TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Blood & Treasure
Danny's vervreemde vader Patrick voegt zich bij het team op hun zoektocht naar de Spirit Banner. Patrick leidt Danny en Lexi naar een oude vriend op een geheime basis in Laos, waar hij een belangrijk persoonlijk geheim aan Lexi vertelt.
«
»
09:00 Bar Rescue
Jon reist af naar Maricopa, Arizona waar hij een bar probeert te redden. De eigenaar ervan heeft de investering van een half miljoen dollar, die hij van z'n ouders ontving, verkwanseld.
«
»
09:40 NCIS: Los Angeles
De dood van een onderofficier leidt het NCIS-team naar een tiener uit Sam zijn verleden. Hetty is bezorgd over de hoge werklast voor het team.
«
»
10:25 Seal Team
De levens van Jason en het SEAL-team lopen gevaar wanneer een gevaarlijke missie een valstrik blijkt te zijn. Clay en Davis praten over de frustraties die bij een lange afstandsrelatie komen kijken.
«
»
11:10 Pawn Stars
Een Romeinse munt met het portret van Julius Caesar is in handen van de winkel. Iemand brengt een zeldzaam leren jasje uit de jaren '60 naar de winkel. Corey en Chum keuren een gipsafdruk van de voeten van Joe DiMaggio.
«
»
11:35 Pawn Stars
Verzamel de troepen met de Pawn Stars wanneer twee zeldzame GI Joe speelsets de winkel belegeren. Maakt Rick deze deal tot zijn missie of wordt z'n bod weggevaagd?
«
»
12:00 Big Timber
Nu alles kapot gaat bij de zagerij, moet Kevin een goedkope manier vinden om aan nieuwe apparatuur te komen. Dus sleept hij zijn monteurzoon Erik en zijn rechterhand Coleman naar een veiling. Kevin en Erik proberen het schip te repareren.
«
»
12:55 Highway Thru Hell
De concurrent van Jamie haalt voordeel uit de situatie nu de Rotator in de werkplaats staat.
«
»
13:50 Bar Rescue
In Dunwoody, Georgia, probeert Jon Taffer een voormalige horeca-professional te helpen om zijn passie voor de branche terug te vinden en zijn noodlijdende zaak te redden van de ondergang.
«
»
14:45 Bull
Izzy vraagt Bull om een verzoekschrift in te dienen bij de rechtbank om het lichaam van haar beste vriendin te laten opgraven. De zoon van de vrouw beweert dat ze is vermoord, ondanks dat haar dood als ongeluk is vastgesteld.
«
»
15:40 Seal Team
De levens van Jason en het SEAL-team lopen gevaar wanneer een gevaarlijke missie een valstrik blijkt te zijn. Clay en Davis praten over de frustraties die bij een lange afstandsrelatie komen kijken.
«
»
16:35 Pawn Stars
Als er een tinnen kroes binnenkomt, kan Rick dan het glas heffen op een bod of niet? Later wekt een blauwdrukkopieerapparaat uit het begin van de 20e eeuw de interesse van Rick. Heeft hij een solide plan voor een bod, of zou de fundering instorten?
«
»
17:05 Pawn Stars
Twee door David Carradine gesigneerde replicazwaarden uit 'Kill Bill' komen de zaak binnen. De straling stijgt als er een radiumpot uit de jaren '20 de zaak binnen komt. Doet Rick een megabod of wordt het linke soep?
«
»
17:35 Big Timber
Ondanks de dreiging van onweer, schakelen Kevin en zijn team een versnelling hoger. Ze moeten hun doel bereiken, namelijk 200 ladingen hout uit de berg halen voordat de regen in een sneeuwstorm verandert.
«
»
18:30 Highway Thru Hell
Het team van Jamie buigt zich over een oplegger die van de weg is geraakt. Verder worden er vanwege zware sneeuwval helikopters ingezet.
«
»
19:25 Cops
Een wanhopige vluchtpoging resulteert in een vernielde vrachtwagen en een ritje naar het ziekenhuis. Een koppige man geeft selectief toe welke dingen van hem zijn. Een agent helpt een gespannen huiselijke situatie te bezweren.
«
»
19:50 De Container Cup
Roeier Ruben Claeys neemt het op tegen kajakker Artuur Peters.
«
»
20:35 MacGyver
Het is bekend dat de beruchte Ghost een nieuw bombardement plant. Het moet voorkomen worden en de man gepakt. Om te helpen, krijgt het Phoenix-team een Britse inlichtingenofficier met informatie over de verblijfplaats van de Ghost.
«
»
21:25 MacGyver
Wanneer een flesje met een dodelijk virus wordt gestolen uit het Center for Disease Control in Atlanta, racen MacGvyer en het team om het terug te krijgen voordat de dief een wereldwijde pandemie ontketent.
«
»
22:20 MacGyver
Matty onthult het schokkende geheim dat haar man al acht jaar undercover in een criminele organisatie zit. Wanneer zijn status als CIA-agent bekend wordt, heeft Matty MacGyver nodig om haar man te vinden en te halen voordat het te laat is.
«
»
23:20 Seal Team
Na een helikoptercrash moet het SEAL-team de missie zien af te ronden terwijl ze worden ingesloten door de vijand. Een gewonde Jason besluit om alleen achter een doelwit aan te gaan.
«
»
00:15 NCIS: Los Angeles
Callen werkt onder een oude alias aan een zaak waarbij een oude bekende vermoord is. Het team probeert hem van een afstand bij te houden.
«
»
01:15 Bar Rescue
In Dunwoody, Georgia, probeert Jon Taffer een voormalige horeca-professional te helpen om zijn passie voor de branche terug te vinden en zijn noodlijdende zaak te redden van de ondergang.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers