TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle gaan naar de Tempel van de Drie Schikgodinnen om er het overlijden van Xena's broer Lyceus te herdenken. Plots wordt het tweetal aangevallen door het leger van Caputius.
«
»
14:10 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle gaan naar Palestina. Xena had de reus Goliath immers beloofd hem daar te ontmoeten om samen het gevecht te herdenken waarbij zijn familieleden omkwamen.
«
»
15:05 M*A*S*H
Hawkeye zet binnen het kamp een kettingreactie van ruilhandel in gang wanneer hij een poging onderneemt om een nieuw stel laarzen te bemachtigen.
«
»
15:35 The Kids Are Alright
De kerk krijgt steeds minder donaties en Peggy is bang dat dit gevolgen zal hebben voor het verzorgingstehuis waar een naast familielid verblijft.
«
»
16:05 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May testen goedgeprijsde auto's die mensen zich daadwerkelijk kunnen veroorloven. Daarnaast maakt James ook kennis met stuntrijder Ken Block.
«
»
17:05 Top Gear
Jeremy slaat op de vlucht voor het Britse leger in een Mitsubishi Lancer Evolution VII RS. Ondertussen racen James en Richard in een Porsche Panamera tegen de briefpost.
«
»
18:05 Body Cam Cops
In tegenstelling tot het arresteren van criminelen, moordenaars en gewetenloze individuen is het aanhouden van een collega niet iets waar agenten dagelijks mee geconfronteerd worden, maar het gebeurt.
«
»
19:10 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Lisa en Todd beginnen aan een van de zwaarste ritten van het seizoen: een onontgonnen spoor dat als bijnaam 'Highway to Hell' heeft.
«
»
20:00 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:35 The Shape of Water
1962. De dove schoonmaakster Elisa ontdekt in een overheidslaboratorium een visachtige creatuur waarvoor ze al snel empathie voelt. Ze scheppen een band en Elisa beslist om hem te helpen ontsnappen.
«
»
22:50 Chicago P.D.
Atwater gaat undercover om het hoofd van een criminele organisatie op te pakken. Maar hij raakt zo verstrengeld in een situatie dat zowel zijn loyaliteit als zijn geweten op de proef gesteld worden.
«
»
23:40 Chicago P.D.
Burgess en Upton gaan undercover bij een criminele bende die handelt in vuurwapens. Hun onderzoek loopt echter mis. Ondertussen ontdekt Burgess iets over de relatie tussen Upton en Ruzek.
«
»
00:25 Top Gear
Het trio neemt het in een sneeuwrace op tegen voormalig F1-coureur Olivier Panis. Actrice Sienna Miller is te gast in 'Star in a Reasonably Priced Car'.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers