TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:25 Dr. Phil
De 19-jarige Stacey Stites werd in 1996 dood gevonden in de buurt van Austin, Texas. Het forensisch team vond DNA-materiaal dat gelinkt werd aan de 28-jarige Rodney Reed.
«
»
08:00 Dr. Phil
Dr. Phil praat verder met Rodney Reed, de man die de doodstraf kreeg voor de moord op Stacey Stites. Rodneys advocaat vertelt wat hij denkt dat de werkelijke doodsoorzaak is van Stacey.
«
»
08:50 Spoorloos Nederland
Derk Bolt gaat op zoek naar bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren of zelfs nog nooit hebben ontmoet.
«
»
09:45 SOS Ski
De hulpverleners zetten alles op alles om de ledematen, vakanties of zelfs levens van toeristen te redden.
«
»
10:40 SOS Ski
De hulpverleners zetten alles op alles om de ledematen, vakanties of zelfs levens van toeristen te redden.
«
»
11:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:35 Autumn Dreams
Tieners Annie en Ben beslissen om weg te lopen en te trouwen. Hun ouders laten het huwelijk echter ontbinden. Vijftien jaar later ontdekken ze dat ze officieel nooit gescheiden zijn.
«
»
14:00 Harvest Love
Om te ontsnappen aan haar drukke leven en de band met haar zoon te versterken, besluit Luna de perenplantage van familieleden te bezoeken. Ze valt er als een blok voor Will, die op de plantage werkt.
«
»
15:30 The Charm of Love
Op verzoek van een weldoener van het museum waarvoor ze werkt, reist Maddie Turner naar de Caraïben op zoek naar een edelsteen die alleen zou gloeien in aanwezigheid van de ware liefde.
«
»
17:05 The Bake Off UK
Oud-deelnemers keren terug naar de tent om de strijd nog één keer aan te gaan, volledig in de kerstsfeer.
«
»
18:15 Under the Autumn Moon
Een ambitieuze zakenvrouw weet haar werkgever ervan te overtuigen dat het ideaal zou zijn wanneer hun collega's zich kunnen terugtrekken op een pittoreske ranch.
«
»
19:55 Chateau Christmas
Pianiste Margot keert met kerst terug naar Chateau Neuhaus. Terwijl ze daar is, herenigt ze zich met haar ex-vriend Jackson, die haar overtuigt om op te treden op het jaarlijkse kerstconcert.
«
»
21:40 One Winter Weekend
Cara is columniste, maar wil eigenlijk boeken schrijven. Ze gaat een weekendje snowboarden met haar vriendin Megan. In hun huisje blijken al twee mannen te zitten: Sean en Ben.
«
»
23:30 The Bake Off UK
Oud-deelnemers keren terug naar de tent om de strijd nog één keer aan te gaan, volledig in de kerstsfeer.
«
»
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers