TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:40 Dr. Phil
Drie moeders hebben filmpjes op social media gepost die viral zijn gegaan. Ze kampten alle drie met frustraties en dachten die online met een select groepje te delen. Maar dat liep anders.
«
»
07:15 Dr. Phil
De 21-jarige Jessy besteedt meer dan elf uur per dag aan social media. Ze wil zoveel mogelijk Instagram-volgers krijgen en doet daar de gekste dingen voor. Ava was eerder bij Dr. Phil te gast.
«
»
08:00 Paleis voor een prikje
Frank en Rogier reizen af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Het duo probeert de woonkamer om te toveren tot een 'kak-strak'-paleis.
«
»
08:50 SOS Ski
De hulpverleners zetten alles op alles om de ledematen, vakanties of zelfs levens van toeristen te redden.
«
»
09:40 SOS Ski
De hulpverleners zetten alles op alles om de ledematen, vakanties of zelfs levens van toeristen te redden.
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:30 Flowers in the Attic
Vier broers en zussen die onlangs hun vader verloren, worden door hun moeder Corinne teruggebracht naar het landgoed van hun rijke grootouders. Daar worden ze opgesloten in de noordelijke vleugel.
«
»
13:10 Ruby Herring Mysteries: Silent Witness
Wanneer ze per ongeluk een moord ontdekt, besluit journaliste Ruby samen met detective Jake op onderzoek uit te gaan.
«
»
14:40 Murder in the Vineyard
Emma en haar dochter Beatrice verhuizen van de stad naar een klein dorpje waar ze een wijngaard gaan uitbaten. Beatrice trekt op haar nieuwe school al snel de aandacht van de populaire jongen Bryan.
«
»
16:15 Secret bridesmaids business
Terwijl Melanie haar huwelijk probeert te redden na haar affaire, krabbelt Olivia recht na een mislukte relatie met een charmante onbekende. Saskia moet de gevolgen dragen van een impulsieve misstap.
«
»
17:05 Secret bridesmaids business
Melanie haalt zich de woede van Jakob op de hals wanneer ze in zijn verleden begint te graven. Olivia houdt haar diagnose geheim, terwijl Saskia's vroegere relaties aan het licht komen.
«
»
18:00 Secrets of the Royal...
Een blik op de boekhouding van de Britse koninklijke familie.
«
»
18:55 Extreme Makeover: The Home Edition
Ty en het team reizen naar South Jordan, Utah om de familie Gomez te helpen.
«
»
19:45 Extreme Makeover: The Home Edition
Het team helpt bij het bouwen van een huis voor de familie van een 9-jarig meisje wiens been werd geamputeerd als gevolg van een ongeluk.
«
»
20:40 Paleis voor een prikje
Frank en Rogier reizen naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok woont. Zij wonen in het ouderlijk huis van de ouders van vader Rick. Maar door hoge schulden is er geen geld om het huis op te knappen.
«
»
21:30 Paleis voor een prikje
De familie Van den Brom moest Rotterdam omruilen voor Puttershoek. Omdat ze de stad erg missen, geven Frank en Rogier hun woonkamer een stadse toets.
«
»
22:25 Paleis voor een prikje
Frank en Rogier schieten de achtjarige Ferdy en zijn opa Josef te hulp. Josef verloor zijn vrouw én dochter, en nu zorgt Josef, met een klein budget, voor zijn kleinzoon Ferdy.
«
»
23:15 Secrets of the Royal...
Een blik op de boekhouding van de Britse koninklijke familie.
«
»
00:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nancy wil Syd helpen om de gestolen fentanyl aan de politie te overhandigen zonder dat hun betrokkenheid aan het licht komt. Het vreemde gedrag van Izzy leidt Nancy af, en er duikt een geest uit het verleden van Syd op.

'L.A.'s Finest', om 22.40 uur op VTM 3.

Dossiers