TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Weekend
Met dit programma geniet je elk weekend van de beste tracks.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 The First 48
In Atlanta wordt een jonge vrouw naakt en gewurgd aangetroffen op de vloer van een verlaten huis. In de loop van het onderzoek komen gruwelijke feiten boven tafel en rechercheur Schott DeMeester moet snel handelen voordat de dader weer toeslaat.
«
»
11:05 The First 48
In Tulsa vallen bij een overval op een kapperszaak meerdere gewonden en komt de kapper om het leven. Rechercheur John Brown duikt in de wereld van bendegeweld om een moordenaar met een AK47-aanvalsgeweer op te pakken.
«
»
12:00 Unforgettable
Tessa kan de scheiding met haar ex-man slecht verwerken. Het wordt nog erger als hij zich verlooft met een nieuwe vrouw. Als de nieuwe vrouw hun dochter ontmoet, heeft Tessa maar een doel, hen het leven zuur maken.
«
»
13:50 The Last Boy Scout
Privédetective Joe Hallenbeck, een ex-topagent van de CIA, krijgt de opdracht om een vrouwelijke stripper te beschermen. Hij kan echter niet voorkomen dat de dame voor zijn ogen wordt vermoord.
«
»
15:45 Nightwatch
Omstanders helpen de eerste hulpverleners in een restaurant in het French Quarter en op de plaats van een auto-ongeluk. Een toerist moet worden overgehaald om naar het ziekenhuis te gaan.
«
»
16:40 Nightwatch
Tijdens een warme avond lopen de gemoederen hoog op en wordt het gewelddadig. De politie achtervolgt twee gewapende verdachten van carjacking. Keeley verzorgt een gezin dat gewond is geraakt bij een auto-ongeluk.
«
»
17:35 Nightwatch
Een vrouw die onenigheid heeft met haar vriend vertelt de politie een bizar verhaal. Een vermoedelijke tasjesdief die op de vlucht is voor de autoriteiten neemt een pauze om wat kipreepjes te eten. Een tarotkaartlezer lijdt aan uitdroging.
«
»
18:30 Nightwatch
De broer van een paramedicus wordt in elkaar geslagen. Twee beste vrienden krijgen een ongeluk. Daarnaast troost een nieuw lid van Nightwatch een suïcidale patiënt en denkt vervolgens na over de banden die hij heeft gesmeed tijdens zijn eerste jaar.
«
»
19:25 Nightwatch
Tijdens een drukke avond krijgt het team te maken met geweerschoten, inbeslagnames en een 'Pokémon GO'-spelende bromfietser.
«
»
20:25 Out of Reach
Voormalig agent Billy Ray Lansing ontdekt dat een programma voor pleegkinderen in werkelijkheid een organisatie van mensenhandelaars is. Hij vertrekt naar Europa om zijn penvriendin, een weeskind, te redden.
«
»
22:10 Interview With the Vampire
Het levensverhaal van Louis de Pointe du Lac. In 1791 heeft hij na het verliezen van zijn vrouw geen zin meer om te leven. Hij wordt door een vampier gebeten en deze geeft hem de keuze om als vampier verder te leven, of een langzame dood te sterven.
«
»
00:30 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam werken samen met Navy Capt. Harmon Rabb, Jr. om enkele spionnen aan boord van de USS Allegiance in te rekenen.
«
»
01:30 NCIS: Los Angeles
Met meerdere opdrachten wereldwijd, splitst het NCIS-team zich op. Callen en Sam werken samen met Mossad Agent Eliana Sapir in Tel Aviv, Israël en Kensi werkt samen met DOJ Agent Lance Hamilton in Los Angeles.
«
»
02:20 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam zorgen voor de bescherming van een gepensioneerde marine-admiraal wanneer een marine-inlichtingenofficier vermist wordt.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers