TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Weekend
Met dit programma geniet je elk weekend van de beste tracks.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 The First 48
In New Orleans wordt een jonge moeder opgesloten en neergeschoten in haar huis. De getuigenis van een vierjarig meisje leidt rechercheur Rob Barrere naar nog een behoorlijk brute moord.
«
»
11:30 Grudge Match
Pittsburgh boksers Billy "The Kid" McDonnen en Henry "Razor" Sharp deelden een felle rivaliteit in de jaren tachtig. Maar dan kondigt Henry plotseling zijn pensioen aan, waarmee een einde komt aan de carrières van beide boksers.
«
»
13:25 The Dark Knight
Batman bestrijdt de criminelen van Gotham, maar komt oog in oog te staan met een ongekende vijand. De psychotische Joker is onvoorspelbaar en is - in tegenstelling tot de gemiddelde bendes - niet geïnteresseerd in geld.
«
»
16:00 Pawn Stars
Een Amphicar 770 uit 1964 en een National Bowling Association Championship Ring uit 1939 komen in de winkel. Rick wedt dat Corey en Chum geen dag zonder hun telefoon kunnen.
«
»
16:25 Pawn Stars
Een terugblik naar de grootste en duurste items die de winkel ooit heeft gezien. Onder andere een machine om auto's te verpletteren van een miljoen dollar genaamd Robosaurus, een sigarendoos die eigendom was van John F. Kennedy en een gezonken schat.
«
»
16:55 Pawn Stars
Corey en Chumlee moeten beslissen of ze een Gene Autry gitaar zullen kopen, Rick wil een portret van Red Skelton, Chumlee wil zijn schoenencollectie in de winkel verkopen.
«
»
17:25 Pawn Stars
Het boek "The Big Bonanza" wordt binnengebracht, een oude Tibetaanse deur, de jongens besluiten uit te zoeken wie de betere chauffeur is als Corey een bekeuring krijgt.
«
»
17:50 Pawn Stars
Een terugblik op de coolste spullen die Corey en Chumlee ooit hebben gezien, een unieke Gibson-gitaar, een set ongeopende Star Wars-actiefiguren en een paar pistolen.
«
»
18:15 Pawn Stars
Een munt uit 1907 Saint-Gaudens vindt zijn weg naar de toonbanken, een oude Ray-Ban zonnebril van president George Bush Sr. komt binnen, Rick vindt achterin de winkel Chums geheime voorraad.
«
»
18:40 Pawn Stars
Een stuk uit de Burgeroorlog wordt binnengebracht, Rick bekijkt een volledig gerestaureerde Wurlitzer jukebox uit 1947, Rick raakt gefrustreerd als Chumlee een kind naar het pandjeshuis meeneemt.
«
»
19:05 Pawn Stars
Een gitaar gesigneerd door bassist Garry Tallent arriveert in de winkel, Rick bekijkt een replica van een Peace Dollar uit 1964, Rick daagt Chum uit voor een wedstrijd papieren vliegtuigjes vouwen.
«
»
19:30 Pawn Stars
Een hovercraft zoeft de winkel binnen, Corey bekijkt een set van The Beatles bobble-heads uit 1960, een nieuw arcadespel wordt door de winkel gekocht, en Rick laat de jongens het spel aansluiten.
«
»
20:00 Pawn Stars
De onderhandelingen zijn moeilijk voor een eerste editie van 'Twintigduizend mijlen onder zee', een Ford roadster uit 1932 en een waardevolle Les Paul gitaar.
«
»
20:25 Rush Hour
Inspecteur Lee, de trots van de Hongkongse politie, reist naar Los Angeles, waar de elfjarige dochter van de Chinese consul werd ontvoerd. De FBI zit niet te wachten op een bemoeizieke buitenstaander en zet agent James Carter in om op Lee te passen.
«
»
22:15 Bohemian Rhapsody
De zanger Freddie Mercury tart stereotypen en conventies met zijn band `Queen'. Na het verlaten van de band, komt Freddie nog eenmaal terug bij Queen voor een fenomenaal laatste optreden tijdens Live Aid.
«
»
01:00 CHIPS
Ponch en Jon Baker zijn agenten in Los Angeles. Ze vullen hun dagen met doordeweeks politiewerk. Ze moeten echter alles uit de kast halen wanneer een sadistische ex-agent en zijn huurmoordenaar een ravage aanrichten in de stad.
«
»
02:50 The First 48
Een vader uit New Orleans en zijn vrienden worden overvallen terwijl ze in een geparkeerde auto zitten. Een vete tussen huishoudens in een appartementencomplex in Atlanta leidt tot de moord op een veelbelovende bokser.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers