt zich op bloedverwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet.
«
»
23:40 The Royals Revealed
Het huwelijk van koningin Elizabeth II en prins Philip kende hoogte- en dieptepunten, maar werd vooral gekenmerkt door een grote toewijding aan de monarchie gedurende meer dan zeventig jaar.
«
»
00:45 Shake My Beauty
In deze aflevering worden de gevolgen van overtollige huid belicht.
«
»
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers