TVgids - Play 6

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:55 NCIS
Wanneer de hoofdverdachte van een onopgeloste overval wordt vrijgelaten, hervat het team het onderzoek met een geheime surveillanceoperatie.
«
»
12:50 NCIS
Het onderzoek naar de moord op een oorlogsveteraan neemt een vreemde wending wanneer het team een achtergelaten, pasgeboren baby vindt.
«
»
13:40 NCIS
Minister van Defensie Wynn Crawford legt het moordonderzoek van Gibbs stil en eist dat agenten McGee en Torres worden gearresteerd voor hun daden.
«
»
14:30 NCIS
Een oude vriend vergezelt Gibbs tijdens een roadtrip. En een luitenant onder bescherming van NCIS wordt vergiftigd door een drugsdealer.
«
»
15:20 NCIS
Het team heropent een oude verdwijningszaak wanneer een ondervoed en verward 9-jarig meisje opduikt. Ze vermoeden namelijk dat het om de dochter van een vermiste rekruut gaat.
«
»
16:15 NCIS
McGee keert terug naar zijn oude school wanneer een paswoord dat hij er gebruikte als tiener gelinkt wordt aan een recente moord.
«
»
17:05 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een man die op zee overboord is gevallen. Torres is gefrustreerd wanneer hij van Vance de opdracht krijgt om drie studenten te begeleiden.
«
»
18:00 NCIS
Jimmy krijgt van zijn schoonvader Ed de vraag om te knoeien met bewijsmateriaal in een moordonderzoek.
«
»
18:55 NCIS
Vance wordt door het Pentagon op de hoogte gebracht dat de nucleaire onderzeer waar Gibbs en Bishop aan boord zijn om een moordonderzoek te verrichten, gestopt is met communiceren.
«
»
19:45 NCIS
Torres wordt versuft wakker op een vissersboot. Hij is bedekt met bloed en kan zich niets herinneren van de afgelopen 12 uur.
«
»
20:40 NCIS
Er vindt een schietpartij plaats in een marinehospitaal. Het NCIS-team gaat ter plekke.
«
»
21:35 NCIS
Op een bouwwerf worden de stoffelijke resten gevonden van een marineofficier van wie gedacht werd dat hij omgekomen was bij de aanslagen op 11 september.
«
»
22:30 NCIS
Nadat op een bouwplaats menselijke resten worden ontdekt, onderzoekt het team de moord op een marinier die vermoedelijk is omgekomen bij de aanslagen van 9/11.
«
»
23:25 NCIS
Het team ontdekt een geheime bankrekening van de regering waarmee een heel netwerk van burgerwachten gefinancierd wordt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op En.

Dossiers