TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:30 Parks & Recreation
De dag voor het Harvest Festival 'vervloekt' een plaatselijke Indianenleider het evenement omdat Leslie weigert aan zijn eisen te voldoen.
«
»
14:30 Bruce Almighty
Bruce Nolan werkt als reporter voor de lokale televisie. Na een helse dag op het werk wordt hij heel boos op God. God besluit Bruce een bezoek te brengen en geeft hem voor één week al zijn krachten.
«
»
16:15 Parks & Recreation
Leslie en Ron gaan naar Indianapolis voor een onderscheiding. Tijdens hun verblijf ontdekt Ron dat zijn favoriete steakhouse gesloten is en Leslie denkt dat Chris vreemdgaat met Ann.
«
»
16:45 Breeders
Het gezinsleven van Ally en Paul staat op zijn kop wanneer Ally tijdens de week in Berlijn verblijft en de weekends in Londen doorbrengt. Paul, Luke en Ava proberen hun plan te trekken.
«
»
17:15 Breeders
De gezondheid van Luke gaat achteruit en hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Paul, Ally en de rest van de familie wachten vol spanning op nieuws.
«
»
17:45 Stumptown
Dex moet een onderzoek instellen naar de verloofde van een bruid omdat er twijfels ontstaan zijn over de huwelijksvoorwaarden. Ze roept de hulp in van Hoffman.
«
»
18:40 13 Going on 30
Puber Jenna droomt er op haar dertiende verjaardag van om dertig jaar en succesvol te zijn. Haar wens komt uit en de volgende dag wordt ze wakker als een 30-jarige journaliste.
«
»
20:25 Now You See Me 2
Een jaar nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels, plannen illusionisten Daniel, Merritt en Jack een comeback.
«
»
22:35 Charlie's Angels: Full Throttle
Detectives Natalie, Dylan en Alex worden op pad gestuurd nadat de database van de getuigenbescherming werd gekraakt. Vijf mensen van de lijst werden al vermoord.
«
»
00:30 Better Things
Sam neemt Duke en Murray mee naar een wedstrijd van de L.A. Dodgers, maar heeft moeite om een lift huiswaarts te vinden.
«
»
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers