TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:58 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
11:40 Live PD: Police Patrol
Realityreeks.
«
»
12:00 Live PD: Police Patrol
Realityreeks.
«
»
12:20 Live PD: Police Patrol
Realityreeks.
«
»
12:40 NCIS
De gezochte huurmoordenaar The Cooler probeert te vluchten voor een nieuwsploeg, maar raakt betrokken bij een ongeval en komt in een coma terecht.
«
»
13:25 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een onderofficier die werd neergeschoten toen hij in de haven een vrachtschip controleerde. Libanese asielzoekers zouden zich in de boot hebben verschanst.
«
»
14:10 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een luitenant-ter-zee. Uit onderzoek blijkt dat de man gestorven is door overhydratatie, wat op moord wijst.
«
»
14:55 NCIS
Gibbs en Fornell krijgen bezoek van Diane. Zij wil dat de twee de verdachte verdwijning van haar echtgenoot onderzoeken. Ze ontdekken dat de man ontvoerd werd om een chemisch wapen te ontwerpen.
«
»
15:40 NCIS
Het NCIS-team wordt ingeschakeld om de crash van een militair vliegtuig te onderzoeken. Het toestel vervoerde de lichamen van gesneuvelde soldaten vanuit Afghanistan naar de VS.
«
»
16:25 NCIS
Gibbs en Zeva reizen naar Afghanistan, waar ze op zoek gaan naar Gabriella Flores. Ze slagen in hun opdracht, maar Flores' overste sterft bij de reddingsactie.
«
»
17:15 NCIS
In de koffer van een auto wordt een lijk gevonden. Ook Tony's vader wordt in de wagen aangetroffen, maar hij kan zich niets herinneren. De politie beschouwt hem als hoofdverdachte.
«
»
18:00 NCIS
Een marinekapitein wordt vermoord aangetroffen in een hotelkamer. Het team vermoedt dat de dader het ook op de zwangere vriendin van het slachtoffer heeft gemunt en gaat naar haar op zoek.
«
»
18:45 NCIS
Het onderzoek naar de moord op een marineofficier leidt het NCIS-team naar E.J. Barrett.
«
»
19:30 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een luitenant die dood werd aangetroffen op een bouwterrein. Ziva denkt na over het huwelijksaanzoek van Ray, maar doet dan een schokkende ontdekking.
«
»
20:20 NCIS
Gibbs wordt neergeschoten wanneer hij aan een wegrestaurant stopt voor een kop koffie. Hierdoor begint hij na te denken over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt.
«
»
21:05 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein. De man werd aangetroffen met een vreemd kostuum onder zijn kleren.
«
»
21:50 NCIS
Wanneer een hooggeplaatste officier dood wordt aangetroffen moet Gibbs samenwerken met dr. Samantha Ryan van PsyOps Divisie om de waarheid te achterhalen over de mogelijke zelfmoord.
«
»
22:40 NCIS
De moord op een hoge officier wordt in verband gebracht met een internationale wapenhandelaar.
«
»
23:35 NCIS: Los Angeles
Kensi wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van verschillende soldaten die ooit samenwerkten met haar vader. Het team doet er alles aan om haar onschuld te bewijzen.
«
»
00:35 NCIS: Los Angeles
Kensi overleeft de aanslag van de sluipschutter. Ze denkt dat dezelfde schutter verantwoordelijk is voor de dood van haar vader en ze gaat naar hem op zoek.
«
»
01:20 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt een schietpartij net buiten het Vietnamese consulaat. Daar vindt een internationale conferentie plaats die zal worden bijgewoond door de onderminister van de marine.
«
»
02:00 Prodigal Son
Een wereldberoemde profiler beweert dat het meest recente moordonderzoek van Major Crimes verband houdt met de moord op Endicott. Martin maakt kennis met dr. Vivian Capshaw.
«
»
02:45 Prodigal Son
Ondanks Gils bezorgdheden stort Bright zich op een nieuwe zaak. Jessica beseft dat ze haar trauma's uit het verleden onder ogen zal moeten komen, wil ze een boek kunnen schrijven.
«
»
04:58 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers