TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 NCIS: Los Angeles
«
»
03:45 Undercover in Nederland
«
»
04:30 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»
08:20 MacGyver
«
»
09:00 Undercover in Nederland
«
»
09:45 Seal Team
«
»
10:25 NCIS: Los Angeles
«
»
11:10 Pawn Stars
«
»
11:35 Pawn Stars
«
»
12:00 Ice Vikings
«
»
12:55 See No Evil
«
»
13:50 Undercover in Nederland
Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team.
«
»
14:45 The Blacklist
Liz en de Task Force sporen nieuwe aanwijzingen op in hun onderzoek naar N-13 terwijl Red stappen onderneemt om te infiltreren in Townsends criminele organisatie.
«
»
15:40 Seal Team
Ray komt echt in de problemen wanneer hij gescheiden wordt van het team in vijandelijk gebied. Bovendien begint er een wanhopige jacht op Bravo Two.
«
»
16:40 Pawn Stars
Iemand komt naar de winkel met een Lincoln Continental uit 1962, een wagen waar de maffia van hield. Ook komt er iemand langs met een Gibson L7-gitaar uit 1942.
«
»
17:10 Pawn Stars
Een terugblik met de Pawn Stars de meest unieke voertuigen die ooit de winkel zijn binnengereden. Een klassieke Hudson Commordore uit 1949, een zeldzame Ultra4 raceauto, een post-apocalyptisch survivalvoertuig en een verbouwde buggy.
«
»
17:35 Ice Vikings
Trevor is op weg om vroegtijdig te eindigen voor het jaar. Chris nadert ook het einde van het seizoen en begint zijn netten op te halen totdat een telefoontje hem weer op het ijs zet. De Husavik Crew racet om het einde van hun quotum te bereiken.
«
»
18:35 Cops
De eigenaar van een gestolen vrachtwagen belt agenten wanneer hij deze ziet in een nabijgelegen steeg. Een vluchtende bestuurder leidt agenten op een wilde achtervolging over een gesloten brug. De politie spoort een verdachte op.
«
»
19:05 Cops
Een aanstaande vader zet een gevaarlijke achtervolging in vanwege iets triviaals. Een auto die uitwijkt voor een controle op rijden onder invloed trekt de aandacht. Agenten reageren op een verstoring veroorzaakt door het gedrag van een lokale man.
«
»
19:35 Two and a Half Men
Alan vraagt een beeldschoon ex-vriendinnetje van Charlie mee uit, maar tijdens hun date wordt Alan voortdurend gestoord door verontrustende gedachten.
«
»
20:05 Two and a Half Men
Wanneer Charlie en Alan hun persoonlijke frustraties op elkaar uiten grijpt Rose in, en probeert ze de broers te helpen om hun gedachtes op orde te krijgen.
«
»
20:35 Psycho
De hardwerkende Marion Crane gaat er met veel geld vandoor en stopt bij het Bates Motel. Daar ontmoet ze de mysterieuze eigenaar, Norman Bates, die geobsedeerd is met taxidermie en zijn moeder.
«
»
22:40 Saw 5
Als de laatste discipel en troonopvolger van Jigsaw, gaat Hoffman op jacht om zijn geheim te beschermen. Via een reeks steeds bizardere en gruwelijke vallen schakelt Hoffman zijn vijanden één voor één uit om de erfenis van Jigsaw te beschermen.
«
»
00:35 MIDMID
Wekelijks praatprogramma waarin vooraanstaande figuren uit de voetbalwereld worden ontvangen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers