TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een helikoptermozaïek, een kameleon speelt met een aardbei en het Boekenmeisje speelt basketbal.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri en zijn twee vrienden proberen voor één dag een traditionele geluksbrenger te dragen. Zij zijn er niet helemaal zeker van wat de effecten ervan kunnen zijn, maar zij zijn vastbesloten, met de onbedoelde hulp van Latir.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem doodslaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu verwelkomt Monty als leerling op haar school, maar hij vindt het vervelend dat Lulu hem commandeert en beledigt. Monty maakt Lulu van streek, maar hij maakt het goed met haar door een kinderrijmpje uit te beelden.
«
»
06:45 Odo
Odo wordt ervan beschuldigd dat hij de koekjes van de kampleider heeft gestolen. Hij en Doedel gebruiken al hun detective-skills om de echte dief te vinden en ze stuiten op een echte verrassing.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Als Helpende Hand een podium voor de vriendjes neerzet, besluiten ze een toneelstuk op te voeren en Plom wordt de regisseur. En hij leert al snel hoe belangrijk het is om goed te leren luisteren.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Als zijn zusje Chrissy tijdens een spel per ongeluk iets steelt uit de winkel, probeert Cory een goede grote broer voor haar te zijn. Hij neemt de schuld op zich om Chrissy te helpen.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie is trots op zijn nieuwe onderbroek en wil die aan iedereen laten zien. Hij is dan ook beduusd als een omaatje zegt dat hij zich moet schamen dat hij zijn onderbroek aan iedereen wil laten zien.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is erg moe van het vele rijden, maar Samson zit nog vol energie. Hij overtuigt Marie om nog even wakker te blijven voor een spelletje verstoppertje. Marie vindt Samson heel erg snel in het busje. Dan is het aan Samson om te zoeken.
«
»
07:30 Coop Troep
Agnes roept de troep om hulp om Reggie's verrassingsverjaardagsfeestje te organiseren. Flo probeert Reggie weg te houden van het huis totdat hij besluit weg te sluipen en een wilde tijd te beleven.
«
»
07:40 Kapot gaan
In deze aflevering neemt Gloria, Steffi en Timon mee naar de Sinksenfoor. Daar testen ze verschillende attracties uit en stellen ze hun evenwichtsorgaan zwaar op de proef.
«
»
07:50 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
08:00 #LikeMe
Caro trekt opnieuw in bij Titin. Het is een blij weerzien. Ook Yemi is blij dat zijn BFF terug is. Caro beseft dat haar toekomst in Antwerpen ligt. De boodschappen van Kristel waren natuurlijk een extra motivator om terug te komen.
«
»
08:30 De avonturen van Pil
Weesmeisje Pil leeft op straat in de stad Roc-en-Brume. Met haar drie tamme wezels overleeft ze door voedsel te stelen uit het kasteel van de sinistere regent Tristain. Op een dag vermomt Pil zich als prinses om te ontsnappen aan bewakers.
«
»
10:00 Molang
Piu Piu valt in een gat in de Egyptische woestijn. Molang gaat hem helpen, en ze vinden een mummie.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
10:20 De WieWats
Raoul heeft nog nooit Sterrennacht gedaan. Olive tekent snel sterren en een soort raket, maar hij tekent zeesterren. Dan bevinden de Quiquoi's zich onder water, in een onderwatercircus waar ze een gevangen zeemeermin ontmoeten.
«
»
10:30 De Smurfen nieuw
Het is 1 april en Lolsmurf is door het dolle heen.
«
»
10:40 De Smurfen nieuw
Opgehitst door de legendarische competitiviteit van Smurfstorm gaat Smurfin de ene na de andere weddenschap aan. Maar dan verliest ze het Smurfendorp. Als ze het terug wil krijgen, mag Smurfin geen fouten maken.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Het is visdag in de Trappersclub. Een oude visser nodigt de vrolijke bemanning van kinderen uit aan boord om te gaan diepzeevissen, tot groot ongenoegen van chef-kok Gérard, die bang is dat de kinderen overboord zullen vallen.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Papa ontmoet meneer Moucheboume om hem te vertellen over zijn opslag. Nicolas besluit hem te verrassen door zijn auto te wassen voordat hij terugkomt met zijn vrienden. De kinderen beschadigen de auto echter meer dan dat ze hem schoonmaken.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Sharko breekt de porseleinen dolfijn van Poseidon en geeft Zig de schuld. De Zeekoning straft en sluit Zig op in een hanger, maar Marina en Bernie besluiten hem te redden. Sharko doet alsof hij hen helpt maar verijdelt hun plannen stiekem.
«
»
11:20 Coop Troep
Fred en Frida vallen per ongeluk in de afvoer wanneer de troep hun kom probeert schoon te maken.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz probeert een influencer te worden in de make-upindustrie. Om meer likes te krijgen organiseert hij een meet-up voor zijn abonnees, maar Magoo steelt de schijnwerpers.
«
»
11:40 Ninja Express
Wanneer een papegaai een visser besteelt van zijn geluks-kapiteinspet, zoeken de Ninja's naar een vervanger op een cruiseschip. Maar Konpeki en Aka letten niet goed op.
«
»
11:50 Zig & Sharko
Marina en Sharko krijgen heimwee en besluiten terug te keren naar het eiland, tot grote vreugde van Zig. Op het strand ontmoet de zeemeermin een groep mensen en vindt ze een paar slippers.
«
»
12:00 Imago
Zayn slaagt erin Azrohk uit zijn magische lamp te halen, maar dan grijpt Agoji de lamp.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Hoon probeert haar kracht te gebruiken om een gesynchroniseerde droom te hebben met haar vriendinnen, maar dat mislukt. De meisjes accepteren niet dat ze niet klaar zijn om naar Hades te gaan en proberen een manier te vinden om toch te gaan.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Tijdens een safari over de Afrikaanse savanne blaast een windvlaag een stuk papier uit Aviva's hand, en komt terecht in een struisvogelnest. De broers denken dat het een nieuwe geheime formule is en ze komen in actie om haar werk te redden.
«
»
13:05 Kosmoo
Meerdere computers met examenvragen worden van de ene op de andere dag gestolen uit de school. Kosmoo was er op dat moment ook en Robbe wordt ondervraagd. Het is echter niet zeker of hij de echte inbreker is.
«
»
13:30 Lucas en zo
Nu hij bij de grote mensen hoort, is het tijd dat Lucas zijn gevoelens deelt met Sarah.
«
»
13:40 De Hoppers
De kinderen zijn 4 dagen op schoolreis. Geert mist hen. Jackie wil er toch een leuke tijd van maken. Ze spelen hun lievelingsfilms en series na.
«
»
14:00 De Faker
De Fakerbus strijkt neer in Sint-Niklaas bij de familie Scheers. Oma, mama en haar drie zonen verwelkomen Nona in hun creatief huis, waar er net vandaag boetseren en muziek maken op de planning staat. Lukt het Nona om de faker te ontmaskeren?
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten dansen voor hun leven. In een hippe buurt moeten ze verschillende dance levels overwinnen om zo de highscore proberen te verbreken. Maar kwaadaardige avatars in urban streetkledij doen er alles aan om hen te stoppen.
«
»
14:50 Wannabe's
Mike heeft op internet de nieuwste trend ontdekt: de prank-je-baas-challenge, waarin mensen hun baas beetnemen. Mike wil dus ook beetgenomen worden en Olly gaat meteen aan de slag.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Marina experimenteert met haar nieuwe benen en ontdekt dat ze magisch zijn. Ze heeft grote moeite om ze onder controle te houden, dus maakt Zig van de gelegenheid gebruik om haar te bijten.
«
»
15:15 Coop Troep
Bertha roept de Coop Troop wanneer Prince haar plaats inneemt op haar favoriete bank. Terwijl een deel van de Coop Troop manieren probeert te vinden om hem eraf te krijgen, halen de anderen zijn favoriete speeltje.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Lena & Benedict
Een verliefde Benedict wil indruk maken op buurvrouw Jenny. Hij nodigt haar uit voor een etentje. Lena helpt hem en samen gaan ze naar de kapper zodat Benedict er straks goed uitziet.
«
»
16:05 Wannabe's
Door omstandigheden zal de dansrepetitie van Said zijn hiphopcrew bij Video King doorgaan. Daarom wil Said dat iedereen zeker op tijd weg is. Maar Shoana wil eerst nog een nieuwe, spectaculaire profielfoto maken.
«
»
16:20 Mr. Magoo
Fizz wil zijn nieuwe uitvinding gebruiken om van plaats te ruilen met de president tijdens een openbare toespraak. Mr. Magoo en Mr. Cat lopen hem in de weg tijdens een reis naar Parijs.
«
»
16:30 De Strafste Sporter
Amber is Belgisch kampioen dressuur, samen met haar paard Allegro. Dat dressuur niet zomaar wat huppelen is op een paard, daar komt de bende al snel achter. Voor hun lijkt het een onmogelijke opdracht om op het einde een even perfecte kuur te rijden.
«
»
16:55 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
17:10 Ghost Rockers: compilatie
Compilatieaflevering.
«
»
17:55 Kapot gaan
In deze aflevering neemt Gloria, Steffi en Timon mee naar de Sinksenfoor. Daar testen ze verschillende attracties uit en stellen ze hun evenwichtsorgaan zwaar op de proef.
«
»
18:05 Nachtwacht
De krachten van de Nachtwacht worden gestolen door de Safnari.
«
»
18:30 De camping
Andrine wil stoer zijn voor Sebbe en leent de boot van haar ouders. Het gaat niet zoals gepland.
«
»
18:40 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
18:50 De Hoppers
Esra wil striptekenaar worden. Ze tekent een stripverhaal met Daria in de hoofdrol. Esra kan echter niet tekenen. Daria vreest dat iedereen Esra zal uitlachen.
«
»
19:05 Gogogooris
Deze aflevering laat zien hoe je een push-up doet bij ropeskipping. Kenji Gooris leert tips & tricks van Loïc van DDF Crew. Ropeskipping is net iets meer dan gewoon touwtjespringen.
«
»
19:10 Zig & Sharko
Sharko is het zat om Marina's magische sandalen te dragen en wil dat ze ze in een doos stopt.
«
»
19:15 De Raad van Soekie
Pedro richt een klaslokaal in als een vipruimte die enkel toegankelijk is voor rijke leerlingen. Maar Pedro breidt de privileges voor de rijken snel uit. Zo mogen enkel zij nog les volgen in de klaslokalen. Soekie leidt het verzet tegen ongelijkheid.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena en Thea worden gevangengenomen in het Bureau, en krijgen ruzie over wiens schuld het is. Ze weten te ontsnappen dankzij Victor, maar Lex zit hen op de hielen. Victor realiseert zich dat hij iets moet doen om de meiden te beschermen.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers