TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:20 LOOP Play6
«
»
10:25 The First 48
Realityreeks.
«
»
11:05 The First 48
Realityreeks.
«
»
12:05 Something to Talk About
Grace Bichon is een gelukkige vrouw, tot ze haar man betrapt in de armen van een jonge, onbekende vrouw. Hierdoor begint ze al haar familiale relaties in vraag te stellen.
«
»
13:55 We're the Millers
Om een enorme schuld af te lossen bij zijn drugsleverancier moet David een gigantische hoeveelheid wiet vanuit Mexico het land in smokkelen. Hij schakelt hiervoor de hulp in van zijn buren.
«
»
15:50 Night watch
Het team viert de opening van het nieuwe hoofdkantoor, dat na 10 jaar werken aan trailers eindelijk is voltooid.
«
»
16:45 Night watch
In een nacht met meerdere schietpartijen moeten Holly en Nick op zoek naar een vermist slachtoffer.
«
»
17:40 Night watch
Door jarenlang samen te werken zijn Titus en Dan goede vrienden geworden.
«
»
18:35 Night watch
Volg de mannen en vrouwen die de inwoners van New Orleans 's nachts beschermen.
«
»
19:25 Night watch
Volg de mannen en vrouwen die de inwoners van New Orleans 's nachts beschermen.
«
»
20:25 Murder at 1600
Harlan Regis werkt als rechercheur bij de afdeling Moordzaken in Washington. Op een dag wordt hij gevraagd om een moordzaak in het Witte Huis te onderzoeken.
«
»
22:30 Getaway
De klok tikt wanneer voormalig coureur Brent Magna over de wegen van Bulgarije scheurt om zijn ontvoerde vrouw te redden.
«
»
00:10 NCIS: New Orleans
In New Orleans nemen tijdens een druk straatfeest de raciale spanningen toe wanneer een NOPD-officier een marineofficier neerschiet die volgens hem gewapend was.
«
»
01:05 NCIS: New Orleans
Wanneer een marinier dood wordt aangetroffen, gaat het team op zoek naar verdachte handelingen van de mensen in zijn omgeving.
«
»
01:55 NCIS: New Orleans
Wanneer Sebastian gewond raakt terwijl hij tevergeefs een ontvoering probeert te voorkomen, gaat NCIS op zoek naar de vermiste vrouw en haar ontvoerders.
«
»
02:40 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de dood van een marinebioloog wiens hobby resulteerde in zijn dood. Agent Khoury doet onderzoek naar eerdere acties van adjunct-directeur Van Cleef.
«
»
03:20 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers