TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
08:00 Vroege Vogels
Van levendbarende hagedissen en zandbijen in de oude duinen, tot de nachtegaal en andere zangvogels op de voormalige schorren. Menno Bentveld en Willemijn Veenhoven verkennen het Veerse Meer.
«
»
08:50 Dwars door de Lage Landen
Arnout, Ruben en Philippe komen aan in Glimmen. Enkele jaren geleden won het dorp de Postcode Loterij met heel wat multimiljonairs tot gevolg. Maar het dorp was ook het decor van een groot drama.
«
»
09:46 Brommer op zee
Ruth Joos en Wilfried de Jong interviewen schrijvers en dichters over hun werk. De programmatitel verwijst naar het verhaal van J.M.A. Biesheuvel.
«
»
10:35 Penguins: Meet the Family
Met behulp van satellietbeelden worden voor het eerst pinguïnkolonies in beeld gebracht die nog niet eerder ontdekt waren.
«
»
11:36 De Nieuwe Buur
Mahdad, de hoofdpersoon uit de Nederlandse documentaire Burengerucht van filmmaker Meral Uslu, is vanuit Iran naar Nederland gevlucht. Hij wilde niet langer als vrouw leven.
«
»
12:09 Inclusief Rutger
Rutger Castricum licht de sportwereld door. Is het mogelijk om racistische spreekkoren voorgoed uit stadions te bannen? Rutger praat met o.a. Henk ten Cate, de KNVB en Haagse voetbalsupporters.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:11 Vergeten Helden
Verpleegster Elisabeth Bergen nam Joodse onderduikers in huis, oogarts Leo Lashley verleende medische bijstand aan een groep onderduikers en Albert Wittenberg nam een Joodse baby in huis.
«
»
13:58 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt o.a. in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen.
«
»
14:24 Max Maakt Mogelijk - Special
De Nederlandse Anneke uit Papendrecht woont al jaren met haar man Mambu in zijn geboorteland Liberia. Samen zetten zij zich in voor de arme ouderen.
«
»
14:41 College Tour
Met de oorlog in Oekraïne, de pijlsnel stijgende inflatie en de astronomische prijzen van gas en olie staat Christine Lagarde als voorzitter van de Europese Centrale Bank voor torenhoge uitdagingen.
«
»
15:33 Fryslân DOK
Dorpsbewoners verenigen zich om het voor eigen bewoners weer mogelijk te maken een fatsoenlijk huis te vinden in de eigen regio. Wat moet daarbij de rol zijn van woningcorporaties en lokaal bestuur?
«
»
16:06 Kruispunt
Breinprofessor Erik Scherder weet met zijn aanstekelijk enthousiasme Nederland in beweging te krijgen en gelooft heilig in zijn missie.
«
»
16:31 Roderick Zoekt Licht
De franciscaanse familie in Nederland heeft sinds kort een nieuwe thuisbasis in het Stadsklooster San Damiano in het hartje van 's-Hertogenbosch. Het klooster is een oase van rust.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:06 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
17:12 Petrus in het land
Elke zaterdag opent een Protestantse kerk haar deuren voor ons. We maken kennis met lokale kerkgemeenschappen in Nederland.
«
»
17:33 BinnensteBuiten
Als Koen en Isabella nog maar net verkering hebben, komt er een unieke kans voorbij: samen een pandje verbouwen en huren midden in de Jordaan.
«
»
17:57 Nederland zingt
Programma met een mix van muziek, samenzang, persoonlijke geloofsverhalen en een Bijbelse overdenking.
«
»
18:22 EO Metterdaad
Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
18:39 De verandering
Robbie Hageman wordt bekend door zijn deelname aan het tv-programma Kamp Van Koningsbrugge. Al op jonge leeftijd komt Robbie in aanraking met kickboksen.
«
»
18:55 Ik mis je
De moeder van Annelies Koenen en haar broer hebben gelijktijdig lymfeklierkanker. Haar broer overleeft het, maar haar moeder Elly overlijdt als Annelies 20 is. Jaren later overlijdt ook haar broer. Annelies en haar vader Hennie hebben veel steun aan elkaar.
«
»
19:18 Zin in morgen
Wat is belangrijk in je leven en hoe geef je dat vorm? Hoe ga je om met tegenslag en waaruit put je kracht? We mogen (binnen)kijken op een 'heilige plek' van/met creatieve denkers.
«
»
19:51 Vroege Vogels
Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is een van de grootste stuifzandgebieden van Europa. Met zonsopkomst zien we roodborsttapuiten, torenvalken en andere vroege vogels.
«
»
20:41 Hier zijn de Van Rossems
In april 2022 bezochten de Van Rossems Zierikzee. Het bleek de laatste aflevering waarin Sis, Maarten en Vincent samen een stad bezochten. Sis is op 4 mei onverwacht overleden.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:10 Mediastorm
Hoe komt de publieke opinie tot stand en hoe wordt die gevoed door de verschillende media, het politieke circuit en het lobbycircuit? Hoe worden we onbewust gestuurd in onze mening?
«
»
22:53 Crime: Unforgotten
Terwijl Cassie en Sunny twee van de vier verdachten nader ondervragen over een dertig jaar oude moord, doet Karen een belangrijke ontdekking over Dean Barton.
«
»
00:23 De Nachtzoen
Slagwerker Dominique Vleeshouwers bespeelt een bijzonder instrument, waarmee hij ons in een droomstaat brengt.
«
»
00:39 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:18 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers