TVgids - Play7

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Dr. Phil
De angst als gevolg van wereldwijde coronapandemie heeft ertoe geleid dat mensen besmet met Covid-19 soms op weinig sympathie kunnen rekenen. En dat geldt ook voor mensen van Aziatische afkomt.
«
»
06:40 Dr. Phil
Mensen met essentile beroepen riskeren iedere dag weer hun leven door hun huis te verlaten om aan het werk te gaan. Zij hebben uiteraard recht op een zo veilig mogelijke werkomgeving.
«
»
07:25 A Place in the Sun: Summer Sun
Dordogne
«
»
08:20 The Big C & Me
In deze aflevering maken we onder meer kennis met Sally uit North Wales, die hoopt dat een stamceltransplantatie haar kan genezen van kanker, na al tien jaar te hebben moeten leven met de ziekte.
«
»
09:30 How Not To Get Cancer
Dr. Richard Babor onderzoekt welke rol voeding speelt in het voorkomen van kanker.
«
»
10:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 A Bride's Nightmare
Leah is al een tijdje verloofd met Mark. Op de dag dat ze gaat trouwen, wordt ze ontvoerd door Kayla, Marks gestoorde ex-vriendin die last heeft van waanideen.
«
»
12:55 Dying For A Baby
Amber en Kyle raakten twee jaar geleden betrokken bij een auto-ongeluk. De andere bestuurster raakte hierbij haar baby kwijt en is nu uit op wraak.
«
»
14:35 Gone Daughter Gone
Tiener Brooke verhuist met haar moeder en rijke stiefvader naar een andere stad. Shannon, de moeder van Brooke, krijgt te maken met haar grootste nachtmerrie wanneer Brooke ontvoerd wordt.
«
»
16:10 The Secrets She Keeps
Blogger Meghan is in verwachting van haar derde kindje. Ze is er niet helemaal gerust in, want het gaat niet goed met haar huwelijk met de ambitieuze sportjournalist Jack.
«
»
17:00 The Secrets She Keeps
Agatha's nepzwangerschap komt bijna aan het licht wanneer ze gearresteerd wordt. Ze moet haar plannen noodgedwongen wijzigen wanneer de datum waarop Meghan is uitgerekend vervroegd wordt.
«
»
18:00 Secrets Of The Royal Palaces
Reportage over de koninklijke residentie Kensington Palace.
«
»
18:55 Extreme Makeover: The Home Edition
In een race tegen de klok van een project dat normaal gesproken meerdere maanden in beslag zou nemen, heeft een hardwerkend team van ontwerpers, honderden werklieden en zelfs de buren, slechts een week de tijd om een heel huis volledig te renoveren.
«
»
19:45 Extreme Makeover: The Home Edition
In een race tegen de klok van een project dat normaal gesproken meerdere maanden in beslag zou nemen, heeft een hardwerkend team van ontwerpers, honderden werklieden en zelfs de buren, slechts een week de tijd om een heel huis volledig te renoveren.
«
»
20:40 Paleis voor een prikje
De familie Oosterloo houdt van het buitenleven, maar Frank en Rogier willen hun interieur een upgrade geven zodat binnen zitten ook weer een tikkeltje aangenamer wordt.
«
»
21:30 Paleis voor een prikje
Deze keer reizen Frank & Rogier af naar IJsselstein, waar de ongeneeslijk zieke Sabrina samen met haar man Robin en drie zoontjes in een flat woont.
«
»
22:25 A Place in the Sun: Summer Sun
Cyprus
«
»
23:25 Secrets Of The Royal Palaces
Reportage over de koninklijke residentie Kensington Palace.
«
»
00:20 Spoorloos Nederland
Spoorloos richt zich op bloedverwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet.
«
»
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Hoge Noorden' (Eén)

Met een sneeuwstorm op komst moet Mark op Hardangervidda de colonne voorbereiden. Dorien en Arent vertrekken vroeger dan gepland bij Evelyne. Arent wordt geplaagd door heimwee. Soetkin is nu 7 maanden zwanger en komt samen met Adah naar Belgi voor een reeks concerten. Voor Ellen verloopt de aanpassing in Rondane niet altijd even makkelijk.

'Het Hoge Noorden', om 20.40 uur op En.

Dossiers