TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Peaky Blinders
Aberama zint op wraak en vertrekt naar Glasgow. Tommy wordt door Mosley gechanteerd en hij bedenkt een plan om eronderuit te komen. Arthur gaat op zoek naar Linda, want het wordt hem allemaal teveel.
«
»
03:15 Blue Lights
De baan van Annie staat op het spel. Terwijl Lee zijn macht versterkt, worden Stevie en Grace tijdens een melding weer samengebracht, met verschrikkelijke gevolgen.
«
»
04:15 Silent Witness
Wanneer de overblijfselen van een tweede getatoeëerd slachtoffer gevonden worden, lijkt het alsof het team een seriemoordenaar op het spoor is. Ze moeten nauw samenwerken met de plaatselijke rechercheurs om de zaak op te lossen.
«
»
05:10 Grantchester
Wanneer in dezelfde nacht dat er een moord wordt gepleegd ook Amanda's verlovingsring wordt gestolen, onderzoeken Sidney en Geordie of de twee zaken mogelijk verband met elkaar houden.
«
»
06:00 Ghosts
Na een feest tot diep in de nacht haasten Alison en Mike zich om het huis opgeruimd te krijgen voor een bezichtiging voor een evenement, en Alison probeert erachter te komen waarom de geesten zich zo vreemd gedragen.
«
»
06:30 Agatha Christie's Marple
Het gewurgde lichaam van een jonge danseres wordt vermoord aangetroffen in de bibliotheek van Gossington Hall. Dolly Bantry vraagt Miss Marple om hulp.
«
»
08:05 Father Brown
Wanneer er een kindermoordenaar wordt vermoord, moet Father Brown in het verleden duiken.
«
»
08:50 Father Brown
Als er iemand met een problematisch verleden terugkeert naar Kembleford, is dat voor Father Brown aanleiding om de onlangs in het dorp neergestreken Kerk van Apollo te onderzoeken.
«
»
09:35 All Creatures Great and Small
Tristan verkeert nog steeds in tweestrijd, maar dan leert hij een les die hem helpt.
«
»
10:20 All Creatures Great and Small
Helen en James realiseren zich dat ze niet hebben afgesproken waar ze eerste kerstdag zullen doorbrengen. Wanneer een geliefd huisdier uit de buurt ernstig ziek wordt, moet Siegfried het naar de praktijk brengen voor een spoedbehandeling.
«
»
11:10 Inspector George Gently
Wanneer in Pinnock Woods het lichaam van een vermist meisje wordt gevonden in een ondiep graf, belanden Gently en Bacchus in de voor hen onbekende wereld van de popmuziek en bekende sterren.
«
»
12:40 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit als er een dode valt door de competitie in een dansschool.
«
»
13:25 Midsomer Murders
Joyce is bang dat ze betrokken is geweest bij een sterfgeval op straat. Ondertussen probeert Tom de waarheid achter de dood van een bibliothecaresse te komen.
«
»
14:10 Midsomer Murders
Joyce is bang dat ze betrokken is geweest bij een sterfgeval op straat. Ondertussen probeert Tom de waarheid achter de dood van een bibliothecaresse te komen.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Murdochs ex-minnares bezoekt Toronto vlak voor ze gaat trouwen. Haar verloofde verdwijnt spoorloos.
«
»
16:00 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar de moord op een priester komt Murdoch erachter dat zijn lang verloren zus non is geworden. Zijn zus beweert dat een duivel verantwoordelijk is voor de dood van de priester.
«
»
17:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op de echtgenoot van een bekende calypsozangeres. Ondertussen worstelt Neville met de bekentenis van Sophie. Hij vraagt zich af of hij nog wel een toekomst heeft op Saint Marie.
«
»
18:00 Death in Paradise
Terwijl commissaris Selwyn Patterson vijftig jaar politiewerk viert in de Yacht Club, neemt de dag een wending wanneer hij wordt neergeschoten en met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. De zaak wordt echter steeds verwarrender.
«
»
19:00 Death in Paradise
De lokale gemeenschap wordt opgeschrikt door een moord als een spelletje bingo uit de hand loopt.
«
»
20:00 Miss Scarlet and the Duke
Eliza Scarlet bundelt haar krachten met een Scotland Yard Inspector om de misdaad in het 19e-eeuwse Londen op te lossen.
«
»
21:00 Unforgotten
Cassie en Sunny graven dieper in het leven van twee in het dagboek genoemde mensen. Om te beginnen met Father Robert Greaves die zich Jimmi nog liefdevol kan herinneren.
«
»
22:00 Unforgotten
Verder onderzoek naar de moord volgt. Het forensisch team ontdekt dat de markeringen op het lichaam van de man overeenkomen met die van bekende martelmethodes uit de onderwereld.
«
»
22:55 Silent Witness
De studenten van Nikki doen een alarmerende ontdekking tijdens het ontleden van een lichaam dat aan de wetenschap is geschonken. Tijdens het daaropvolgende onderzoek werkt Nikki nauw samen met student Ollie, wat gevaarlijke gevoelens losmaakt.
«
»
23:55 Silent Witness
Jack is gestrand in het ondergelopen verzorgingstehuis en probeert de bewoners in leven te houden. Nikki en rechercheur Galloway helpen mee met de reddingsactie en ontdekken dat Jack mogelijk samen met de moordenaar vast zit in het tehuis.
«
»
00:50 New Tricks
Griffin komt in een nachtmerrie terecht wanneer zijn vriendin Ellen Barker dood teruggevonden wordt. Ze blijkt vermoord te zijn. Detective Grace Mackie onderzoekt de zaak.
«
»
01:45 Midsomer Murders
Barnaby vraagt zich af of een deal voor de verkoop van een stuk land wel eerlijk gaat. Het gaat om de koop van een stuk land waarop vakantiechalets geplaatst zullen worden. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers