TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Girl in the Box
Colleen Stan lift van Oregon naar Californië om vrienden te bezoeken. Colleen wordt ontvoerd en brengt de komende zeven jaar door opgesloten in een kist. Als ze niet opgesloten zit, wordt ze gebruikt als slavin en kinderoppas.
«
»
09:10 Happy Face Killer
Seriemoordenaar Keith Hunter Jesperson vermoordde acht vrouwen over een tijdspanne van vijf jaar en daagde de autoriteiten uit door op al zijn bekentenissen een lachende smiley te tekenen.
«
»
10:45 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De alleenstaande moeder Laura kon het niet geloven, toen ze een persoonlijk berichtje van een Australische filmster kreeg. Het bleek echter een crimineel te zijn, die haar voor duizenden euro's oplichtte. Kees en Laura zoeken hem in Spanje op.
«
»
11:40 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Influencers als Bram Krikke en Maradonnie worden stapelgek van seksbots. Dit zijn nepprofielen van hitsige dames die je meelokken naar louche sites. Kees onderzoekt wie hierachter zit. Dit loopt uit op een pittige confrontatie in Amsterdam.
«
»
12:35 Snapped
De politie drijft een groep vrienden in het nauw nadat een lijk wordt gevonden in een natuurgebied. Een verrassende aanwijzing wordt gevonden met een verborgen boodschap, waarna de zaak in een stroomversnelling terechtkomt.
«
»
13:25 Snapped
Bij een onderzoek naar de moord op een militaire held worden de banden van militaire kameraadschap op de proef gestelt. Het onderzoek ontrafelt een groot aantal geheimen, leugens en verborgen identiteiten.
«
»
14:15 Snapped
De onschuld van een vrouw wordt in twijfel getrokken nadat haar man aan een mysterieuze ziekte overlijdt. De detectives vertrouwen het niet besluiten een diepe duik in haar verleden te nemen.
«
»
15:10 Snapped
Wanneer een man wordt overvallen door een regen van kogels buiten zijn huis, volgen de onderzoekers een duister spoor van verdachten naar een wraakzuchtig meesterbrein.
«
»
16:00 Snapped
Een gedecoreerde soldaat wordt verliefd op een mooi online model. Na zijn terugkeer van twee overzeese uitzendingen wordt hij brutaal vermoord in zijn eigen huis. Een web van bedrog ontvouwt zich als een onwaarschijnlijke moordenaar naar voren komt.
«
»
16:50 World's Most Evil Killers
Tussen 1975 en 1980 vermoordde Billy Mansfield Jr. minstens vijf kwetsbare vrouwen en meisjes., maar onderzoekers vermoeden dat de omvang van zijn seriemoorden nog steeds moet worden onthuld.
«
»
17:45 World's Most Evil Killers
Terwijl hij zich voordeed als een welbespraakte, gerespecteerde computerexpert, leidde Randy Kraft een dubbelleven als seriemoordenaar. Hij heeft tussen de jaren zeventig en tachtig mogelijk meer dan zestig mensen vermoord.
«
»
18:40 World's Most Evil Killers
Als vrachtwagenchauffeur wurgde en vernietigde seriemoordenaar Wayne Adam Ford tussen 1997 en 1998 drie van zijn vier slachtoffers. Waarna hij de lichamen van zijn slachtoffers in kreken en rivieren in Californië dumpte.
«
»
19:35 World's Most Evil Killers
Een werknemer vindt het lichaam van Jarrae Estepp in een recyclingcentrum in Californië. De detectives komen haar moordenaar al snel op het spoor: Steven Dean Gordon. Ze ontdekken dat hij al eerder iemand heeft vermoord.
«
»
20:30 Perfect High
Een naïeve tiener gebruikt pijnstillers om een knieblessure te behandelen. Ze wordt benaderd door de populaire groep op de middelbare school en valt onder hun invloed in de wereld van de drugs.
«
»
22:05 The Good Mistress
Sandy heeft besloten een nieuw leven te beginnen in een klein stadje met de hulp van haar vriendin Karen. Kort na haar aankomst ontmoet Sandy een charmante man wiens geheim de vriendschap tussen Sandy en Karen dreigt te doen ontsporen.
«
»
23:35 The First 48
In Tulsa, Oklahoma is detective Jason White nog steeds bezig met het onderzoek naar de verdwijning van Country Palmer en de vermiste personen zaak verandert in zijn grootste nachtmerrie.
«
»
00:30 The First 48 Presents Critical Minutes
In Memphis verscheurt de tragische moord op zes mensen een gezin. In Tulsa zijn er na de verdwijning van een voormalige dierenarts na twee jaar eindelijk antwoorden.In Atlanta laat de moord op een jong stel langs de weg de rechercheurs niet los.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers