TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 MacGyver
Wanneer een flesje met een dodelijk virus wordt gestolen uit het Center for Disease Control in Atlanta, racen MacGvyer en het team om het terug te krijgen voordat de dief een wereldwijde pandemie ontketent.
«
»
08:50 Bar Rescue
Jon is naar hartje Texas afgereisd om een uitbaatster te leren hoe ze een betere baas kan zijn voor haar team. Ondertussen moet haar persoonlijke assistent leren hoe ze de bar moet aansturen.
«
»
09:30 The First 48 Presents Critical Minutes
Een familie wordt uit elkaar gerukt door een tragische moord op zes mensen in hetzelfde huis.
«
»
10:15 The First 48 Presents Critical Minutes
Drie benaderingen van verdachtenverhoren worden belicht. In Cleveland voeren rechercheurs gesprekken met de verdachte in de zaak van een vermoorde moeder. In Harris County wordt de vriend van een vermiste vrouw aan een verhoor onderworpen.
«
»
10:55 Pawn Stars
Iemand brengt een op maat gemaakte Fender-gitaar binnen. Dan biedt iemand een pak ontbijtgranen met een afbeelding van de beruchte kunstschaatser Tonya Harding aan. Bovendien keurt Rick twee oude stalen weegschalen uit de 18e eeuw.
«
»
11:20 Pawn Stars
Corey gaat de politiek in als er een Doonesbury-strip binnenkomt. Later onderzoekt Rick een zelfopwindende klok. Een gesigneerd album van Led Zeppelin kan alle records wel eens breken.
«
»
11:45 Big Timber
De lente is aangebroken en met slechts enkele weken om de houtkap af te ronden voordat hij zijn houtclaim terug moet geven, investeert Kevin geld dat hij niet heeft in grote plannen om de klus te klaren, maar dan begint alles mis te gaan.
«
»
12:40 Highway Thru Hell
Kevin koopt een nieuwe videocamera om de ongelukken te filmen, maar zijn nieuwe hobby begint een obstakel te worden voor zijn werkzaamheden. Verder hebben twee grote vrachtwagens een kolossale frontale botsing.
«
»
13:35 Bar Rescue
Drie zussen worden onverwachts eigenaar van een bar wanneer hun vader en stiefmoeder komen te overlijden. Vanwege hun gebrek aan ervaring worstelen ze om de zaak draaiende te houden.
«
»
14:30 Mauve
Een unieke blik achter de schermen van het nieuwe RSC Anderlecht.
«
»
14:45 De Spor
Na een zinderend slot vorig seizoen speelt De Spor vanaf nu in eerste nationale, de hoogste amateurreeks. En zo krijgt de jongensdroom van voorzitters Rik Verheye en Sam Kerkhofs een spannend vervolg.
«
»
15:00 MIDMID
Wekelijks praatprogramma waarin vooraanstaande figuren uit de voetbalwereld worden ontvangen.
«
»
16:50 Pawn Stars
Een klant biedt een aantal marinegeschiedenis boeken aan uit de persoonlijke bibliotheek van John Adams. Dan brengt iemand een gitaar die uit een sigarendoos is gemaakt. De gitaar is gesigneerd door de legendarische frontman Sammy Hagar.
«
»
17:20 Pawn Stars
Schreeuw moord en brand als een door Anthony Perkins gesigneerd douchegordijn uit de thriller 'Psycho' de zaak binnenkomt. Ziet Rick het als een moordkans of laat hij 'm in vrede rusten?
«
»
17:50 Big Timber
De lente is aangebroken en met slechts enkele weken om de houtkap af te ronden voordat hij zijn houtclaim terug moet geven, investeert Kevin geld dat hij niet heeft in grote plannen om de klus te klaren, maar dan begint alles mis te gaan.
«
»
18:40 Cops
Een beetje regen weerhoudt een quadrijder er niet van om de politie te ontlopen. Een agent heeft twijfels over het wantrouwen van een man tegenover banken. Een man negeert duidelijke problemem bij het kopen van een bromfiets.
«
»
19:10 Cops
Een vriendelijke fietser vindt een manier om agenten te shockeren. Een familieman geeft de politie gelijk dat zijn COVID-angst hem in de fout deed gaan. Agenten onderzoeken een auto die ze zien slingeren op de weg.
«
»
19:40 Two and a Half Men
Alans vrouw Judith vertelt dat ze van hem wil scheiden, hij weigert dit echter te aanvaarden. Hopend op verzoening trekt hij tijdelijk, samen met zijn zoontje Jake, bij zijn broer Charlie in.
«
»
20:10 Two and a Half Men
Alan hunkert, wanhopig, naar een hereniging met zijn vrouw Judith. Ondertussen ontfermt Charlie zich over Jake, echter legt de kleuter alle bevelen van zijn oom naast zich neer.
«
»
20:35 Blood & Treasure
De zoektocht van Danny, Lexi, Aidan en Kate naar de Spirit Banner leidt hen naar een Shaolin Tempel. Simon wordt door Khan gedwongen een andere opdracht uit te voeren, waarbij hij tot zijn schrik een geest ontmoet.
«
»
21:25 Blood & Treasure
Violet verrast Danny, Kate en Lexi in Aidan's appartement. De vier brengen de teruggevonden rol naar Praag waar Danny's contactpersoon hem voor hen vertaalt. Simon wordt Khan's tweede man.
«
»
22:20 Blood & Treasure
Lexi wordt ontvoerd nadat ze een schokkende ontdekking heeft gedaan. Shaw vraagt een contactpersoon in de onderwereld om hem en Danny te helpen haar locatie te ontdekken en het op te nemen tegen de bende criminelen van de Kahn.
«
»
23:10 Seal Team
Jason en het Bravo-team moeten Amerikaanse gijzelaars bevrijden nadat een groepje gewapende militanten een olieraffinaderij hebben overgenomen.
«
»
00:05 The Paddock
Dennis Xhaët en Sam Dejonghe blikken terug op de GP van afgelopen weekend.
«
»
01:25 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt een moord waarbij een dodelijk gif is gebruikt. Het gif is echter verdwenen, waardoor de nationale veiligheid in gevaar is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers