TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Your Home Made Perfect
Jacqueline en haar man Alex stonden op het punt hun Londense terras met twee slaapkamers te verbouwen, maar Alex werd ziek en stierf.
«
»
13:25 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
14:15 Blind getrouwd Nederland
Henk en Chantal zijn op huwelijksreis in Turkije en de sfeer tussen de twee is goed. Vandaag gaan ze iets doen wat ze allebei nog nooit gedaan: paardrijden.
«
»
15:00 RuPaul's Drag Race
Ru heeft een bijzondere opdracht in petto voor de zeven overgebleven queens: ze moeten de cast van 'Little Women LA' een make-over geven in de stijl van de personages uit het boek 'De Tovenaar van Oz'
«
»
15:50 World's Most Luxurious Holidays
Documentaire.
«
»
16:50 Hotter Than My Daughter NL
Dochter Ashley heeft aan de bel getrokken voor haar moeder, Diana. De 42-jarige moeder uit Leeuwarden kleedt zich niet te bloot of te sexy, juist het tegenovergestelde.
«
»
17:35 Ik vertrek
We brengen opnieuw een bezoek aan de familie Boerkamp. In 2006 begonnen Alwin en Bionda samen met hun drie zoontjes in het Italiaanse Montefiore dell'Aso een B&B. En toch was er een grotere droom.
«
»
18:30 Help, Mijn Man Is een Klusser
In het zuidelijk gelegen Ossendrecht roept de hoogzwangere Michelle de hulp in van John. Met haar 6-jarige zoontje Devon en haar Belgische man, de 23-jarige Sam, woont ze in een huis waar niets af is.
«
»
19:35 De Meilandjes zonder Centen
De familie gaat aan de slag met het inrichten van hun nieuwe woning en krijgt te horen welk bedrag zij per week te besteden hebben.
«
»
20:30 UEFA Champions League
Verslag van Liverpool FC - Real Madrid, finale van de UEFA Champions League, live vanuit het Stade de France in Saint-Denis, Frankrijk. Presentatie: Maarten Breckx.
«
»
23:25 Extraction
Voormalig CIA-agent Leonard wordt gekidnapt door terroristen. Zijn zoon Harry, die ook bij de CIA werkt, verneemt dat er geen plannen zijn om zijn vader te bevrijden en start zelf een reddingsoperatie
«
»
01:10 Good Girl's Guide to Kinky Sex
Reality-show.
«
»
02:00 Tommy Teleshopping
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers