TVgids - Play 6

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:55 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
11:10 LOOP Play6
«
»
11:25 CSI: NY
Mac en zijn team onderzoeken de moord op een zakenman. Ze trekken naar een woningproject in Brooklyn om er met oude vrienden en buren van het slachtoffer te praten.
«
»
12:15 CSI: NY
Mac raakt bij een schietpartij tijdens een overval zwaargewond en zweeft tussen leven en dood.
«
»
13:10 Cops
Realityreeks.
«
»
13:35 Cops
Realityreeks.
«
»
14:05 Cops
Realityreeks.
«
»
14:30 Cops
Realityreeks.
«
»
15:00 Cops
Realityreeks.
«
»
15:25 Cops
Realityreeks.
«
»
15:55 Cops
Realityreeks.
«
»
16:20 Cops
Realityreeks.
«
»
16:50 Cops
Realityreeks.
«
»
17:20 Cops
Realityreeks.
«
»
17:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will kan het niet hebben dat Hilary steeds heel gemeen doet tegen zijn vriend Jazz. Ze laat hem keer op keer het huis uitgooien, maar hij geeft het niet op.
«
»
18:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip heeft kaartjes voor de uitreiking van de 'People's Choice Award' maar komt n kaartje tekort voor Geoffrey. Hij voelt zich schuldig en probeert alsnog een kaartje te bemachtigen.
«
»
18:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Ashley maakt ruzie met Paula Hoover op school. Paula dreigt ermee dat ze Ashley zal slaan als die haar lunch niet afgeeft.
«
»
19:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will is ervan overtuigd dat zijn luxueuze levensstijl in Bel-Air van hem een lui man heeft gemaakt.
«
»
19:55 Pacific Rim
Wanneer plots monsterlijke buitenaardse wezens uit de oceanen oprijzen, breekt er een verschrikkelijke oorlog uit. Om de monsters te bestrijden bouwen de mensen gigantische robots: de Jaegers.
«
»
22:30 Ad Astra
Roy McBride is een licht autistische ingenieur. Zijn vader vertrok jaren geleden naar Neptunus, op zoek naar buitenaardse intelligentie, maar keerde nooit terug. Roy besluit hem te gaan zoeken.
«
»
00:45 NCIS: New Orleans
Als een ongrijpbare terrorist met een persoonlijke vendetta tegen Hannah opduikt, wordt ze in veiligheid gebracht bij haar familie terwijl het NCIS-team naar de verblijfplaats van de verdachte zoekt.
«
»
01:45 NCIS: New Orleans
Na een herschikking van opdrachten heeft Pride niet langer meer de leiding over het zuidoosten. Hij keert terug naar het NCIS-kantoor in New Orleans voor het onderzoek naar een vermiste onderofficier.
«
»
02:35 NCIS: New Orleans
Het NCIS-team onderzoekt de moord op Pattons vriend. Een voormalige marine SEAL wordt neergeschoten door een voorbij rijdende auto terwijl Patton hulpeloos toekeek.
«
»
03:15 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
03:55 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
04:35 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers