TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
10:10 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:00 Scorpion
Het team wordt opgeroepen om een groep wandelaars uit de nood te helpen. Tijdens de missie stort hun helikopter echter neer. Sylvester stelt alles in het werk om de zwaargewonde piloot te redden.
«
»
11:40 Scorpion
Het team neemt een vrouw in bescherming die bereid is te getuigen tegen een drugskartel.
«
»
12:20 Scorpion
Walter komt het lang bewaarde geheim van Cabe over de Baghdad-missie te weten en dat legt een bom onder het voortbestaan van Team Scorpion.
«
»
13:05 The Guest Book
Adam, een lieve jongen die lijdt aan OCD, is nerveus om zijn kantoorliefde Gillian mee uit te vragen, dus bedenkt hij een plan om haar naar de hut te krijgen voor hun eerste afspraakje.
«
»
13:30 The Guest Book
Tommy neemt Marla mee naar de bergen in een poging om haar van de crystal meth af te helpen.
«
»
14:00 That '70s Show
Eric heeft de knoop doorgehakt: hij wordt filmmaker. Gewapend met een camera wil hij het hele land doorkruisen en zijn avonturen op band vastleggen. Kitty is er niet gerust in.
«
»
14:30 That '70s Show
Kelso is de babysit van Betsy, maar ze geraakt zoek in het huis van de familie Forman.
«
»
14:55 That '70s Show
Wanneer Kelso bekend maakt dat hij Hyde en Jackie heeft gekozen als peter en meter van Betsy, reageren Eric en Donna vol ongeloof.
«
»
15:25 That '70s Show
Wanneer Eric beseft dat hij de enige werkloze in zijn omgeving is, begint hij zich ernstig zorgen te maken.
«
»
15:55 That '70s Show
Erics droom om leraar te worden, dreigt in het water te vallen. Blijkbaar is hij nooit echt afgestudeerd.
«
»
16:25 That '70s Show
Eric ontdekt dat zijn vader al zijn inschrijvingsgeld in zijn eigen zaak heeft geïnvesteerd en hij gaat op zoek naar een nieuwe manier om zijn studies te betalen.
«
»
16:55 That '70s Show
Jackie wil een job aannemen bij een televisiezender in Chicago, tenzij Hyde haar ten huwelijk vraagt. Donna tracht te voorkomen dat Eric naar Afrika vertrekt.
«
»
17:25 That '70s Show
Eric wil niet meer van zijn beslissing afwijken en hij maakt zich stilaan op voor zijn vertrek naar Afrika.
«
»
17:55 That '70s Show
Voor Eric naar Afrika kan vertrekken, moet hij nog enkele pijnlijke inspuitingen krijgen.
«
»
18:25 That '70s Show
Kitty spreekt een geluidsopname in voor Eric, die nog steeds vrijwilligerswerk verricht in Afrika. Zo hoopt ze haar zoon op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen op het thuisfront.
«
»
18:55 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
19:55 Catwoman
Patience Phillips ontdekte het geheim achter de antiverouderingscrème van een cosmeticabedrijf en moest haar nieuwsgierigheid met de dood bekopen. Maar katten hebben haar weer tot leven gewekt.
«
»
22:00 City of Angels
Engel Seth wordt verliefd op chirurge Maggie en besluit zijn onsterfelijkheid voor haar op te geven.
«
»
00:15 Hawaii Five-0
Een topverkoopster die aan piramideverkoop deed voor een schoonheidsbedrijf is vermoord. Five-0 spit de lange lijst van verdachten door. Adam raakt bevriend met een dakloze man.
«
»
01:10 Hawaii Five-0
Junior wordt heen en weer geslingerd tussen zijn plichten als lid van Five-0 en zijn gevoelens voor een vriendin. Haar nieuwe liefde, de vader van haar zoontje, is betrokken bij een bankoverval.
«
»
02:05 Hawaii Five-0
Tani en Junior gaan undercover in een sportschool om een partij steroïden te achterhalen. De steroïden blijken dodelijk te zijn voor de gebruikers.
«
»
02:45 Star Trek: Discovery
De Emerald Chain krijgt steeds meer macht en laat een vernielend spoor achter. Book besluit daarom terug te gaan naar zijn thuiswereld, waar zich een enorme ramp heeft voltrokken.
«
»
03:30 Star Trek: Discovery
Adira en Stamets vinden een oud noodsignaal die ze proberen te ontcijferen. Georgiou heeft een remedie nodig vanwege zijn ziekte. Hij moet genezing zien te vinden in het spiegeluniversum.
«
»
04:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers