TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:08 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
Timmy vindt Ruffy's baret er erg mooi uitzien. Wanneer hij Ruffy's geliefde teddybeer steelt, leert hij al snel dat je niet van anderen mag stelen.
«
»
05:35 Woezel en Pip
Woezel voelt zich vandaag helemaal niet goed en wil eigenlijk alleen maar slapen.
«
»
05:40 Hoi Duggee
De eekhoorns horen een mysterieuze echo uit de toren van een griezelig kasteel komen. Ze hebben het geval dat iemand ze roept. De vraag is echter wie ze roept. Ze zullen op onderzoek moeten uitgaan.
«
»
05:45 Raad eens hoeveel ik van je hou
Wanneer Hazeltje de wind door het riet hoort fluiten, probeert hij zelf ook te fluiten. Het lukt alleen niet zo goed. Iedereen wil het hem leren, maar het is allemaal tevergeefs.
«
»
06:00 Jojo & Ouma
Tijdens een bezoek aan een kunstgalerie leert Jojo dat ze zelf ook kunst kan maken.
«
»
06:10 Vos en Haas
Vos merkt op dat Uil verdrietig en verveeld is. Hij besluit hem op te vrolijken door een nieuwe feestdag uit te vinden: vrolijke gezichtendag. De voorbereidingen voor het feest beginnen direct.
«
»
06:20 Noddy, de detective
Iemand geeft cadeautjes aan iedereen in Speelgoedland, maar omdat ze niet weten wie diegene is kan niemand hen bedanken. Het is aan Noddy om op onderzoek uit te gaan en erachter te komen wie de cadeautjes aan zijn vrienden stuurt.
«
»
06:30 Tip de Muis
Tip heeft een papiertje in het park laten liggen en nu voelt hij zich schuldig omdat hij van opa hoort dat de kleine diertjes in de struiken er misschien last van hebben. Hij doet er alles aan om het goed te maken en ruimt al het afval keurig op.
«
»
06:40 Bob de Bouwer
Bob geeft Leo de leiding over de bouw van een doolhof op het terrein van Fixham Castle.
«
»
06:50 Splat & Seymour
Bern heeft zijn spelcomputer aan Seymour uitgeleend. Maar de muis verwisselt hem per ongeluk met die van Plank. Die is blij, want dankzij dit spel is hij eindelijk een level verder gekomen. Splat stuurt Seymour eropuit om het spel terug te halen.
«
»
07:00 Lucas de spin
Lucas heeft Findley uitgescholden. Hij heeft er spijt van en wil het weer goedmaken.
«
»
07:10 Klumpies
De Klumpies organiseren een feest, en de kinderen willen muziek maken.
«
»
07:15 Knofje
Eindelijk is het zover. De nieuwe baby komt er aan. Knofje moet gaan slapen. Maar ze is nerveus.
«
»
07:25 Waffel de wonderhond
De Brooklyn-Bells zorgen voor een jong katje uit de dierenartspraktijk van Jess. Waffel ontdekt dat het poesje niet in bed ligt en het is nergens te vinden. Het katje is in de kast verdwenen en via een tunnel naar het huis van mevrouw Hobbs gegaan.
«
»
07:40 Samson en Marie
Vandaag is er eens geen optreden voor Samson & Marie. Marie wil vandaag lekker chillen, maar daar heeft Samson geen zin in. Hij wil spelen en een heleboel dingen doen. Samson probeert ook rustig te zijn, maar dat is niet zijn sterkste kant.
«
»
07:45 Bouwer Power
De torenkraanmachinist heeft hoogtevrees en durft niet meer te werken. Dit is een groot probleem, want de klus moet vandaag af en de vervanger lijkt nergens te vinden. Lukt het presentator Soy Kroon en Ilvy om de nieuwe kraanmachinist te vinden?
«
»
07:55 Stop!
Abbe mag met papa en mama mee uit eten. Maar of Abbe zo blij is met de keuze van het restaurant?
«
»
08:05 Trex
Simon en Trex willen een hamburger gaan halen bij de snackkar van Jack, maar dat lukt niet zomaar.
«
»
08:10 Kindertijd
In 'Smullen' laten kleuters zien welke maaltijd ze lekker vinden en waarom deze speciaal is.
«
»
08:20 Beestenbrigade battle
Vrolijk, inspirerend en educatief tv-programma waarin Boswachter Tim met een klas spellen speelt om zoveel mogelijk regenwater te verzamelen. Daarmee maken ze een plas om lekker in te kunnen stampen. Elke aflevering staat een ander dier centraal.
«
»
08:40 Zappsport The Battle
De stoere jongens van Zapp E-sports nemen het op tegen hun moeders in The Battle karten. Kunnen de jongens ook in het echt die snelle rondjes rijden en hun moeders verslaan?
«
»
08:55 AAP
Lena ontvangt een brief van jeugdzorg waarin een huisbezoek wordt aangekondigd. Met de hulp van buurvrouw Jenny spijbelt Lena van school zodat zij en Benedict een zeer nodige schoonmaak kunnen houden.
«
»
09:20 Superheldenschool
Eno's thermoskan met urine is zoekgeraakt en hij moet hem terugkrijgen voordat Toendra eruit drinkt.
«
»
09:35 Freeks Jungle School
Nijlpaarden zien er knuffelig uit. Freek legt uit waarom je toch maar beter bij deze rivierbazen uit de buurt kan blijven. Want ze zijn razendsnel, hebben flinke slagtanden en zijn levensgevaarlijk.
«
»
09:50 Zapp Kids Top 20
Senna treedt op met 'Je had me voor even'. Volkszanger Ammar zingt het lied 'Te makkelijk verliefd'.
«
»
10:15 Vacant
Dagelijkse uitzendingen van deze publieke televisiezender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland.
«
»
10:25 Koen Kampioen
Het leven van Koen en Niels staat in het teken van voetbal en ze trainen elke dag. Samen doen er alles voor om samen met hun teamgenoten te promoveren naar een hogere klasse en gescout te worden voor de profclub.
«
»
12:05 Peperbollen
Jonne vaart een motorjacht van Zweden naar Hamburg. Tot zijn verrassing wordt hij opgewacht door de politie, die aan boord een grote hoeveelheid cocaïne vindt. De Peperbollen ontdekken dat Jonne onschuldig is en dat er iets heel anders speelt.
«
»
12:30 Peperbollen
Een oplichtersduo doet zich voor als medewerkers van een gasbedrijf en richt z'n pijlen op het geld en sieraden van oudere dames en denkt met de buit weg te komen. De Peperbollen zijn het stel al snel op het spoor.
«
»
13:00 Peperbollen
Pinja en Stalla zien dat Mirkan, vader van een klasgenoot, door mannen wordt aangevallen. Mirkan smeekt het duo het voorval te verzwijgen. De Peperbollen ontdekken dat Mirkan een schuld heeft en in de netten van een krediethaai verstrikt is geraakt.
«
»
13:30 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
13:45 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:00 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:15 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:30 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:45 Weekoverzicht Het verborgen eiland
«
»
15:35 Film
Film wordt aangekondigd. Een selectie van de beste films van de wereldcinema, zowel actueel als oud.
«
»
17:05 Zapp detective: survivalkamp Summer Vibes
Iedereen is in shock als ze erachter komen wie er achter de sabotages zit. Niemand zag dit aankomen.
«
»
17:20 Proefkonijnen
Jurre en Sahil testen of ze op vanuit hun luie stoel een wereldkampioen kunnen verslaan en komen erachter of een volle blaas echt kan knappen. In 'Glijdt't?' is het een spektakel, want ze glijden op verf.
«
»
17:50 Wat maak je Menu?
Vriendenteams gaan de smaakvolle strijd aan met zichzelf en elkaar. Een quizshow vol gekke ingrediënten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?
«
»
18:15 Heel Vlaanderen bakt kids
Na zes spannende bakweken wordt vandaag bepaald wie de winnaar wordt van Junior Bake Off. Drie finalewaardige bakkers leveren hun laatste bakstrijd, maar slechts één van hen gaat naar huis met de titel van beste Junior Bake Off Vlaanderen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Bommetje!
Verschillende duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
19:45 Enkeltje Verweggistan
De elfjarige Mack verhuist met zijn ouders naar Frankrijk. Een grote stap, want zijn vier oudere broers en zussen blijven in Nederland. Wordt het een bon voyage?
«
»
20:10 Socutera
Natuur & Milieu is een milieuorganisatie die werkt aan oplossingen voor klimaat- en natuurproblemen in Nederland. Ze werkt samen om klimaatverandering te stoppen en onze natuur te herstellen.
«
»
20:20 Oxen: Hangdogs
Oxen en Silke ontsnappen maar net aan gewapende mannen. Mossman wantrouwt Margrethe en eist dat ze toont dat ze nog loyaal is. Kathrin en Nico gaan de confrontatie aan, maar dat gaat mis.
«
»
21:05 Oxen: Hangdogs
Mossmann wil graag uitleggen waar ze op uit is, maar weet niet wie ze kan vertrouwen. Oxen en Margrethe komen steeds dichter bij de waarheid, maar dat betekent ook dat ze in groot gevaar zijn.
«
»
21:55 Oogappels
Merel is bezig om het huis te verkopen. Erik en Chris zijn voorlopig bij Lodewijk ingetrokken, die sinds het vertrek van Claire niet opgewekter is geworden. Mees worstelt met zijn examens en Lieke verhuist naar een studentenhuis.
«
»
22:55 Oogappels
Alle gezinnen maken vakantieplannen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Max kondigt aan dat hij met zijn gastgezin mee mag naar Dubai en Mees weigert om naar zijn vader in Noorwegen te gaan.
«
»
23:55 Oogappels
Omdat Hansje met Chris en Erik mee op fietsvakantie is, zit Merel alleen thuis met haar verjaardag. Pip gaat naar Noorwegen en tussen Fabie en Tarik loopt het tijdens een romantisch weekendje weg helemaal fout.
«
»
00:50 Oogappels
Lieke zet de bloemetjes buiten en besteedt weinig tijd aan haar studie. Chris krijgt een nieuwe klasgenoot waar hij het goed mee kan vinden en Hansje is verontwaardigd als ze hoort dat Merel Mauro heeft ontslagen.
«
»
01:50 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers