TVgids - Play 6

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:10 Border Force USA: The Bridges
De hondeneenheid waarschuwt de ploeg in verband met een voertuig. Nadien is het alle hens aan dek om een grondige controle uit te voeren.
«
»
11:55 NCIS
Kapitein Thomas Jennings wordt vermoord teruggevonden met opengereten buik.
«
»
12:40 NCIS
Het lijk van een jonge marinier wordt gevonden aan een ketting in een verlaten gebouw. De dader heeft een boodschap achtergelaten voor Gibbs.
«
»
13:25 NCIS
Tony ontdekt dat hij Renny Grant onschuldig naar de gevangenis heeft gestuurd. Grant is nu voorwaardelijk vrij en voert zijn eigen onderzoek naar diegenen die een complot tegen hem hebben gesmeed.
«
»
14:15 NCIS
Het team staat voor een raadsel wanneer een collega wordt vermoord. Het laatste wat de man deed voor hij stierf, was een bizar schilderij naar Abby sturen.
«
»
15:10 NCIS
Tyler Keith Owens, een goede vriend van Vance, wordt vermoord aangetroffen in Chicago. Vance gaat zelf op onderzoek uit en hij verdenkt al snel de baas van de georganiseerde misdaad in die buurt.
«
»
16:05 NCIS
Een moeder vindt een pistool tussen de persoonlijke spullen van haar 12-jarige zoon. Gibbs en zijn team proberen een spoor van oude misdaden en twee recente sterfgevallen te vinden.
«
»
17:00 NCIS
Trent Kort, een CIA-agent, neemt contact op met Gibbs en spreekt met hem af in een verlaten pakhuis. Ter plekke treft Gibbs Kort aan met twee lijken naast zich.
«
»
18:00 NCIS
Abby wordt door de FBI ingeschakeld om het werk van een verdwenen wetenschapper verder te zetten. Die was bezig aan een geheim onderzoeksproject.
«
»
18:55 NCIS
Een jonge marinier wordt dood aangetroffen in Los Angeles. Gibbs en McGee reizen naar de plaats delict om de zaak te onderzoeken en ontdekken dat er een verband is met een illegale wapenhandel.
«
»
19:45 NCIS
Tony stelt zich vragen omtrent Ziva's loyaliteit tegenover het NCIS. In Los Angeles gaat Callen undercover om een terrorist te vatten.
«
»
20:35 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een federaal agent en slaat hiervoor de handen in elkaar met de FBI.
«
»
21:20 NCIS
Tony moet Gibbs en Vance ervan overtuigen dat hij Rivkin heeft neergeschoten uit zelfverdediging.
«
»
22:15 NCIS
Gibbs heeft Ziva in IsraŽl achtergelaten. Sindsdien heeft niemand van het team nog iets van haar gehoord. Tony, McGee en Abby krijgen het vermoeden dat er iets aan de hand is en trekken op onderzoek.
«
»
23:10 NCIS
Het team onderzoekt de moord op drie mannen die tijdens een vrijgezellenfeest van een marinier werden vermoord.
«
»
00:10 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team gaat op zoek naar Matt Driscoll, een marineofficier die een geheim document heeft gestolen uit het Pentagon.
«
»
01:00 NCIS: Los Angeles
Sam gaat undercover in een gevangenis om meer te weten te komen over een terreurorganisatie die verantwoordelijk is voor meerdere aanslagen over de hele wereld.
«
»
01:50 NCIS: Los Angeles
Callen krijgt af te rekenen met een inbreker, terwijl het team een lading valse computerchips probeert te onderscheppen.
«
»
02:30 Prodigal Son
Malcolm Bright is de zoon van een beruchte seriemoordenaar. Hij gebruikt zijn kennis om de politie van New York te helpen bij het oplossen van moordzaken.
«
»
03:15 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers