TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Inui
Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.
«
»
06:03 Bing
Bing is een driejarig konijntje vol energie. Hij is speels en geniet volop van de wereld om zich heen.
«
»
06:10 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:15 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:30 Clangers
Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.
«
»
06:41 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:51 Sesamstraat
Pino heeft een nieuw vriendinnetje: Fifi. Lot, Peetje en Elvan vinden Fifi heel lief.
«
»
07:07 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.
«
»
07:14 Pip and Posy
Pip en Posy houden in het park samen met hun vriendjes een picknick met een tovenaarstintje.
«
»
07:20 Love Monster
Lief Monster heeft een schattenjacht voor zijn vrienden bedacht. Hij hoopt dat de schat leuk genoeg is.
«
»
07:27 Peppa Pig
Molly Mol en Victor Vos spelen bij Peppa. Molly graaft een tunnel in de tuin en geheel onverwacht vinden ze een piratenschat.
«
»
07:32 Peppa Pig
De familie Big gaat naar het winkelcentrum.
«
»
07:37 Kabam!
Mahin kan niet slapen omdat ze bang is voor het monster onder haar bed. Of is het monster helemaal niet zo eng als hij lijkt?
«
»
07:53 De magische auto
Soy Kroon beleeft een mooi en spannend avontuur met de favoriete speelgoedauto van een kind. Op mysterieuze wijze belanden ze in de echte grotemensenversie van de lievelingsauto.
«
»
08:06 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:13 Splat & Seymour
Splat droomt dat hij Seymour opeet. Doodsbang voor zijn katteninstinct, doet hij alles om uit de buurt van zijn vriendje te blijven. Seymour begrijpt niets van zijn gedrag.
«
»
08:25 Stop!
Maja krijgt een nieuw broertje. Maar of ze daar blij mee is?
«
»
08:34 Beestenbrigade
Tim Hogenbosch, beter bekend als boswachter Tim, trekt het land in om de natuur een handje te helpen. Elke aflevering krijgt hij hulp van twee kleuters om zijn missie te volbrengen.
«
»
08:49 ZappSport
Wie zijn de grootste snelheidsduivels: de jongens of de meiden? Dat wordt dit keer bepaald tijdens The Battle Quadrijden.
«
»
09:04 Zapp Kids Top 20
Gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
«
»
09:32 Kinderen voor Kinderen Pakt Uit
Pieter Valley, oftewel Juf Ellen, is de beste TikTokker van 2021. Koorkinderen Julia en Nova maken met Pieter een Juf Ellen TikTok en zingen met hem het nummer 'Te Laat'.
«
»
09:43 Jill
Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. In dit programma geeft Jill ook jou alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal.
«
»
09:59 Kamp Koekieloekie
Arnold is ervan overtuigd dat hij een ster gaat worden tijdens twee weken musicalkamp. Maar tot zijn grote schrik blijkt dat zijn ouders hem niet op musical- maar op natuurkamp hebben afgezet.
«
»
10:25 Street Magic
De wereldberoemde goochelaars Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor.
«
»
10:40 Voor het blok
Presentator Edson da Graça en YouTuber Rutger Vink gaan samen met tweelingbroers Stef en Bauke (10) de strijd aan met actrice Emma Keuven en zanger Matheu Hinzen en tweelingzussen Julia en Myla (9).
«
»
11:06 De Smerige Quiz: Het Experiment
Elbert en Rachel doen in de kelder van 'De Smerige Quiz' de gekste experimenten. Dat doen ze met hulp van proefpersonen die ze selecteren door het stellen van vreemde selectievragen.
«
»
11:29 Deadly 60
Steve Backshall bezoekt Noorwegen om het gedrag van de orka van dichtbij te kunnen zien.
«
»
11:57 Bad nature
Het 'Bad Nature'-team leert dat sommige dieren met een enge reputatie eigenlijk helemaal niet zo eng zijn.
«
»
12:03 Bad nature
Pamela toont haar top vijf van dieren die er bizar uitzien, maar die ook superkrachten hebben. We zien een mysterieuze mix van rare neuzen, vreemd gevormde hoofden en andere aanpassingen.
«
»
12:09 Nieuwe Baasjes
De familie Houbraken zou graag een hert, roofvogel of pauw willen. Wat gaat het worden?
«
»
12:22 Nieuwe Baasjes
Talitha en Boaz zoeken een maatje voor hun hond Dulcy.
«
»
12:35 Nieuwe Baasjes
Charlotte is een echt paardenmeisje en nu zoekt ze een eigen paard. Gaat het Edson lukken een goeie match te vinden?
«
»
12:49 Nieuwe Baasjes
Edson gaat op zoek naar een bijzonder huisdier voor Leilani.
«
»
13:02 Nieuwe Baasjes
June en Aaron zoeken een hond. Edson gaat voor ze op zoek.
«
»
13:16 Last Family Standing
Het is tijd om van kamp te wisselen en dat is voor sommigen geen korte oversteek. De familie Magh ontdekt tijdens deze wissel dat ze in beide kampen wel heel dicht in de buurt van wilde dieren zitten.
«
»
13:57 Last Family Standing
De families beginnen thuis steeds meer te missen, maar ze beseffen ook dat ze hechter worden nu ze veel tijd met elkaar spenderen.
«
»
14:37 Spangas: De campus - marathon
Vier afleveringen van de jeugddramaserie over de levens van leerlingen die wonen en leren op De Campus.
«
»
15:32 Rosie & Moussa
Rosie verhuist samen met haar mama naar de andere kant van Brussel en leert in haar nieuwe buurt Moussa kennen. Hij belooft haar om haar te helpen haar moeder en vader met elkaar te herenigen.
«
»
16:56 Klaas Kan Alles Kort
Klaas daagt een BN'er uit in een duel met de nieuwste gadgets en Klaas doet een bijzonder beroep.
«
»
17:08 Checkpoint
Hoe kunnen we het best ongewenste drones uit de lucht schieten? Kun je van een normale auto een cabrio maken met behulp van dynamiet? En wie zijn er eigenlijk beter met touw, de jongens of de meiden?
«
»
17:34 ZappDetective: Summervibes
Acht bekende jeugdsterren beginnen een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat vanalles mis.
«
»
17:52 Hoodvlogs
Casper legt aan Donnie uit hoe hij van zijn verlies zijn winst kan maken. Met een echte videoclip en een lied tot gevolg. Fay heeft een romantische verrassing voor de jarige Alwin.
«
»
18:08 Flexe gasten 2
De break-up tussen de Flexe gasten is een feit. Oscar trekt steeds meer op met zijn nieuwe vrienden Benji en Tobias.
«
»
18:22 Steken en prikken
Deze keer neemt de waterschorpioen Emma of Jurre te grazen.
«
»
18:34 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:21 Hands Up
De duo's gaan onder leiding van 'Heel Holland Bakt'-deelnemer Cas Wolters een taart bakken. Maar hoe zeg je 'slagroom kloppen' in gebarentaal of hoe gebaar je '100 gram suiker'?
«
»
19:46 De Boomhut Battle
Alle gezinnen hebben 300 euro bouwbudget gekregen. Hoe meer je overhoudt, hoe meer er is gerecycled. Bij de familie Verschuure past Jesuela op het geld, maar het geld is op.
«
»
20:23 Socutera
Dit keer: Prins Bernhard Cultuurfonds en SOS Kinderdorpen.
«
»
20:26 Crossroads
Als Sophies zoontje Arthur op een dag spoorloos verdwijnt, is ze wanhopig. Uiteindelijk besluit ze haar carrière als advocaat op te geven en bij de politie te gaan, net als haar man Thomas.
«
»
22:13 Glory Days
De mannen reizen af naar Asbury Park, waar de muzikale roots van Bruce Springsteen liggen. De kleine badplaats heeft een grote historie.
«
»
23:07 Classic Albums: Suede - Coming Up
Ze kondigden de komst van de britpop aan en brachten twee prachtige en zeer populaire albums uit, maar wanneer ze hun gitarist, Bernard Butler, verloren werd Suede door iedereen afgeschreven.
«
»
00:03 Loft
Vijf getrouwde mannen delen een geheim appartement in Amsterdam voor hun buitenhuwelijkse activiteiten, maar komen in de problemen wanneer ze het lijk van een jonge vrouw vinden.
«
»
02:04 De Luizenmoeder
Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van juf Ank worden onderverdeeld in zonnen, manen, sterren en raketten.
«
»
02:28 De Luizenmoeder
Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen.
«
»
02:53 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:13 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:32 Beer Bo
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
05:38 Olly the Little White Van
Stan en Olly moeten pakjes bezorgen, maar Stan raakt de lijst met gegevens kwijt, zodat iedereen een verkeerd pakje bezorgd krijgt.
«
»
05:42 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:49 Angelina Ballerina
De ouders van Angelina zitten op dansles maar ze lijken niet echt het danstalent van hun dochter te hebben. Gelukkig weet die wel een oplossing.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers