TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
10:10 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
10:55 Scorpion
Team Scorpion werkt undercover op een cruiseschip in de hoop gestolen raketten te kunnen lokaliseren. Ondertussen helpen Toby en Happy Ralph bij zijn eerste kalverliefde nu valentijn nadert.
«
»
11:35 Scorpion
Een miljardair huurt Team Scorpion in om zijn ontvoerde dochter te redden.
«
»
12:20 Scorpion
Een conflict in Oost-Europa dreigt te escaleren en het Scorpion-team moet geheime vredesgesprekken mogelijk proberen te maken om een derde wereldoorlog te vermijden.
«
»
13:05 The Guest Book
Agent Trina besluit de berghut te boeken om de waardevolle getuige Blake te beschermen, maar Blake heeft zo zijn eigen ideeŽn over hoe te ontsnappen aan de mensen die achter hem aan zitten.
«
»
13:35 The Guest Book
De hoopvolle medisch onderzoeker Laurie bezoekt de hut met haar Alzheimer-patiŽnt Edgar in een poging zijn vorige leven te herproduceren en hem te helpen zijn herinneringen terug te krijgen.
«
»
14:00 That '70s Show
Wanneer Fez ontdekt dat de knappe Danielle in hem geÔnteresseerd is, lijkt niets hem nog te kunnen deren.
«
»
14:30 That '70s Show
Hyde kan het niet vinden met zijn nieuwe zus Angie, maar deze gevoelens zijn zeker wederzijds.
«
»
15:00 That '70s Show
De Formans komen samen om Thanksgiving te vieren, maar Eric heeft andere plannen. Hij wil zijn vrienden mobiliseren om naar een concert van de rockgroep Styx te gaan.
«
»
15:30 That '70s Show
Hyde gaat volledig door het lint wanneer hij hoort dat Kelso naar bed is gegaan met zijn zus Angie. Jackie probeert hem op te beuren door hem zelfgebakken koekjes voor te schotelen.
«
»
16:00 That '70s Show
Kelso steelt per ongeluk de kerstgeschenken die de politie had ingezameld voor kinderen uit minderbedeelde gezinnen. Hyde, Eric en Fez zijn in de wolken met het speelgoed.
«
»
16:30 That '70s Show
Hyde heeft het moeilijk met het feit dat Kelso en Angie een koppel zijn.
«
»
16:55 That '70s Show
Wanneer Kelso een dreigtelefoontje naar het Witte Huis pleegt, slaat de paranoia toe bij Hyde, Eric en Fez.
«
»
17:25 That '70s Show
Eric is er eindelijk in geslaagd zijn vader trots te maken: via Donna heeft hij enkele kaartjes voor een wedstrijd van de Green Bay Packers op de kop kunnen tikken.
«
»
17:55 That '70s Show
Donna heeft een nieuwe collega bij de radiozender, maar daar is ze niet gelukkig mee.
«
»
18:25 That '70s Show
Eric maakt kennis met de 36-jarige Stew, die evenveel van het leven geniet als hij.
«
»
18:55 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
19:55 Wild Wild West
In het Wilde Westen wordt een bekende wetenschapper dood aangetroffen. Agent Artemus Gordon moet samenwerken met James West, een schietgrage cowboy, om de daders te klissen.
«
»
22:00 Assassin's Creed
Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje.
«
»
00:05 Hawaii Five-0
Adam, Junior en Tani dalen af naar de bodem van de Stille Zuidzee als er een moord heeft plaatsgevonden in een onderwaterlaboratorium. De moordenaar is waarschijnlijk nog aan boord.
«
»
01:05 Hawaii Five-0
Steve en Lou doen onderzoek naar de moord op een vriend van Flippa. Ze ontdekken dat een extremistengroep van plan is een dodelijke aanslag te plegen. Lou reageert emotioneel op de zaak.
«
»
01:55 Hawaii Five-0
Terwijl Oahu door een gevaarlijke orkaan wordt getroffen, heeft Five-0 de taak El Diablo te beschermen, een gevangengenomen seriemoordenaar die wordt opgejaagd door een huurmoordenaar.
«
»
02:35 Star Trek: Discovery
De Starfleet heeft zware verliezen geleden. Vance is erg bedrukt onder de situatie, maar besluit toch de bemanning op een volgende missie te sturen.
«
»
03:30 Star Trek: Discovery
Michael is gealarmeerd wanneer het schip van Books verschijnt zonder dat hij aan boord is. Michael gaat op een missie om hem te redden van Emerald Chain.
«
»
04:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Gloria Fuentes groeide op in CaliforniŽ, maar heeft roots in Mexico. Tijdens een bezoek aan haar vriendin Suzu in Tijuana is Gloria getuige van een moord, waarna ze door de baas van een gangsterbende gedwongen wordt om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk kat-en-muisspel tussen de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider.

'Miss Bala', film uit 2019 met oa. Gina Rodriguez, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers