TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Two and a Half Men
Alan ontdekt dat zijn ex Judith zowel een nieuwe look, als een nieuw vriend heeft. In navolging hiervan besluit hij, op aandringen van Charlie en Jacke, eveneens wat te veranderen in zijn leven.
«
»
02:45 Two and a Half Men
Huishoudster Berta brengt haar beeldschone zestienjarige kleindochter Prudence mee. Jake valt als een blok voor de jonge schone, ze blijk echter geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Blood & Treasure
Danny en Lexi beseffen dat ze in de val van de Kahn zijn getrapt. Ze komen oog in oog te staan met de Kahn in een laatste confrontatie boven Hong Kong, waarbij de levens van miljoenen mensen op het spel staan.
«
»
09:30 Bar Rescue
In Florida moet Jon niet alleen een slechtlopende bar redden, maar ook een gebroken huwelijk, nadat de Covid-pandemie zowel hun zaak als hun relatie heeft verwoest.
«
»
10:10 NCIS: Los Angeles
Tijdens een undercover operatie moet het NCIS team een 'MMA" sportschool onderzoeken. Sam Hanna heeft de taak om de handschoenen aan te trekken en een één op één gevecht aan te gaan.
«
»
10:50 Seal Team
Het Bravo-team blijft sporen volgen in de hoop dat het leidt naar Andres Doza, een machtige en gevaarlijke drugsmagnaat in Mexico.
«
»
11:35 Pawn Stars
Een klant biedt de handtekening van Edwin Hubble aan. Daarna brengt iemand een patentmodel van een zelfaanstekende lantaarn uit het midden van de 19e eeuw, vervolgens een Martini-Henry Level geweer uit 1871. Corey onderzoekt een keukenmachine.
«
»
11:55 Pawn Stars
De Pawn Stars hebben lol om een eerste uitgave van de strip The Adventures of Bob Hope. Dan keurt Corey een oeroud Egyptisch mummiemasker. Bovendien wordt de Harrisons een Disney brandblusser uit de jaren '50 aangeboden.
«
»
12:20 Big Timber
Er is weinig voorraad. Keven, Jake en Erik zijn bang om klanten te verliezen en varen naar het noorden om bomen te vinden aan de kust van Barkley Sound.
«
»
13:15 Cops
Vluchtende verdachten riskeren hun veiligheid door zich te verbergen in een gevaarlijk moeras. Voor een chauffeur blijkt een kapotte vrachtwagen het begin van zijn problemen. Agenten leven mee met een vrouw die door de mangel is gehaald.
«
»
13:40 Cops
Een man heeft het moeilijk om zijn zaak te bepleiten wanneer een zak met illegale goederen zijn naam draagt. Een chauffeur vertelt agenten een lang verhaal met tegenstrijdige details. Een koppel roept om hulp als ze een alligator in hun tuin vinden.
«
»
14:10 Bar Rescue
Jon gaat naar Sanford, Florida om een uit elkaar vallende retro bar nieuw leven in te blazen. De eigenaar blijkt een excuus te hebben voor alles wat er is misgegaan met zijn bedrijf.
«
»
15:00 The Blacklist
Terwijl Liz een bron om antwoorden vraagt, worstelen Red en de task force met de implicaties van haar acties, lopen de spanningen hoog op en wordt een drastische actie ondernomen, die de relatie tussen Red en Liz voor altijd zal veranderen.
«
»
16:00 Seal Team
Het Bravo-team blijft sporen volgen in de hoop dat het leidt naar Andres Doza, een machtige en gevaarlijke drugsmagnaat in Mexico.
«
»
16:55 Pawn Stars
De Pawn Stars gaan op schietles als een zeer zeldzaam Nepalees Bira-geweer uit de late 19e eeuw binnenkomt. Mikt Rick op een deal of ketst het af? Er wordt ook een bijzondere koperen hoorn aangeboden. Sluit Rick een deal of blaast hij hem af?
«
»
17:25 Pawn Stars
De mannen gaan naar de schietbaan met een meerloopspistool. Iemand brengt een stuk zeep naar het pandjeshuis dat de vorm heeft van een figuur uit 'Yellow Kid', een strip uit 1896. Een Victoriaans handvat.
«
»
17:50 Big Timber
Door een kapotte versnipperaar valt de zagerij stil. Kevin, Jake en Erik moeten al hun trucs gebruiken om een kostbare cederboom, die vastzit in het zand, te bemachtigen.
«
»
18:45 Cops
Agenten zijn stomverbaasd als een man hen probeert om te praten om hem naar de gevangenis te brengen. Een bestuurder probeert met zijn vrachtwagen over de snelweg te rijden met slechts twee wielen. Agenten zijn op hun hoede als ze een man benaderen.
«
»
19:10 Cops
Een vriendje voorkomt dat zijn vriendin naar de gevangenis gaat, agenten redden een katje en meer.
«
»
19:40 Two and a Half Men
Charlie weet, na lang aandringen, een afspraakje te versieren met zijn knappe buurvrouw. De enige voorwaarde is dat Charlie ook een date vindt voor haar zus, een bekende actrice - de enige gegadigde is Alan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers