TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
11:10 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:55 Scorpion
Op kerstavond wordt Ralph ontvoerd. Tim neemt een belangrijk besluit over zijn positie bij team Scorpion.
«
»
12:45 Scorpion
Cabe raakt ernstig gewond bij de ontploffing van een granaat in de woestijn. Het team is genoodzaakt om zijn lichaam te bevriezen om zijn leven te redden.
«
»
13:35 Scorpion
De leden van Scorpion worden ontvoerd door een buitenlandse groepering. Die probeert de Amerikaanse economie ten gronde te richten door valse dollars te produceren.
«
»
14:25 That '70s Show
Wanneer Eric wat drinken gaat halen, hoort hij dat zijn vader zijn oude wagen van de hand wil doen. Eric vraagt hem meteen of hij die mag overnemen, maar zijn vader laat het antwoord in het midden.
«
»
14:50 That '70s Show
Erics verjaardag nadert met rasse schreden. Hij weet dat zijn ma zoals elk jaar een verrassingsfeestje voor hem zal geven, ook al probeert ze dat te verbergen.
«
»
15:20 That '70s Show
President Ford komt naar het dorp. De tieners worden er door de schooldirecteur op gewezen dat ze zich niet onverantwoord mogen gedragen. Net dat brengt Eric en zijn vrienden op ideeën.
«
»
15:50 That '70s Show
Donna heeft Eric moeiteloos verslagen tijdens een basketbalwedstrijd en Jackie is bazig tegenover Kelso. Eric voelt zich gekwetst en Kelso wil zich niet laten manipuleren door Jackie.
«
»
16:15 That '70s Show
Eric gaat op zoek naar een bijverdienste. Hij denkt eraan om te gaan werken in het hamburgerrestaurant van Jackies vader.
«
»
16:45 Two And a Half Men
Walden gaat feesten met Jenny en haar sexy vriendinnen. Ondertussen komt de relatie van Alan en Lyndsey in gevaar.
«
»
17:15 Two And a Half Men
Alan brengt tijd door met Lyndseys vriendje in de hoop te ontdekken waarom Lyndsey hem zo leuk vindt. Walden moedigt Jenny aan in haar acteren.
«
»
17:40 Two And a Half Men
Tijdens een benefiet die georganiseerd wordt door Waldens moeder ontmoet Alan zijn allereerste celebrity crush: Lynda Carter. Na lang aandringen krijgt hij Walden zo ver om haar uit te nodigen.
«
»
18:10 Two And a Half Men
Lyndsey's jaloezie verstoort de dates van Walden en Alan met twee bloedmooie vrouwen.
«
»
18:35 Two And a Half Men
Wanneer hij het gevoel heeft dat hij gevaar loopt, vraagt Walden Rose om hulp.
«
»
19:05 Bar Rescue
Een herenclub in Las Vegas, Nevada, heeft dringend behoefte aan echte heren.
«
»
19:55 Fist Fight
Een leraar van een middelbare school wordt na schooltijd uitgedaagd voor een gevecht, wanneer de strengste en meest gevreesde leraar van de school wordt ontslagen.
«
»
21:35 American Beauty
De Burnhams lijken een perfecte familie, maar schijn bedriegt. Lester Burnham geeft meer kleur aan zijn leven wanneer hij het knappe vriendinnetje van zijn dochter ontmoet.
«
»
23:55 MacGyver
Mac probeert een jong genie, met wie hij heel wat gemeen heeft, te redden. Dit doet hij met slechts een tang en kabels van een luidspreker.
«
»
00:55 MacGyver
De Chinezen ontdekken dat er een cyberwapen is gestolen van de NSA. De regering denkt dat de hacker van het team verantwoordelijk is. Mac, Wilt en Jack proberen te bewijzen dat dat niet waar is.
«
»
01:55 MacGyver
Met behulp van een schroevendraaier en insectenspray gaat MacGyver op zoek naar de mol binnen de Amerikaanse regering. Sarah keert terug om te helpen met de missie en ook Nikki verschijnt weer.
«
»
02:35 Evil
Nadat het gedrag van een nerveuze theaterproducent verandert van veeleisend in enigszins duivels, moeten Kristen, David en Ben de situatie beoordelen.
«
»
03:15 Forged in Fire
In deze explosieve nieuwe serie binden vier wapensmeden de strijd aan voor 10.000 dollar en de titel van 'Forged in Fire'-kampioen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers