TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Maya!
Een vlieg heeft de mestbal van Ben gestolen. Ze wil het als nest gebruiken om haar eieren in te leggen. Het is jammer genoeg de bal die Ben wou tonen op de grote mestkevermeeting.
«
»
06:00 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:10 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:20 Arthur & De Minimoys
Arthur gebruikt het zwaard om een cadeau voor Selenia te maken en daardoor werkt het zwaard niet meer. Kan hij het vertrouwen terugwinnen?
«
»
06:45 Arthur & De Minimoys
Dankzij Darkos wordt de stronk belegerd door mieren. Arthur, Selenia en Betameche moeten een team vormen met Darkos om hen tegen te houden.
«
»
07:05 Plop & Felle
Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden.
«
»
07:20 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 3 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:45 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 4 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
08:05 Lenderd
Magazine.
«
»
08:10 VLOGLAB #Stories
Sam komt hun uit de nood helpen met de platte band en zo kan het kamp nu echt beginnen! De kinderen volgen leuke workshops en de prakwar tussen Cédric en Tristan is on.
«
»
08:40 Skilz
Quinten, Kamiel, Lara en Sofie zitten opgesloten in het kasteel van een barones. Het kasteel wordt al een tijd geplaagd door spoken en kwelgeesten die het leven van de inwoners tot een hel maken.
«
»
08:50 Skilz
De terugkomst van Wiels valt niet bij iedereen in goede aarde, er gaat geen moment voorbij of Wiels verzint een reden om onze vrienden van SKILZ op hun kap te zitten.
«
»
09:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:20 Draken: Race naar de rand
Wanneer Stompum en Hikkie op zoek gaan naar wilgenschors als medicijn, laten ze Berk onbeschermd achter.
«
»
09:40 Slisse & Cesar
Melanie wil een juwelendemonstratie geven en nodigt enkele vriendinnen uit. Slisse en Cesar maken van de gelegenheid gebruik om te gaan vissen.
«
»
12:10 Franklin & Bash
De steenrijke zakenman Carter Lang roept de hulp in van Bash en Franklin. De man is terminaal ziek en heeft nog maar twee maanden te leven.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
14:10 De Rodenburgs
Hanne is blij verrast wanneer Stijn tijd maakt om samen te ontbijten. De harmonie duurt echter niet lang, want Stijn is er niet over te spreken dat Freya bij Simon is blijven slapen.
«
»
15:10 Huis Gemaakt
Alexia & Emiel haalden vorige week de broodnodige kamerprijs binnen met hun gezellige tuin. Nu valt nog de allerlaatste kamer te verbouwen: de keuken. Het kloppend hart van elke woning.
«
»
16:55 The Voice Kids
Wordt het Jinthe of Marie-Émilie uit team Metejoor? Anne of Sien uit team K3? JAP of Gloria uit team Laura? Of Karista of Lina uit team Duncan? Wie wint deze jaargang van 'The Voice Kids'?
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De Jaren...
Wat u zich vast nog herinnert van 2006 is het grootste omkoopschandaal dat het Belgisch voetbal ooit kende. Alles draaide rond de zogenaamde gokchinees.
«
»
20:35 Titanic
1912. Rose DeWitt Bukater bevindt zich aan boord van de Titanic. Omdat ze door haar familie verplicht wordt met de rijke Cal te trouwen, wil Rose zelfmoord plegen.
«
»
00:10 Girl
Lara, een 15-jarig transseksueel meisje geboren in het lichaam van een jongen, telt de dagen af tot ze kan starten met haar behandeling. Ondertussen droomt ze ervan ballerina te worden.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Maya!
Beatrice is klaar voor het bal. Maya maakt echter per ongeluk de vleugels van Beatrice nat zodat ze niet meer kan vliegen. Het poeder dat op haar vleugels zit is weg.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers