TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
12:25 Night Watch
"Nightwatch" volgt de New Orleans Emergency Medical Services-eenheid tijdens de nacht.
«
»
13:10 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
14:00 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
14:50 Man with a Plan
Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich.
«
»
15:10 Man with a Plan
Adam krijgt twee felbegeerde tickets voor een Americanfootballwedstrijd. Hij twijfelt wie hij moet meenemen: zijn vrouw of zijn broer.
«
»
15:35 Man with a Plan
Adam wordt overspoeld met oneindige eisen van zijn dochters lerares. Hij maakt een haastige beslissing, waardoor hij zich op een gevaarlijk terrein waagt bij Andi.
«
»
16:00 Man with a Plan
Don moedigt Adam aan om zijn garage op te ruimen en het om te toveren tot een echte mannenkamer. Adam raakt in paniek wanneer hij denkt dat hij één van Andi's kostbare souvenirs heeft weggeschonken.
«
»
16:25 Man with a Plan
Adam wil het Thanksgivingfeest van de school organiseren.
«
»
16:45 Man with a Plan
Andi en Adam proberen te achterhalen wie van de kinderen een gat in de muur heeft gemaakt.
«
»
17:15 Man with a Plan
Een storm verhindert de familie om de grootouders te bezoeken met Kerstmis.
«
»
17:40 Man with a Plan
Adams oudste dochter heeft voor het eerst haar maandstonden, maar Andi is onbereikbaar. Adam ziet zich dus genoodzaakt om haar zelf bij te staan tijdens deze mijlpaal.
«
»
18:10 Man with a Plan
Adam probeert niet jaloers te zijn wanneer hij ontdekt dat Andi goed overweg kan met een mannelijke collega.
«
»
18:35 Man with a Plan
Adam en Don moeten partij kiezen wanneer hun vrouwen ruzie maken.
«
»
19:00 America's Top Dog
In 'America's Top Dog' moeten K9-honden het tegen elkaar opnemen op een uiterst moeilijk hindernissenparcours. Wie zet de beste prestatie neer?
«
»
19:55 The 33
2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd.
«
»
22:10 We Are Marshall
14 november 1970. Bij een vliegtuigongeluk komen de 37 spelers, acht coaches en tientallen sympathisanten van het footballteam van de Marshall Universiteit in Huntington, West Virginia, om het leven.
«
»
00:40 MacGyver (2016)
Mac en Riley gaan undercover bij Codex in de hoop ze van binnenuit tegen te houden.
«
»
01:35 MacGyver (2016)
Mac en het team infiltreren in een glamoureus hotel dat gebruikt wordt als internationale schuilplaats voor criminelen: ze zijn op zoek naar een vrouw met essentiële informatie over Codex.
«
»
02:15 MacGyver (2016)
Wanneer Taylors voormalige protégé wordt gedood terwijl hij voorkomt dat een biowapen in verkeerde handen valt, moeten Mac en het team het wapen vinden.
«
»
02:55 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers