TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 UFO Cowboys
De raadselachtige graancirkel is in vlammen opgegaan en Jeff is klaar om zijn geschiedenis te onthullen met het symbool in de schuur. De cowboys onderzoeken een bizar fenomeen en Josh komt oog in oog te staan met het onbekende.
«
»
01:40 UFO Cowboys
Er zijn aanwijzingen dat er een krachtige explosie op de ranch is geweest. Een teamlid raakt vermist en het gevaar groeit naarmate het onderzoek van de cowboys wilder en vreemder wordt.
«
»
02:05 Young Sheldon
De Coopers bespreken de mogelijkheden van zwarte gaten en alternatieve universums met Dr. Sturgis.
«
»
02:25 Young Sheldon
Missy's eerste liefdesverdriet veroorzaakt gebeurtenissen die de familie Cooper naar de rand leiden.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Two and a Half Men
Charlie's vriendin schaamt zich om samen met Charlie over straat te lopen. In de tussentijd sluipt Jake weg om een concert bij te wonen.
«
»
09:25 Two and a Half Men
Charlie en Alen botsen over de invulling van Alans rol in het huis, de discussie loopt dermate uit de hand dat Alan en Jake geforceerd worden om bij Evelyn in te trekken.
«
»
09:45 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt de risico's van een systeem dat Russische raketten bestuurt. Kensi is nog steeds niet in veiligheid en komt een bekend gezicht tegen in Afghanistan.
«
»
10:30 Animal Kingdom
Wanhopig op zoek naar geld en onder toenemende druk ontdekken de Cody's dat wat zij dachten dat een oplossing voor hun problemen was, de grootste bedreiging van allemaal kan zijn.
«
»
11:15 Forged in Fire
In elke aflevering gaan vier nieuwe deelnemers de strijd aan om de mooiste wapens uit de geschiedenis na te maken: van een Viking-strijdbijl tot een samoerai-zwaard en een Indiaanse dolk.
«
»
11:55 Bar Rescue
John Taffer krijgt te maken met een van zijn grootste uitdagingen tot nu toe: hotelschoolstudenten in één week klaarstomen voor de echte wereld.
«
»
12:35 Pawn Stars: Best Of
Rick en Corey ontmoeten een man die een oorlogsobligatie uit 1775 uit Massachusetts hoopt te verkopen en er zou iets verborgen kunnen zitten in de gravure. En er is een archief met items die zijn ondertekend door president Franklin Delano Roosevelt.
«
»
13:25 Nightwatch
Brandon en Coop proberen een man te redden die door een kogel in de borst is getroffen. Luddy en Finch krijgen te maken met de meest dronken patiënt die ze ooit hebben behandeld. Alyssa en Kasie worden opgeroepen voor een pediatrische patiënt.
«
»
14:10 Heavy Rescue: 401
Gary en zijn team worstelen met een tankwagen waar vonken vanaf komen, waar brandstof uit loopt en die dreigt hun wagens omver te trekken. Het team van Steve doet precisiewerk om een hoge tractor van de snelweg te krijgen.
«
»
15:00 Forged in Fire
In elke aflevering strijden vier deelnemers om het beste slagwapen ooit te maken. Ze bouwen van alles. De twee finalisten maken een van de belangrijkste wapens van de geschiedenis, de Romeinse Gladius.
«
»
15:45 Animal Kingdom
Wanhopig op zoek naar geld en onder toenemende druk ontdekken de Cody's dat wat zij dachten dat een oplossing voor hun problemen was, de grootste bedreiging van allemaal kan zijn.
«
»
16:35 Lock Up
Een veroordeelde dief gaat door met stelen in de gevangenis. Een voormalige politieagent die methverslaafd is geworden, deelt een cel met haar dealer. Een man wordt gearresteerd omdat hij de sheriff zou hebben bedreigd.
«
»
17:20 Bar Rescue
Jon gaat terug naar San Antonio in Texas, waar een feestbeest van een kroegbazin zowel haar zaak als haar huwelijk heeft verpest.
«
»
18:05 Pawn Stars: Best Of
De jongens doen een bod op een originele Les Paul, een 1952 Telecaster Fender en een basgitaar die door rocklegendes is gesigneerd. Rick taxeert een stukje Beatles-geschiedenis.
«
»
18:50 Heavy Rescue: 401
Als een brug instort in een rivier, staat het Ross-team voor de grootste en ingewikkeldste klus van het seizoen en het hele dorp komt kijken. En een van de jongste bergingsvoertuigbestuurders neemt te veel hooi op z'n vork.
«
»
19:45 Nightwatch
Een man raakt bewusteloos van oververhitting en heeft een ingreep nodig voordat zijn inwendige organen ermee stoppen. Patrick bereidt zich voor op een bevalling achterin de ambulance.
«
»
20:35 Blue Bloods
Jamie werkt samen met de FDNY om de brandstichter te vinden die verantwoordelijk is voor een enorme brand in een opslagplaats voor bewijsmateriaal van de NYPD. Eddie vraagt Frank om haar een aangepaste dienst te geven.
«
»
21:25 Blue Bloods
Frank is bang dat zijn oude vriend de ware reden voor zijn terugkeer naar de stad verbergt. Baez en haar dochter zijn het doelwit van een crimineel die Baez eerder arresteerde. Anthony wordt meegezogen in een ondergrondse misdaadbende.
«
»
22:15 Blue Bloods
Danny en Baez werken samen met Danny's oude partner om een copycat-moordenaar te vinden die de moorden van een crimineel uit een eerdere zaak nabootst. Frank en burgemeester Chase proberen het daklozenprobleem hoofd te bieden.
«
»
23:15 Hawaii Five-0
Danny werd ontvoerd en raakte zwaargewond door Wo Fats vrouw, die uit is op de codering die zijn moeder hem naliet. Steve lost eindelijk de zaak op die zijn vader hem tien jaar geleden gaf.
«
»
00:15 Animal Kingdom
Terwijl Deran en Craig een nieuw punt bekijken met de hulp van Frankie, gaan J en Pope op reis om de troep op te ruimen van verkeerd gelopen familiezaken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers