TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:35 Dr. Phil
De 16-jarige Savannah vindt het normaal dat ze op haar leeftijd marihuana rookt, spijbelt en naaktfoto's van zichzelf aan anderen stuurt.
«
»
07:45 Dr. Phil
Moeder Kris maakt zich ernstig zorgen om haar 28-jarige zoon, Justin. Hij heeft constant woedeaanvallen, is al meerdere keren gepakt voor rijden onder invloed en is agressief naar zijn vriendin.
«
»
08:30 Dr. Phil
Melinda en Amy beweren dat ze slachtoffer zijn geworden van cyberpesten door influencer en politiek activiste Paloma.
«
»
09:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:10 Pumpkin Pie Wars
Faye en Lydia openden 10 jaar geleden na een wedstrijd een bakkerij in hetzelfde dorp. Beiden verwachten nu van hun kinderen dat zij het tegen elkaar zullen opnemen in de jaarlijkse bakwedstrijd.
«
»
11:45 Harvest Moon
Omdat haar familie in financiële moeilijkheden zit, verhuist Jenny van de stad naar het platteland. Het pompoenbedrijf van haar vader dreigt kopje onder te gaan en Jenny wil het nieuw leven inblazen.
«
»
13:25 The Christmas Temp
Een werkloze kunstenares ontdekt een speciaal kerstuitzendbureau dat haar matcht met een handvol feestelijke banen. Al snel krijgt ze gevoelens voor de hr-manager van het uitzendbureau.
«
»
15:00 Mijn Kerst is de Beste
De duo's zijn te gast bij Jan en Tonny in Udenhout. Dit stel heeft elkaar gevonden op Tweede Kerstdag en zijn echte kerstfanaten. Ieder jaar versieren zij hun huis dan ook binnen een speciaal thema.
«
»
15:55 Mijn Kerst is de Beste
Vriendinnen Pascale en Miranda uit Heiloo houden van een kerst met heel veel kleur en een échte kerstboom met ornamenten in allerlei soorten en maten.
«
»
16:50 Mijn Kerst is de Beste
De duo's zijn te gast bij Edgar en zijn beste vriendin Hermien in Vlissingen. De groep is heel erg benieuwd, want Edgar heeft de afgelopen dagen zijn horecaexpertise al laten blijken.
«
»
17:40 Mijn Kerst is de Beste
De duo's reizen af naar Brunssum, waar ze het kerstfeest van Wendy en Stefanie gaan meemaken. Wendy heeft haar eigen woonwinkel, dus van de decoratie wordt heel veel verwacht.
«
»
18:30 Mijn Kerst is de Beste
Wie kan er deze week met recht zeggen dat hun kerst het beste is? Het kan nog alle kanten op want het laatste cijfer, voor het ultieme kerstgevoel, moet nog gegeven worden.
«
»
19:25 Santa School
Hoe moet je je kleden, lopen, of praten als kerstman? De deelnemers leggen ook uit wat hen inspireert om deze weg in te slaan.
«
»
20:30 A Gift For Christmas
Wanneer Darcy op een dag een man leert kennen in de boekenwinkel waar ze werkt, is ze meteen geïntrigeerd door hem.
«
»
22:20 Joy & Hope
Wanneer de knappe Gabe naar een dorpje in het noorden van New York afzakt om inspiratie te vinden voor zijn nieuwe boek, ontdekt hij hoe magisch Kerstmis kan zijn.
«
»
00:15 In het spoor van de dader
Toen Tia Sharp verdween, hielp Stuart Hazell de politie haar te zoeken. Maar in werkelijkheid had hij het 12-jarige schoolmeisje vermoord.
«
»
01:20 In het spoor van de dader
Toen Peter Tobin in 2006 werd veroordeeld voor de verkrachting van en de moord op een Poolse student, bracht verder onderzoek nog twee andere moorden aan het licht.
«
»
02:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers