TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:55 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:55 Sporza: Ronde van Frankrijk 2024
Rit 14: Pau > Saint-Lary-Soulan Pla d'Adet (152 km, vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
13:35 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
18:20 De neven van Eus
De all-in vakanties naar Turkije zijn populair onder Nederlanders, maar er is meer te beleven. Zo bezoekt Eus halal-hotels waar vrouwen en mannen worden gescheiden, in trek bij mensen uit het Midden-Oosten.
«
»
19:05 Snow Leopards and Friends
Het is putje winter in de bergen van het Qinghai-Tibetaans Plateau, op 4000 meter hoogte. Hier woont het zeldzame sneeuwluipaard. Dit is een ontroerend verhaal over de kracht van de natuur, moederschap en de kwetsbaarheid van het leven.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Reportagemagazine dat verslag uitbrengt over grote brandhaarden op het wereldtoneel maar evengoed kleine verhalen vertelt die meer verdienen dan de coulissen. Vranckx besteedt extra aandacht aan de mensen achter de verhalen.
«
»
20:35 Irvine Welsh's Crime
Lennox verhoort de politicus Richie Gulliver, die hij nog kent van een AA-bijeenkomst, waarbij beide mannen hun ziel blootlegden. Hij denkt dat Gulliver in nauw contact stond met de hoofdverdachte, Graham Cornell.
«
»
21:25 Irvine Welsh's Crime
Na een doorbraak in het onderzoek weet Lennox zeker dat de Confectioner nog op vrije voeten is. Hij is vastbesloten om hem voorgoed te stoppen, maar dan wel op zijn eigen voorwaarden.
«
»
22:15 Huss
Wanneer een jonge getuige verdwijnt, verzoenen Katarina en haar collega's zich om de jongen te zoeken. Hij moet worden gevonden voordat hem nog meer leed wordt aangedaan.
«
»
23:05 Brian Johnson's A Life on the Road
Brian ontmoet Billy Joel, die bekendstaat om zijn ongelooflijk succesvolle tournees. Tijdens hun ontmoeting krijgen we een blik op de hoogte- en dieptepunten van het leven onderweg.
«
»
23:50 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers