TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Blood & Treasure
Een bezoek aan Simon in de gevangenis levert nieuwe informatie op over de laatste verblijfplaats van de Spirit Banner. Vervolgens vertrekt het team naar het verre en koude Rusland.
«
»
09:05 Bar Rescue
Jon Taffer komt dit keer een ambitieuze maar prille familiebrouwerij te hulp. De familie zag zich genoodzaakt hun deuren te openen tijdens de pandemie. Jon probeert de nieuwe zaak van de ondergang te redden.
«
»
09:45 NCIS: Los Angeles
Het team doet onderzoek naar de dood van een rijke vrijgezel, die van een dak is gevallen. In eerste instantie wordt er gedacht aan zelfmoord.
«
»
10:30 Seal Team
Jason en het SEAL team komen steeds dichterbij het Echo Team wanneer ze de geldschieter van de moord ontdekken op een nabijgelegen papaverboerderij. Jason ontmoet ondertussen een intrigerende dame op de basis.
«
»
11:10 Storage Wars
Een veiling van maar liefst honderd units trekt extra kopers aan in Chatsworth, Californië. Darrell Sheets laat Mark Balelo zijn tanden zetten in een flink stel units. De inhoud zorgt voor onrust.
«
»
11:35 Storage Wars
De Chatsworth-veiling gaat door tot in de nacht. Darrell neemt de leiding zonder Brandon. Jarrod en Brandi worden groot.
«
»
12:05 Pawn Stars
Een gesigneerde helm door de cast van de tv-serie 'Lost in Space', een paar sneakers gesigneerd door de gepensioneerde NBA-speler Robert Parish en een mysterieus object.
«
»
12:30 Pawn Stars
De Pawn Stars zien wederom de gemeenste voorwerpen die ooit in de winkel waren, zoals de kernkopplaat van een thermonucleair wapen, een percussiepistool uit de 19e eeuw en een massieve mortier die Rick omver werpt.
«
»
12:55 Highway Thru Hell
Jamie beleeft zijn ergste nachtmerrie wanneer hij betrokken raakt bij een zware botsing die zijn LA Rotator uitschakelt. Al helpt een familielid een superlading de heuvel op te slepen. AJ en James Junior moeten op hun kennis vertrouwen.
«
»
13:50 Bar Rescue
Een historische homobar in Las Vegas dreigt te moeten sluiten vanwege de coronapandemie.
«
»
14:40 Bull
Bull maakt zich zorgen dat hij een jury er niet van kan overtuigen dat een religieuze leider zijn vrouw niet heeft vermoord, wanneer een groot geheim over het huwelijk zijn geloofwaardigheid in de rechtbank schaadt.
«
»
15:35 Seal Team
Jason en het SEAL team komen steeds dichterbij het Echo Team wanneer ze de geldschieter van de moord ontdekken op een nabijgelegen papaverboerderij. Jason ontmoet ondertussen een intrigerende dame op de basis.
«
»
16:30 Pawn Stars
Rick en zijn team kijken terug op enkele van hun favoriete items, waaronder een originele Playboy Bunny-outfit, een Batphone en een set Jimi Hendrix-prints.
«
»
17:00 Pawn Stars
Compilatie van de duurste items waarvoor de Pawn Stars veel geld betaalden, zoals een Fender Stratocaster-gitaar uit 1961 en een ballon die Rick doet denken dat Corey vol gebakken lucht zit.
«
»
17:30 Big Timber
Kevin Wenstob onderhandelt stevig over een deal met een grote nieuwe klant. Erik worstelt om de kapotte houtlader van de molen te repareren en Sarah betrapt een indringer bij de molen.
«
»
18:25 Highway Thru Hell
AJ is enthousiast over zijn eerste sleepactie op de Coquihalla, maar hij moet het doen met slechts een middelzware sloopauto. Jamie voelt het verlies van zijn zware auto's dit seizoen wanneer hij een berging in de sneeuw uitvoert op een bergtop.
«
»
19:20 Cops
Een agent confronteert een koppel bij een bushalte en de situatie escaleert snel. Een vrouw die is aangegeven voor rijden onder invloed zweert dat haar ex-man haar erin heeft geluisd.
«
»
19:50 De Container Cup
Veldrijdster Lucinda Brand neemt het op tegen veldrijdster Sanne Cant.
«
»
20:35 The First 48 Presents Critical Minutes
In Atlanta onderzoekt rechercheur Summer Benton een dodelijk geschil tussen huisgenoten. In Rochester breekt onderzoeker Terry Dearcop de zaak van de moord op een echtgenoot open.
«
»
21:30 The First 48 Presents Critical Minutes
In Miami neemt een ondervraging tijdens Thanksgiving een verrassende wending. In Tulsa wordt een ruzie tussen een groep vrienden gewelddadig. In Dallas keren jeugdvrienden zich tegen elkaar en uiteindelijk komt de waarheid aan het licht.
«
»
22:25 See No Evil
Op 1 februari 2004 verdwijnt de elfjarige Carlie Brucia terwijl ze naar huis loopt vanaf het huis van een vriend. De politie ontdekt beveiligingscamera-beelden van haar schokkende ontvoering, en het onderzoek verandert in een klopjacht op de dader.
«
»
23:25 Seal Team
Jason leidt het SEAL Team tijdens een gevaarlijke missie. Sonny raakt gewond en moet zijn leven toevertrouwen aan Clay en zijn broeders. Ondertussen worstelt Clay met zijn langeafstandsrelatie met Stella.
«
»
00:25 NCIS: Los Angeles
Callen komt erachter waarom hij zes maanden geleden beschoten is tijdens zijn onderzoek naar de dood van een jonge Russische vrouw.
«
»
01:25 Bar Rescue
Een historische homobar in Las Vegas dreigt te moeten sluiten vanwege de coronapandemie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers