TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Bar Rescue
Jon gaat naar Pahrump, Nevada om te voorkomen dat een veteranenbar permanent haar deuren moet sluiten. Daarnaast helpt hij de bevelvoerende officier die voor zijn zieke vrouw moet zorgen.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Blood & Treasure
Op zoek naar de Spirit Banner probeert Simon een deal te sluiten, niet wetende dat Lexi, Danny en Shaw hem op de hielen zitten. Wat ze ontdekken leidt hen naar Hong Kong, terwijl Danny zich steeds meer zorgen maakt over Violet's controle over Lexi.
«
»
09:00 Bar Rescue
Jon gaat naar Pahrump, Nevada om te voorkomen dat een veteranenbar permanent haar deuren moet sluiten. Daarnaast helpt hij de bevelvoerende officier die voor zijn zieke vrouw moet zorgen.
«
»
09:40 NCIS: Los Angeles
Terwijl Hetty een hoorzitting in Washington bijwoont, leidt Een moordonderzoek het team naar een lading gestolen anti-tankraketten en een militiegroep.
«
»
10:20 Seal Team
Jason en het SEAL Team komen dichterbij met hun wraakactie na het verlies van Echo Team. Mandy neemt het heft in eigen handen wanneer haar leidinggevende geen akkoord geeft voor een belangrijke missie. Jason weet niet waar hij staat met Amy.
«
»
11:00 Pawn Stars
De beste items uit de jaren 70 komen voorbij, waaronder een gigantisch Richard Nixon-hoofd, een schoen die mogelijk door Secretariat werd gedragen, een Mattel elektronisch voetbalspel, een gesigneerd Star Wars-script en een vlag van Apollo 16.
«
»
11:30 Pawn Stars
Rick en zijn team bekijken een paar bijzondere items uit de jaren 80, waaronder een fakkel van de Olympische Spelen van 1984, een jaarboek en een gesigneerde brief van Ronald Reagan, een Apple IIGS en een DeLorean van Corey uit Back to the Future.
«
»
11:55 Big Timber
Kevins beste dag ooit verandert in zijn slechtste wanneer een plotselinge ramp zijn kaprechten en zijn zagerij bedreigen.
«
»
12:50 Highway Thru Hell
Adam Gazzola en Kevin Ritchie redden vrachtwagens die van Coquihalla-snelweg zijn gegleden. Een botsing tussen meerdere voertuigen blokkeert de noordelijke wegen.
«
»
13:45 Bar Rescue
Een professionele biljartzaal in Las Vegas dreigt te moeten sluiten nadat de eigenaar maar met moeite de gevolgen van de pandemie te boven komt. Een onbekwame manager helpt daarbij niet.
«
»
14:40 Bull
Bull en Benny zetten een moeilijke federale rechtszaak op voor de verdediging van een jonge moeder, die beschuldigd wordt van hulp en medeplichtigheid aan haar extremistische echtgenoot in een daad van binnenlands terrorisme.
«
»
15:35 Seal Team
Jason en het SEAL Team komen dichterbij met hun wraakactie na het verlies van Echo Team. Mandy neemt het heft in eigen handen wanneer haar leidinggevende geen akkoord geeft voor een belangrijke missie. Jason weet niet waar hij staat met Amy.
«
»
16:30 Pawn Stars
Rick en zijn team kijken terug op een aantal bijzondere items uit de jaren 90, waaronder een jasje van Pulp Fiction, een plectrum dat door Kurt Cobain zou zijn gebruikt, foto's van Michael Jackson en een juryvragenlijst van de OJ Simpson-rechtzaak.
«
»
16:55 Pawn Stars
Een terugblik op de meest unieke stukken Star Wars-memorabilia die de winkel binnenkwamen, waaronder een originele poster van `The Revenge of the Jedi' en een set Star Wars actiefiguren uit 1978.
«
»
17:25 Big Timber
Voor Kevin is het een ramp: zijn houtkap wordt stilgelegd, zijn belangrijkste klant dreigt hem te verlaten en zijn relatie met Coleman, zijn rechterhand, bereikt een breekpunt. Mogelijk moet hij de zagerij ook sluiten.
«
»
18:20 Highway Thru Hell
Een dubbele trailer vol met hout heeft zich 400 meter over de weg verspreidt. Zelfs met drie zware reddingstrucks lukt het Jamie niet om de weg vrij te ruimen. De 'Rotator', een zware vrachtwagen, zou nu goed van pas komen.
«
»
19:20 Cops
De politie achtervolgt een man die er vandoor gaat op een brommer die niet harder kan dan zestig km per uur. Een vrouw beweert dat haar vorige relatie de schuld is van de inhoud van haar auto. Een wispelturige bestuurder zet agenten op hun hoede.
«
»
19:50 De Container Cup
Minister van Jeugd Benjamin Dalle neemt het op tegen minister van Sport Ben Weyts.
«
»
20:35 Timecop
In de nabije toekomst is het mogelijk om doorheen de tijd te reizen. Max Walkers meedogenloze jacht op de corrupte McComb brengt hem terug naar het jaar 1994.
«
»
22:35 De Spor
Na een zinderend slot vorig seizoen speelt De Spor vanaf nu in eerste nationale, de hoogste amateurreeks. En zo krijgt de jongensdroom van voorzitters Rik Verheye en Sam Kerkhofs een spannend vervolg.
«
»
22:55 MIDMID
Dé voetbalcompetitie der voetbalcompetities zit vanaf dit seizoen in een nieuw jasje en dus is het hoog tijd dat de voetbalpodcast der voetbalpodcasts er een special aan wijdt. En dat doen Joris en Evert samen met Filip Joos en Jelle Tack.
«
»
01:30 Seal Team
Jason en het SEAL Team krijgen de opdracht om een delegatie van belangrijke congresmensen en officials te beschermen. Deze groep komt naar Jalalabad voor een publiciteit, maar ontvangen al snel een serieuze bedreiging.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers