TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:15 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:15 NCIS
Op Air Force One sterft een officier van de marine. Het NCIS-team besluit om het onderzoek in eigen handen te nemen en dwingt een geheim agent om hen te helpen.
«
»
12:10 NCIS
Tijdens een springoefening slaagt een marinier er niet in zijn parachute te openen en de man stort te pletter. Gibbs' ploeg wordt ter plekke gestuurd om de zaak te onderzoeken.
«
»
13:10 NCIS
Het lichaam van een marinier spoelt aan samen met de lichamen van twee drugsdealers. Gibbs gelooft niet dat de vermoorde marinier iets met de drugsdealers te maken had.
«
»
14:05 NCIS
Een matroos wordt dood aangetroffen. Nader onderzoek wijst uit dat hij gestorven is door een uit de hand gelopen videospelletje.
«
»
15:00 NCIS
Het lichaam van een luitenant die jaren geleden spoorloos verdween wordt teruggevonden. De man werd er destijds van verdacht een miljoen dollar te hebben gestolen.
«
»
16:00 NCIS
Twee matrozen die op hetzelfde schip werken, worden opgenomen nadat ze een overdosis drugs namen. Zij beweren echter dat ze het verboden goedje nooit hebben aangeraakt.
«
»
17:00 NCIS
Gibbs en Todd moeten een gevaarlijke opdracht tot een goed einde brengen. Aan boord van een nucleaire duikboot zou een spion zitten, die ontmaskerd moet worden.
«
»
18:00 NCIS
Een Navy-officier is in mysterieuze omstandigheden omgekomen achter het stuur van zijn wagen toen hij van Guantanamo terugreed naar huis. Gibbs trekt met zijn manschappen naar Cuba.
«
»
18:55 NCIS
Op de dag van de begrafenis van majoor James Kidwell krijgt zijn treurende weduwe Sara een telefoontje van haar man, die haar meedeelt dat hij nog in leven is.
«
»
19:50 NCIS
Een vrouw wordt levend begraven. Ze kan zichzelf echter uit het graf redden door met haar blote handen een uitweg te graven. Hoewel ze aan geheugenverlies lijdt, kan ze zich toch iets herinneren.
«
»
20:45 NCIS
Een marineofficier wordt dood aangetroffen op het strand. Hij was technisch adviseur bij de productie van een geheim wapen voor de marine.
«
»
21:40 NCIS
Het team wordt ingeschakeld wanneer in een vuilnisbak een been wordt gevonden met daarop een tatoeage. Het spoor leidt hen naar een klein dorp waar een moord is gepleegd.
«
»
22:35 NCIS
Een marineofficier wordt dood teruggevonden. Na onderzoek blijkt dat hij werd vermoord door een scherpschutter. Het NCIS-team wordt ingeschakeld.
«
»
23:30 NCIS
Het team onderzoekt een reeks moorden die door dezelfde dader lijken te zijn gepleegd. De slachtoffers werden namelijk allemaal op dezelfde manier om het leven gebracht.
«
»
00:30 CSI: NY
Mac en zijn team onderzoeken de moord op een zakenman. Ze trekken naar een woningproject in Brooklyn om er met oude vrienden en buren van het slachtoffer te praten.
«
»
01:35 CSI: NY
Mac raakt bij een schietpartij tijdens een overval zwaargewond en zweeft tussen leven en dood.
«
»
02:25 Star Trek: Picard
Picard en Soji reizen naar de planeet Nepenthe, de thuisbasis van enkele oude en vertrouwde vrienden.
«
»
03:20 Star Trek: Picard
Wanneer de waarheid achter de Mars-aanval wordt onthuld, realiseert Picard zich hoever velen zullen gaan om geheimen te bewaren die generaties teruggaan.
«
»
04:15 Star Trek: Picard
Na een gevaarlijke transit arriveren Picard en de bemanning eindelijk in Coppelius, de thuisplaneet van Soji. Met de Romulans in de achtervolging, brengt hun komst alleen gevaar met zich mee.
«
»
04:55 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers