TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Weekend
Met dit programma geniet je elk weekend van de beste tracks.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Ice Vikings
Trevor is op weg om vroegtijdig te eindigen voor het jaar. Chris nadert ook het einde van het seizoen en begint zijn netten op te halen totdat een telefoontje hem weer op het ijs zet. De Husavik Crew racet om het einde van hun quotum te bereiken.
«
»
11:20 Highway Thru Hell
Jamie's dertienjarige zoon leert een harde les tijdens een zware klus. Verder zorgen grote rotsverschuivingen voor afgesloten wegen en vist Dylan een vrachtwagen uit een meer.
«
»
12:10 Highway Thru Hell
Jamie neemt zijn nieuwe machine, The Python, voor een offroadsessie. Verder moet Jamie's broer, Kelly, om zien te gaan met zware wind en een hoogspanningsmast tijdens een klus.
«
»
12:55 Highway Thru Hell
Een vermiste vrachtwagenchauffeur heeft twee dagen in zijn cabine moeten doorbrengen. Jamie's team schiet te hulp, en de klus mondt uit in één van de zwaarste en meest emotionele klussen ooit.
«
»
13:45 Highway Thru Hell
Een winterse storm dwingt ambtenaren om de Coq af te sluiten. De reddingsteams moeten machteloze chauffeurs helpen om uit de afgesloten zone weg te komen.
«
»
14:35 Highway Thru Hell
Jamie Davis reist door Noord-Amerika om te kijken naar de geschiedenis van zware reddingsacties: van de eerste sleepwagen tot de nieuwste technologie. Zijn favoriete klassiek, de 'Mighty Mo', komt als het ware tot leven.
«
»
15:25 Storage Wars
Murietta is ver weg en Dave rekent erop dat zijn concurrentie niet bereid is om een grote container te kopen die ze moeten verplaatsen. Justin gaat een samenwerking aan en haalt een fatsoenlijke container binnen. Ivy en Ivy Jr hebben een goede dag.
«
»
15:55 Storage Wars
De koning van Montebello kan niet wachten om te zien wat hij deze keer kan oprollen. Rene vindt een geweldig kluisje, maar er is concurrentie. Kenny doet zijn best om zijn winst op te vijzelen. Brandi ziet weinig potentieel.
«
»
16:25 Storage Wars
Veilingen bij opslagplaatsen zijn de nieuwste en grootste onaangeroerde bron voor verborgen schatten. Opportunistische bezoekers bieden op niet-opgeëiste eigendommen in de hoop iets van veel waarde te vinden.
«
»
16:50 Storage Wars
In Montebello ontdekken Brandi en haar vriend een geweldige tijd met de speciale machine. Darrell besluit het beste te halen uit het weinige dat hij heeft. Kenny vult zijn spaarvarken.
«
»
17:20 Storage Wars
Dan en Laura hopen op betere kopers. Rene probeert te profiteren van de verkopen en maakt een deal. Jarrod trakteert zichzelf op een spa-dag. Darrell denkt na over wat het betekent om kluizen vol antiek te kopen.
«
»
17:50 Storage Wars
Brandi en Jarrod zijn onlangs gescheiden en krijgen het op een veiling met elkaar aan de stok. Spanningen lopen op en Laura bemoeit zich met Brandi. Jarrod gaat terug naar zijn kindertijd.
«
»
18:20 Storage Wars
Ivy verwart 'profit' met 'prophet', maar slaagt er toch in om zijn weg naar succes te vinden. Kenny probeert de geschiedenis van San Bernardino te eren en boekt onderweg een overwinning.
«
»
18:50 Storage Wars
Kenny behandelt een bezoekje aan Perris, CA als een Europese vakantie, en pikt onderweg wat meisjes op. Jarrods waardeloze kluisje biedt hem geen enkele bescherming. Rene's gereedschap blijkt ouder dan hij verwacht.
«
»
19:20 Storage Wars
Ivy brengt zijn zoon naar Moreno Valley, waar altijd goede dingen gebeuren. Hij vertrekt met bijzondere jojo's. Rene en Casey ontdekken dat hun schoenen vooral 'air' en niet zo zeer 'Jordan' zijn.
«
»
19:50 Storage Wars
Darrell luistert naar zijn gevoel voor sport en dat loont. Ivy en Ivy worden afgeleid door een lokaas, maar slagen er uiteindelijk in om de rekeningen te vinden. Brandi probeert Danielle een lesje te leren over de ware betekenis van afval.
«
»
20:20 The Dark Knight
Batman bestrijdt de criminelen van Gotham, maar komt oog in oog te staan met een ongekende vijand. De psychotische Joker is onvoorspelbaar en is - in tegenstelling tot de gemiddelde bendes - niet geïnteresseerd in geld.
«
»
23:05 The Mothman Prophecies
Journalist John Klein neemt ontslag nadat zijn vrouw is overleden door een verkeersongeluk. Twee jaar later bevindt hij zich plots in het plaatsje Pleasant Point. Hier heeft hij op een avond visioenen dat gevleugelde wezens naar het dorpje komen.
«
»
01:25 Blue Bloods
Jamie krijgt een officiële berisping van Frank wanneer hij weigert uit te leggen waarom hij het arrestatierapport van een collega betwist. Danny en Baez botsen wanneer hun hoofdverdachte van een moord een van Danny's favoriete stripfiguren is.
«
»
02:15 Blue Bloods
Garrett weigert terug te komen op een citaat dat hij aan een plaatselijke krant heeft gegeven. Danny en Baez ontdekken iets schokkends tijdens het onderzoek naar een moord en Anthony wordt aangezien voor een maffioso.
«
»
02:55 Blue Bloods
Danny ontdekt dat zijn neef undercover heeft gewerkt bij een wapenhandelaar en dat hij in gevaar is.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers