TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
10:15 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
10:55 Scorpion
Nadat Walters auto crasht aan de rand van een klif, staat het team voor haar belangrijkste missie ooit.
«
»
11:35 Scorpion
De nieuwe directrice van Homeland Security brengt het team opnieuw bij elkaar wanneer een Russische satelliet van zijn baan afwijkt. Walter heeft na het ongeval nog steeds last van zijn linkerhand.
«
»
12:20 Scorpion
Team Scorpion wordt door Cabe naar Cuba gestuurd om daar een oude vriendin van hem te helpen. Hij wil dat het team daar op zoek gaat naar een Servische oorlogsmisdadiger.
«
»
13:10 The Guest Book
De jonge Jacob volgt de tekens naar Gods land en komt terecht bij de hut. Hij is ervan overtuigd dat God hem leidt om de liefde van zijn leven op welke manier dan ook te ontmoeten.
«
»
13:35 The Guest Book
De inwoners van het bergdorpje moeten de consequenties van hun gedrag onder ogen zien.
«
»
14:05 That '70s Show
Hyde herinnert zich niets meer van zijn huwelijk in Las Vegas. Tot overmaat van ramp heeft Leo zijn platenwinkel tot een hippiecommune omgevormd.
«
»
14:35 That '70s Show
Hoewel Hyde er bij zijn vrienden op aandringt om geen wilde vrijgezellenfuif te organiseren, besluiten Kelso, Fez en Randy hem toch te verrassen.
«
»
15:05 That '70s Show
Kelso besluit Jackie om haar hand te vragen. Hij krijgt echter een job als veiligheidsagent in de Playboyclub in Chicago aangeboden.
«
»
15:30 That '70s Show
Hydes vrouw Samantha gebruikt haar ervaring om de relaties van Kitty en Donna op te krikken. Ze helpt Donna pikante foto's maken die ze naar Eric kan sturen, maar die belanden in de verkeerde handen.
«
»
16:00 That '70s Show
Fez en Jackie vinden het verdacht dat Donna zoveel tijd met Randy doorbrengt. Red bereidt zich voor op de jaarlijkse reünie van oorlogsveteranen.
«
»
16:30 That '70s Show
Wanneer Hyde, Randy, Fez, Donna en Jackie het aan de stok krijgen met de uitbater van hun favoriete hamburgertent, besluiten ze het uithangbord van het restaurant te stelen.
«
»
16:55 That '70s Show
Wanneer Kitty lucht krijgt van de passionele relatie tussen Fez en de oudere Marsha gaan de poppen aan het dansen. Ze eist dat hij een einde maakt aan de affaire.
«
»
17:25 That '70s Show
Het prille huwelijk van Hyde en Samantha lijkt ten dode opgeschreven. Het koppel maakt voortdurend ruzie, tot groot ongenoegen van Kitty en Red.
«
»
17:55 That '70s Show
Wanneer Jackie haar idool, presentatrice Christine St. George, ontmoet in het kapsalon, wil ze koste wat het kost de copresentatrice van de vrouw worden.
«
»
18:25 That '70s Show
Jackie heeft het niet onder de markt bij haar bazin Christine. Ze probeert het hart van de presentatrice te veroveren door middel van Kitty's brownies.
«
»
18:55 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
19:55 Kidnap
Karla McCoy neemt haar zoontje, Frankie, mee naar een pretpark. Als Karla hem even alleen laat, wordt hij ontvoerd. Karla ziet hoe Frankie in een auto wordt gesleurd.
«
»
21:45 Striptease
Erin Grant verliest na haar scheiding het hoederecht over haar dochter. Ze wil tegen het vonnis in beroep gaan, maar om aan geld te geraken is ze verplicht te gaan strippen in een nachtclub.
«
»
00:00 Hawaii Five-0
Het team onderzoekt de moord op een glazenwasser en ontdekt dat hij eigenlijk een beroemde straatkunstenaar is met een politiek gemotiveerde premie op zijn hoofd.
«
»
01:00 Hawaii Five-0
Five-0 moet een tienermeisje vinden dat een pistool van een junkie heeft gekocht. Ze ontdekken dat het vuurwapen in de loop van tientallen jaren hun hele leven heeft beïnvloed.
«
»
01:50 Hawaii Five-0
Five-0 onderzoekt de moord op een man wiens lichaam de oplossing kan zijn voor een 20 jaar oude zaak van een ontvoerd meisje wier vader nooit gestopt is met zoeken.
«
»
02:30 Star Trek: Discovery
Osyraa zegt dat ze vreedzame bedoelingen heeft, maar neemt de Discovery over en bezoekt het hoofdkwartier van de Federatie.
«
»
03:15 Star Trek: Discovery
Saru probeert Su'Kal te overtuigen. Michael en Book gaan het ultieme gevecht aan met de Emerald Chain en Osyraa.
«
»
04:15 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers