TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:05 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
10:35 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:25 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:15 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
13:20 That '70s Show
Erics verjaardag nadert met rasse schreden. Hij weet dat zijn ma zoals elk jaar een verrassingsfeestje voor hem zal geven, ook al probeert ze dat te verbergen.
«
»
13:45 That '70s Show
President Ford komt naar het dorp. De tieners worden er door de schooldirecteur op gewezen dat ze zich niet onverantwoord mogen gedragen. Net dat brengt Eric en zijn vrienden op ideeën.
«
»
14:15 That '70s Show
Donna heeft Eric moeiteloos verslagen tijdens een basketbalwedstrijd en Jackie is bazig tegenover Kelso. Eric voelt zich gekwetst en Kelso wil zich niet laten manipuleren door Jackie.
«
»
14:40 That '70s Show
Eric gaat op zoek naar een bijverdienste. Hij denkt eraan om te gaan werken in het hamburgerrestaurant van Jackies vader.
«
»
15:05 That '70s Show
Donna slaagt erin Eric te laten spijbelen. Ze trekken er een namiddag met de auto op uit. Ze vinden een vat bier op de weg en besluiten een fuif te organiseren.
«
»
15:35 That '70s Show
Jackie wil naar een nieuwe discotheek. Steve is niet zo tuk op Jackies plan want hij kan absoluut niet dansen. Hij besluit lessen te nemen van Erics moeder.
«
»
16:05 That '70s Show
Eric wil met Donna naar de drive-in gaan. Jackie en Kelso belanden bij hen in de wagen. Ook Red en Kitty hebben plannen voor een avondje uit.
«
»
16:35 That '70s Show
Red en Kittie gaan hun dochter Laurie oppikken die samen met een vriendin Thanksgiving komt vieren. Lauries vriendin Kate is een streling voor het oog en dat ontgaat ook Eric niet.
«
»
17:05 That '70s Show
Het is zondag. Eric hoopt op een rustige dag, zodat hij een essay kan schrijven. Wanneer zijn oma onverwacht op bezoek komt, vallen zijn plannen in het water.
«
»
17:35 That '70s Show
Eric is dolblij met Buddy Morgan als nieuwe vriend. Buddy is een hippe kerel met een knalrode sportwagen. Eric dreigt zijn vrienden uit het oog te verliezen.
«
»
18:10 The Titan Games
Dwayne 'The Rock' Johnson presenteert deze epische competitie waarin alledaagse atleten hun krachten meten in slopende uitdagingen om een kans te maken op 100.000 dollar.
«
»
19:55 The Man from U.N.C.L.E.
Begin jaren 60, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-agent Illya Kuryakin samenwerken om een internationale criminele organisatie te bestrijden.
«
»
22:05 2 Lava 2 Lantula
Overal in Florida arriveren gigantische vuurspuwende spinnen, waarvan werd aangenomen dat ze uitgestorven waren. De voormalige zonnestaat dreigt in chaos te verzinken.
«
»
23:45 The World's Best
Juryleden: Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill.
«
»
00:40 Blue Bloods
De huurmoordenaar van het drugskartel die Danny's huis in brand stak, duikt weer op. Een aanval op een officier in dienst heeft ook rechtstreekse gevolgen voor een lid van Franks team.
«
»
01:35 Blue Bloods
Erin en Frank botsen over een nieuw beleid van de officier van justitie dat het beleid van Frank ondermijnt. Erin staat op gespannen voet met gouverneur Mendez.
«
»
02:15 Blue Bloods
Een video duikt op waarin enkele politiemannen te zien zijn die in een residentieel gebouw in het nauw worden gedreven door een groep personen.
«
»
02:55 Star Trek: Picard
Picard en de bemanning volgen Soji naar de Borg-kubus in de Romulan-ruimte, waar Picard akelige herinneringen naar boven haalt. Ondertussen vindt Narek een manier om informatie van Soji te krijgen.
«
»
03:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers