TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:35 Dr. Phil
De 16-jarige Savannah vindt het normaal dat ze op haar leeftijd marihuana rookt, spijbelt en naaktfoto's van zichzelf aan anderen stuurt.
«
»
07:45 Dr. Phil
Moeder Kris maakt zich ernstig zorgen om haar 28-jarige zoon, Justin. Hij heeft constant woedeaanvallen, is al meerdere keren gepakt voor rijden onder invloed en is agressief naar zijn vriendin.
«
»
08:30 Dr. Phil
Melinda en Amy beweren dat ze slachtoffer zijn geworden van cyberpesten door influencer en politiek activiste Paloma.
«
»
09:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:10 Pumpkin Pie Wars
Faye en Lydia openden 10 jaar geleden na een wedstrijd een bakkerij in hetzelfde dorp. Beiden verwachten nu van hun kinderen dat zij het tegen elkaar zullen opnemen in de jaarlijkse bakwedstrijd.
«
»
11:45 Harvest Moon
Omdat haar familie in financiële moeilijkheden zit, verhuist Jenny van de stad naar het platteland. Het pompoenbedrijf van haar vader dreigt kopje onder te gaan en Jenny wil het nieuw leven inblazen.
«
»
13:25 The Christmas Temp
Een werkloze kunstenares ontdekt een speciaal kerstuitzendbureau dat haar matcht met een handvol feestelijke banen. Al snel krijgt ze gevoelens voor de hr-manager van het uitzendbureau.
«
»
15:00 Mijn Kerst is de Beste
De duo's zijn te gast bij Jan en Tonny in Udenhout. Dit stel heeft elkaar gevonden op Tweede Kerstdag en zijn echte kerstfanaten. Ieder jaar versieren zij hun huis dan ook binnen een speciaal thema.
«
»
15:55 Mijn Kerst is de Beste
Vriendinnen Pascale en Miranda uit Heiloo houden van een kerst met heel veel kleur en een échte kerstboom met ornamenten in allerlei soorten en maten.
«
»
16:50 Mijn Kerst is de Beste
De duo's zijn te gast bij Edgar en zijn beste vriendin Hermien in Vlissingen. De groep is heel erg benieuwd, want Edgar heeft de afgelopen dagen zijn horecaexpertise al laten blijken.
«
»
17:40 Mijn Kerst is de Beste
De duo's reizen af naar Brunssum, waar ze het kerstfeest van Wendy en Stefanie gaan meemaken. Wendy heeft haar eigen woonwinkel, dus van de decoratie wordt heel veel verwacht.
«
»
18:30 Mijn Kerst is de Beste
Wie kan er deze week met recht zeggen dat hun kerst het beste is? Het kan nog alle kanten op want het laatste cijfer, voor het ultieme kerstgevoel, moet nog gegeven worden.
«
»
19:25 Santa School
Hoe moet je je kleden, lopen, of praten als kerstman? De deelnemers leggen ook uit wat hen inspireert om deze weg in te slaan.
«
»
20:30 A Gift For Christmas
Wanneer Darcy op een dag een man leert kennen in de boekenwinkel waar ze werkt, is ze meteen geïntrigeerd door hem.
«
»
22:20 Joy & Hope
Wanneer de knappe Gabe naar een dorpje in het noorden van New York afzakt om inspiratie te vinden voor zijn nieuwe boek, ontdekt hij hoe magisch Kerstmis kan zijn.
«
»
00:15 In het spoor van de dader
Toen Tia Sharp verdween, hielp Stuart Hazell de politie haar te zoeken. Maar in werkelijkheid had hij het 12-jarige schoolmeisje vermoord.
«
»
01:20 In het spoor van de dader
Toen Peter Tobin in 2006 werd veroordeeld voor de verkrachting van en de moord op een Poolse student, bracht verder onderzoek nog twee andere moorden aan het licht.
«
»
02:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer één. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers