TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:25 Night Watch
"Nightwatch" volgt de New Orleans Emergency Medical Services-eenheid tijdens de nacht.
«
»
12:10 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:00 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:55 The Fresh Prince Of Bel-Air
Vivian trekt na een woordenwisseling met Phil in bij haar zus Helen. Phil is er rotsvast van overtuigd dat ze wel zal bijdraaien, maar dat blijkt niet het geval.
«
»
14:25 The Fresh Prince Of Bel-Air
Iedereen is trots op Carlton wanneer hij op Princeton wordt aanvaard. Maar Carlton zelf heeft faalangst.
«
»
14:55 The Fresh Prince Of Bel-Air
Geoffrey is verrast wanneer zijn verloren zoon Frederick plots bij hem aanbelt. Wanneer Will ontdekt dat Frederick geld steelt, zoekt hij een manier om dit aan Geoffrey te vertellen.
«
»
15:25 The Fresh Prince Of Bel-Air
Dominee Sims voelt zich eenzaam en probeert Vivian te versieren. Maar Vivian wimpelt zijn toenaderingspogingen af. Sims vraagt haar om vergiffenis.
«
»
15:55 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will Smith interviewt de verschillende personages van de cast van 'The Fresh Prince of Bel Air'. Behalve grappige bloopers gunt hij u ook eeen kijkje achter de schermen van deze succesvolle reeks.
«
»
16:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Carlton, Will, Hilary en Ashley gaan samen naar een paardenrace kijken. Carlton raakt er gefascineerd door de paarden en beslist om zelf een oud racepaard te adopteren.
«
»
16:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Phil neemt deel aan een golftornooi. Omdat Carlton een seminarie gaat bijwonen, kan hij deze keer niet meegaan als zijn golfpartner. Wanneer Will zijn plaats inneemt, wordt Carlton jaloers.
«
»
17:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Hilary heeft niemand minder dan William Shatner kunnen strikken als praatgast in haar talkshow.
«
»
17:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Het is Phils vijftigste verjaardag en dat wordt gevierd. Het valt Will op hoe iedereen aan de start van een nieuw leven staat, behalve hij.
«
»
18:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Nu Phil en Vivian hebben besloten om hun huis te verkopen, bereiden de Banks zich voor om Californië te verlaten.
«
»
18:50 America's Top Dog
In 'America's Top Dog' moeten K9-honden het tegen elkaar opnemen op een uiterst moeilijk hindernissenparcours. Wie zet de beste prestatie neer?
«
»
19:55 The Departed
Maffioso Colin Sullivan slaagt erin de politie van Boston te infiltreren in opdracht van maffiabaas Frank Costello. De politie van haar kant heeft echter zelf een mannetje undercover bij de maffia.
«
»
22:50 The Last Boy Scout
Privédetective Joe Hallenbeck, een ex-topagent van de CIA , krijgt de opdracht om een vrouwelijke stripper te beschermen. Hij kan echter niet voorkomen dat de dame voor zijn ogen wordt vermoord.
«
»
00:50 MacGyver (2016)
Mac wordt in een droomstaat gebracht zodat hij zich belangrijk bewijsmateriaal herinnert dat in Nikola Tesla's geheime lab is gevonden en het dodelijke complot van Codex kan stoppen.
«
»
01:45 MacGyver (2016)
Mac wordt in een nepgevangeniscel geplaatst met een top Codex-agent, The Merchant, om z'n vertrouwen te winnen en informatie over hun volgende stap te krijgen.
«
»
02:25 MacGyver (2016)
Angus MacGyver zet zijn unieke vaardigheden in als lid van de Phoenix Foundation, een geheime organisatie binnen de Amerikaanse regering.
«
»
03:10 The Blacklist
Liz en de speciale eenheid proberen te achterhalen wat de link is tussen de mysterieuze verschijning van een onbekend meisje en Reds grote geheim.
«
»
03:50 The Blacklist
Samar wordt het doelwit van een persoon op de Blacklist. Aram en de speciale eenheid proberen haar op te sporen voordat het te laat is.
«
»
04:35 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers