TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 MacGyver
Jack krijgt een noodsignaal van een oud Delta-maatje dat in het buitenland van terrorisme wordt beschuldigd. Hij en Mac rekruteren snel daarna de rest van Jacks oude Delta-team en voeren vervolgens een onofficiële reddingsoperatie uit.
«
»
09:00 Bar Rescue
Na twintig jaar een succesvolle bloemenzaak te hebben gerund, dacht Randi dit succes door te trekken naar een bar. Helaas ziet dit er allemaal niet zo rooskleurig uit. Jon Taffer komt haar te hulp.
«
»
09:40 Seal Team
Jason en het SEAL team gaan weer op pad en komen steeds dichterbij het antwoord op de vraag wie het Echo Team in de val heeft gelokt. Mandy krijgt nieuwe aanwijzingen van een verrassende bron binnen de basis.
«
»
10:25 NCIS: Los Angeles
Het OSP-team wordt ingezet wanneer een man dood wordt teruggevonden. Het slachtoffer bleek zich met geheime informatie bezig te houden, dus de dader moet snel gevonden worden.
«
»
11:05 Storage Wars
Darrell hoopt nog een belangrijke vondst te scoren terwijl de bieders samenkomen in Stanton, Californië. De op maat gemaakte portemonnee voor mannen van Mark is gevuld met contant geld.
«
»
11:25 Storage Wars
De kopers zijn terug in Surf City, Californië. Barry heeft de King of Kitsch Charles Phoenix meegenomen om een veiling bij te wonen. Darrell komt erachter dat er niet zoiets als 'thuisvoordeel' bestaat.
«
»
11:55 Pawn Stars
Een zilveren halve dollar uit 1906 die eigendom was van een passagier op de Titanic zeilt de zaak binnen, net als een Zeiss 16mm-camera uit 1936 en een eerste editie van 'The Strange Case of Dr. Jekyll en Mr. Hyde'.
«
»
12:20 Pawn Stars
Een set speelkaarten uit 1769 met een verborgen politieke boodschap komt de winkel in. Corey bekijkt een set Charlie's Angels beeldjes. Rick onderzoekt een antieke glas-in-lood lamp.
«
»
12:45 Highway Thru Hell
Een winterstorm treft Coquihalla terwijl Team Reliable afrekent met een verbogen oplegger. De politie en CVSE voeren een gezamenlijke operatie uit om veiligheidsovertredingen van vrachtwagenchauffeurs aan te pakken.
«
»
13:40 Bar Rescue
Jons tweehonderdste redding betreft een familie die op het hoogtepunt van de pandemie een Mexicaans restaurant heeft gekocht. De familie zet daarmee de toekomst van hun dochter op het spel in ruil voor het lonkende succes in Vegas.
«
»
14:35 Bull
Bull en Benny vertegenwoordigen Marissa en haar vervreemde echtgenoot, nadat ze beschuldigd worden van witwassen en fraude. Bull en Izzy bereiken een impasse over wat ze allebei van hun hernieuwde relatie willen.
«
»
15:25 Seal Team
Jason en het SEAL team gaan weer op pad en komen steeds dichterbij het antwoord op de vraag wie het Echo Team in de val heeft gelokt. Mandy krijgt nieuwe aanwijzingen van een verrassende bron binnen de basis.
«
»
16:20 Storage Wars
De kopers treffen elkaar in La Habra, Californië, en stuiten op de King of Palmdale. Ivy Calvin, een voormalige ultimate-vechter stapt in de ring en krijgt het aan de stok met Darrell.
«
»
16:50 Storage Wars
De kopers gaan helemaal naar Lake Elsinore, Californië, en krijgen te maken met de 'Kings of Swag'. Jarrod en Brandi kibbelen, Barry wil niet duiken en de Sheets doen een bijzondere ontdekking.
«
»
17:20 Pawn Stars
Rick krijgt een laatste kans om een bank met honkbalmemorabilia van de Dodgers te kopen. Slaat hij een homerun of is hij uit? Een 19e-eeuws kluisje komt binnen. Kan Corey de sleutel tot een goede deal vinden of gaat de boel op slot?
«
»
17:50 Pawn Stars
Een verkoper biedt een een origineel Beach Boys-surfplank aan. Rick onderzoekt ondertussen een tijdschriftartikel van Mark Twain. Dan brengt iemand een gereedschap om het alcoholgehalte van vloeistof te meten. En een schilderij van Peter Max.
«
»
18:20 Highway Thru Hell
In de heuvels van de Rocky Mountains heeft een oplegger de controle verloren, waardoor AJ onder druk komt te staan. Jamie en het team moeten een plaatselijk bergingsbedrijf helpen een volgeladen tractor te bergen.
«
»
19:15 Cops
Een winkeldief houdt vol dat hij goede bedoelingen had met zijn buit. Een vermeende honkbalfan wordt gevonden met talrijke illegale voorwerpen in zijn auto. Een verkeerscontrole voor donkere tinten leidt tot veel meer problemen voor de bestuurder.
«
»
19:50 Cops
Een schijnbaar coöperatieve bestuurder knapt op bij een verkeerscontrole. Een bekende verkeersovertreder wordt gepakt met meer dan een geschorst rijbewijs. Een uitzettingsbevel weerhoudt een vrouw er niet van om in te breken in een caravan.
«
»
20:20 Mauve
Een unieke blik achter de schermen van het nieuwe RSC Anderlecht.
«
»
20:35 Catwoman
Patience, een verlegen vrouw met katachtige reflexen bespeurd een moordmysterie bij een cosmeticabedrijf. Tijdens haar missie begeeft ze zich op het dunne lijntje tussen held en crimineel.
«
»
22:30 The Specialist
Ray Quick is een ex-bomexpert van de CIA die nu in Miami woont. May Munro heeft van zijn kwaliteiten gehoord en probeert hem over te halen om de daders van een aanslag op haar ouders te vermoorden.
«
»
00:45 LA Fire & Rescue
Brandweerman Jeff Olivas springt bij in Station 16, waar zijn vader kapitein is. Het Air Ops team reageert op een reddingsoproep waarbij de hulpverleners moeten afdalen in een ravijn nadat een auto van een klif is gereden.
«
»
01:45 Bar Rescue
Jons tweehonderdste redding betreft een familie die op het hoogtepunt van de pandemie een Mexicaans restaurant heeft gekocht. De familie zet daarmee de toekomst van hun dochter op het spel in ruil voor het lonkende succes in Vegas.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers