TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:05 A&E After Dark
Een dakloze man laat zijn gewonde hand verzorgen. Het team probeert het leven te redden van een tiener die van zijn scooter is gevallen.
«
»
06:50 Inside The Children's Hospital
De 12-jarige Mollie werd aangereden door een auto. De 9-jarige Matthew is geboren met een zeldzame nieraandoening en wacht op een donor. Rebecca (12) viel van haar paard.
«
»
07:25 Inside The Children's Hospital
Een baby die geboren werd zonder ogen krijgt een behandeling zodat er protheses aangebracht kunnen worden. De 7-jarige Codi heeft al van zijn geboorte een klompvoet.
«
»
07:55 Inside The Children's Hospital
De 9-jarige Evan wacht op een niertransplantatie. Ondertussen brengt de moeder van de 5-jarige Lewis hem naar het ziekenhuis nadat hij munten inslikte van zijn speelgoedwinkel.
«
»
08:30 Inside The Children's Hospital
De tienjarige Louie wacht moedig op een harttransplantatie. Finlay heeft een diepe snee in haar voorhoofd en moet verzorgd worden door de dokters.
«
»
09:05 Inside the Ambulance
Hannah en Mike helpen een man die net een niersteenoperatie ondergaan heeft. Shane probeert een peuter die van een trampoline is gevallen af te leiden.
«
»
10:00 Inside the Ambulance
Hannah en Amy behandelen een tiener die door de pijn geen woord meer kan uitbrengen. Ze gaan ook langs bij een moeder wier driejarige dochtertje iets in haar neus heeft gestopt.
«
»
10:55 Christmas in Palm Springs
Joe en Jessica waren ooit een gelukkig getrouwd koppel. Hun twee kinderen Zoey en Dylan doen er alles aan om hun ouders tijdens de kerstperiode weer bij elkaar te brengen.
«
»
12:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:30 Rain Man
Wanneer Charlie Babbitt verneemt dat zijn vader is overleden, reist hij naar Cincinnati. Daar aangekomen, ontdekt hij dat zijn vaders vermogen naar de autistische Raymond gaat.
«
»
15:50 Striptease
Erin Grant verliest na haar scheiding het hoederecht over haar dochter. Ze wil tegen het vonnis in beroep gaan, maar om aan geld te geraken is ze verplicht te gaan strippen in een nachtclub.
«
»
18:00 All I Want for Christmas
De jonge, gedreven Elizabeth ontmoet op een dag een hulpje van de Kerstman, die haar vervolgens een buitengewone wens cadeau doet.
«
»
19:45 Soof: Een Nieuw Begin
Uiteindelijk komt alles weer goed. Athans, dat houdt Kasper zich voor na zijn breuk met Josine. Ondertussen wil Sacha niet meer thuis wonen en dreigt de tweeling te blijven zitten op school.
«
»
20:45 Soof: Een Nieuw Begin
Soof en Mick halen halsbrekende toeren uit om hun relatie geheim te houden. Kasper probeert zich voor te bereiden op de nieuwe situatie. Sacha gaat definitief op kamers en is er een nieuwe gast.
«
»
21:45 Jullie huis, onze regels
De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzonen. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. De familie Zandman zijn voorstanders van een vrije opvoeding.
«
»
22:40 Culinaire speurneuzen
Sterrenchef Wouter Keersmaeckers van restaurant De Schone van Boskoop trekt samen met Emanuel Van Melkebeke naar Hongarije.
«
»
23:35 Tiny Lives
In het Universitair Ziekenhuis Wishaw houdt een 100-koppig team enkele van de meest kwetsbare baby's van Schotland in leven.
«
»
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers