TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Weekend
Met dit programma geniet je elk weekend van de beste tracks.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Ice Vikings
Chris Kristjanson krijgt een telefoontje van een zieke visser om zijn quotum voor het seizoen af te maken. Chris ontmoet Trevor op het ijs en vertelt hem dat hij op de verkeerde plek aan het uitzetten is.
«
»
11:10 Highway Thru Hell
Terwijl de reddingshelden van British Columbia zich klaarmaken voor een nieuwe winter, blikken Jamie, Al, Jason en Ken samen terug op elkaars bergingen en kijken ze vooruit naar het nieuwe seizoen.
«
»
12:00 Highway Thru Hell
Jamie's gerestaureerde takelwagen wordt voor het eerst op de proef gesteld. Colin, Merv en Jason voeren een lastige reddingsoperatie uit. Al worstelt met een graafmachine die vastzit tussen de stenen.
«
»
12:50 Highway Thru Hell
Twee vrachtwagens staan vast op de besneeuwde snelweg en de hele weg moet worden afgesloten. Dylan Greenwood wacht een gecompliceerde berging. Ondertussen moet Al Quiring bij een sneeuwploeg die vaststaat helpen.
«
»
13:40 Highway Thru Hell
Wanneer zware regenval een aardverschuiving veroorzaakt in de buurt van Hope, raakt de snelweg bedekt met modder. Door de lawine is ook een vrachtwagen meegesleurd en die moet ondanks de barre omstandigheden worden bevrijd.
«
»
14:35 Highway Thru Hell
Al en Gord worden ingeschakeld om een stalen brug van 65 ton over de Coquihallarivier te slepen. Jamie gaat de mist in tijdens het bedienen van Mighty Mo. Een nieuwe rekruut wordt op de proef gesteld.
«
»
15:25 Storage Wars
Verscholen in zijn opslagruimte komen Barry Weiss en Kenny samen met Brandi en de Dotsons om oude tijden te herbeleven. Hij vertelt waar hij zoal mee bezig is geweest terwijl hij plant om terug te gaan naar de wereld van de veilingen.
«
»
15:55 Storage Wars
Barry en Kenny verwelkomen Rene en Casey om het te hebben over geluk versus ervaring als het over opslagruimtes kopen gaat. Darrell komt langs en doet verslag van de status van zijn enorme olieverfschilderij aankoop.
«
»
16:25 Storage Wars
Kenny probeert de titel van 'King of Whittier' terug te krijgen, maar heeft moeite om geld te verzamelen. Ivy & Ivy trotseren de kou om hun fortuin te vinden. Lisa is eindelijk een volwaardige koper en vindt onderweg een onwaarschijnlijke mentor.
«
»
16:55 Storage Wars
Een zelfverzekerde Kenny heeft een driestappenplan voor succes in Stanton. Darrell helpt Kimber met het vinden van goede artikelen voor haar nieuwe winkel. Laura neemt de leiding als veilingmeester.
«
»
17:20 Storage Wars
Minder is meestal meer in Brea. Rene waagt zich aan een dure gok. Brandi moet een hele berg afval doorspitten, maar gaat er vol voor. Ivy en Pops komen meer te weten over een zeer mysterieus mechanisme.
«
»
17:50 Storage Wars
Alles lijkt er normaal aan toe te gaan in West Covina, CaliforniŽ, totdat een gek uitziende vintage Mercury Zephyr stopt en een oude vriend langskomt. Darrell en zijn maat ontmoeten de ultieme tekenaar.
«
»
18:20 Storage Wars
Er is een schietpartij in Victorville. Ivy en Pops proberen te bewijzen wie van hen het meest winstgevend is. Brandi's geheime wapen bezorgt haar meer dan ze had verwacht, maar gelukkig is Kenny er om haar dag op te fleuren.
«
»
18:50 Storage Wars
Kenny's angst voor haaien leidt tot een controversiŽle kledingkeuze. Rene brengt zijn koopjesleger mee om de concurrentie te intimideren terwijl hij zijn deel van de buit binnenhaalt.
«
»
19:20 Storage Wars
Barry komt naar Riverside, CaliforniŽ, met zijn eigen gemaskerde bieder. De twee ontwikkelen een winnende strategie. De mysterieuze vondst van Brandi en Danielle brengt hen in Zuid-Amerikaanse sferen. Rene heeft een opfrisbeurt nodig.
«
»
19:50 Storage Wars
Dan en Laura Dotson sluiten zich aan bij Barry en Kenny om de herkomst van 'Pay the Lady' te bespreken. Brandi Passante spreekt zich uit over wat het betekent om als een van de weinige vrouwen deel uit te maken van de wereld van de opslag veilingen.
«
»
20:20 Inglourious Basterds
In het door de nazi's bezet Frankrijk gaan Aldo Raine en zijn groep op jacht naar nazi's. Ze worden bijgestaan door een Duits actrice. Ook de Joodse bioscoopeigenares Shosanna speelt een belangrijke rol.
«
»
00:45 Blue Bloods
Danny ontdekt dat zijn neef undercover heeft gewerkt binnen een wapenhandelorganisatie voor de ATF en dat zijn dekmantel wel eens verraden kan worden. De Reagans willen voorkomen dat hij ook vermoord wordt.
«
»
01:35 Blue Bloods
Danny benadert een helderziende vanwege de moord op een jongen. Frank ligt in de clinch met de burgemeester over hoe de stad het beste beschermd kan worden tegen misdaad na een schietpartij. En Erin onderzoekt een zaak die al tientallen jaren speelt.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers