TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:15 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
11:20 LOOP Play6
«
»
11:30 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:15 Scorpion
Paige wil niet dat Happy met haar en Walter meegaat. Het team trekt naar een militair kamp voor een nieuwe missie. Maar al snel loopt het mis.
«
»
13:05 Scorpion
Het Scorpion-team wordt gegijzeld genomen tijdens Tech-Splosion, een grootse technologiebeurs.
«
»
13:55 Scorpion
Het is Halloween en team Scorpion moet onderzoek voeren naar een spookschip. Walter probeert zijn relatie met Paige naar een hoger niveau te tillen.
«
»
14:45 That '70s Show
Eric en zijn vrienden denken eraan om een weekend naar Vanstock te gaan, een festival voor jongeren die met een minibus rondrijden.
«
»
15:10 That '70s Show
De brokken tussen Midge en Bob lijken niet meer te lijmen. Bob slaapt zelfs niet meer in zijn eigen huis en heeft van Red de toestemming gekregen om tijdelijk bij hem thuis te overnachten.
«
»
15:35 That '70s Show
Donna is 's nachts Erics slaapkamer binnengeglipt en ze hebben een romantische nacht beleefd.
«
»
16:00 That '70s Show
Donna haalt slechte cijfers en begint te roken. Eric probeert haar terug op het rechte pad te krijgen en neemt haar sigaret af. Net op dat moment wordt hij door één van zijn leerkrachten betrapt.
«
»
16:25 That '70s Show
Red is jarig. Hij hoeft geen geschenken of een feestje, maar echtgenote Kittie denkt daar anders over.
«
»
16:50 Two And a Half Men
Wanneer Alan het uitmaakt met hun sociaal werkster, maakt Walden zich zorgen over de adoptie van Louis.
«
»
17:15 Two And a Half Men
Wanneer Walden en McMartin met elkaar naar bed gaan, ontdekt hij hoe gek en bezitterig ze wel is. Ondertussen vraagt Lyndsey aan Alan om bij haar in te trekken.
«
»
17:45 Two And a Half Men
Wanneer hun scheiding officieel wordt, geeft Walden Alan een cadeau. Alans besluiteloosheid brengt zijn relatie met Lindsay in gevaar.
«
»
18:10 Two And a Half Men
Alan probeert aan te tonen dat Charlie echt dood is, in de hoop zo zijn erfenis van 2,5 miljoen dollar te kunnen opstrijken.
«
»
18:35 Two And a Half Men
Jenny, Jake, Chelsea en enkele andere vrienden ontvangen van Charlie ineens uit het niets cheques met grote sommen geld en verontschuldigingen op. Wat is er echt gebeurd met Charlie?
«
»
19:05 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
19:55 The Great Gatsby
New York, 1922. Decadentie tiert welig, met lossere zeden, betoverende jazz en swingende aandelenkoersen. Would-beschrijver Nick Carraway wordt de buurman van Jay Gatsby, een mysterieuze miljonair.
«
»
22:20 Rocky III
Rocky Balboa leidt sinds het behalen van de wereldtitel bij de zwaargewichten een teruggetrokken leven. Tijdens de inhuldiging van zijn standbeeld in Philadelphia daagt Clubber Lang hem uit.
«
»
00:15 NCIS: Los Angeles
Terwijl ze NCIS helpt bij een undercoveroperatie, wordt informant Elizabeth Williams gearresteerd en kan het team haar geen alibi geven.
«
»
01:05 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team probeert Mosley te vinden nadat ze een huurmoordenaar van het kartel heeft vermoord en van de aardbodem is verdwenen.
«
»
01:50 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team werkt samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken om de moord op een wapenhandelaar te onderzoeken.
«
»
02:30 NCIS: Los Angeles
Adjunct-directeur Ochoa helpt het NCIS-team bij een geheime operatie die verband houdt met een terroristische groepering die voor extreme militaire macht pleit.
«
»
03:10 The Blacklist
Een reeks aanslagen op Reds vertrouwelingen brengt Dembe in groot gevaar. Het zet hem aan tot reflectie over de gebeurtenissen die hebben geleid tot zijn toetrede tot de FBI.
«
»
03:55 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers