TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:10 Dr. Phil
Amanda Knox zat vier jaar opgesloten in een Italiaanse gevangenis voor de moord op haar Britse kamergenoot, Meredith Kercher. Ze bleek onterecht te zijn veroordeeld.
«
»
07:50 Dr. Phil
De 26-jarige Alex heeft er alles voor over om zijn luxeleventje in stand te houden. Niets gaat hem te ver: hij liegt, bedriegt en steelt zelfs van vrienden en familie.
«
»
08:30 Dr. Phil
Brooklyn, Arjun en Andy vertellen over hun angstaanjagende ervaringen met het hacken van hun beveiligingscamera's thuis. Ook Hank, een van de hackers, schuift aan.
«
»
09:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:05 Extreme Makeover: The Home Edition
De familie Gaston
«
»
11:00 Extreme Makeover: The Home Edition
De familie Grommesh
«
»
11:50 Lelijke Eendjes
De 19-jarige Naomi heeft al sinds haar tiende last van extreme overbeharing. De 25-jarige Luca is 60 kilo afgevallen, maar nu voelt hij zich gevangen in zijn lichaam vanwege het veloverschot.
«
»
12:45 Hello Goodbye NL
Een jonge vrouw vertelt dat ze niet met haar familie op reis kon omdat ze extreem veel last van heimwee heeft, en een man vertelt over het verlies en gemis van zijn vrouw.
«
»
14:35 A Place in the Sun: Summer Sun
Julie en Simon hebben een druk leven als advocaten in Londen. Julie heeft wat geld geërfd van haar moeder en heeft besloten een lang gekoesterde droom te volgen en een vakantiehuis in Spanje te kopen.
«
»
15:30 Grey's Anatomy
Er ontstaat spanning op de werkvloer wanneer Bailey haar eerste dag als leidinggevende erop heeft zitten. Meredith worstelt met haar verantwoordelijkheden.
«
»
16:15 Grey's Anatomy
Alex moet een moeilijke beslissing nemen wanneer twee baby's een nieuwe lever nodig hebben en er maar één beschikbaar is. Hartchirurg Maggie krijgt een uitnodiging voor de bruiloft van een ex.
«
»
17:05 Grey's Anatomy
Owen leert de stagiairs een belangrijke les over het brengen van slecht nieuws aan familie en vrienden van patiënten. Arizona krijgt van een patiënt de raad de liefde nog niet op te geven.
«
»
17:55 Grey's Anatomy
Een etentje eindigt in een drama wanneer Meredith oog in oog komt te staan met de vrouw die verantwoordelijk is voor de dood van haar man.
«
»
18:40 Grey's Anatomy
Een patiënt raakt in paniek wanneer hij per ongeluk een sekstape verstuurt naar iedereen in zijn naaste omgeving.
«
»
19:35 Lelijke Eendjes
Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Britt. Op 9-jarige leeftijd heeft zij een grote brand meegemaakt, waardoor zij ernstige littekens in haar gezicht heeft.
«
»
20:30 Paramedics
De camera's op de ambulances en helikopters zorgen voor een unieke kijk in een wereld waarbij iedere seconde telt om levens te redden.
«
»
21:25 Paramedics
De camera's op de ambulances en helikopters zorgen voor een unieke kijk in een wereld waarbij iedere seconde telt om levens te redden.
«
»
22:25 Topdokters
Kinderorthopedist prof. Frank Plasschaert opereert een jongen met een zware verkromming aan de wervelkolom. Ook longarts dr. Eva Van Braeckel moet meteen aan de slag.
«
»
23:30 In het spoor van de dader
Reportage over de Britse seriemoordenaar Michael Ryan.
«
»
00:25 In het spoor van de dader
Bernard Giles is een Amerikaanse seriemoordenaar en verkrachter die tussen september en november 1973 vijf meisjes en vrouwen vermoordde in Florida.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers